Meniu

Ecoendoscopie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In medicina moderna, exista numeroase tipuri de investigatii si tehnici imagistice prin care medicii depisteaza o afectiune, iar una dintre ele este ecoendoscopia. In Cluj, pacientii pot beneficia de aceasta procedura minim-invaziva in cadrul mai multor clinici si centre medicale. Examinarea este de inalta calitate si ofera imagini detaliate ale tubului digestiv.

Denumita si ecografie endoscopica, aceasta reprezinta o combinatie dintre ecografie si endoscopie, deoarece permite vizualizarea tubului digestiv superior si inferior, precum si a organelor adiacente. La clinicile din Cluj, personalul foloseste echipament medical modern si acorda o atentie deosebita confortului pacientului, fiind o procedura care se desfasoara sub anestezie.

Unde se face ecoendoscopie in Cluj?

Ecoendoscopia este o investigatie utila in diagnosticarea si evaluarea mai multor tipuri de afectiuni, iar pacientii din Cluj au la dispozitie o gama variata de clinici si centre medicale cu experienta, unde se face ecografie endoscopica. Tabelul de mai jos prezinta cele mai bune optiuni si cateva informatii utile despre ele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecoendoscopie
Rating
Website
Dr. Tantau
Clinica-Verificata
1.250 Ron
 • Pretul procedurii de Ecoendoscopie este 1.250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Investigatii la standarde inalte
 • Aparatura de ultima generatie
 • Solutii eficiente de tratament
 • Personalul de la receptie este neprofesionist
Institutul Regional
1.100 Ron
 • Pretul procedurii de Ecoendoscopie este 1.100 Ron
 • Colectiv de medici bine pregatiti
 • Interventii salvatoare
 • Personal medical dedicat meseriei
 • Grija fata de pacienti
 • Timp mare de asteptare
 • Aspect vechi
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top centre medicale pentru ecoendoscopie in Cluj

Daca prezinti anumite simptome care ar putea indica existenta unei afectiuni la nivelul aparatului digestiv, medicul iti poate recomanda sa faci ecoendoscopie, un serviciu disponibil la mai multe centre medicale din Cluj.

In cazul in care nu ai mai facut o astfel de investigatie si vrei sa alegi o unitate medicala ce ofera servicii de top, unde sa beneficiezi de confort si servicii de calitate, urmatorul clasament iti poate fi de folos:

1. Dr. Tantau

Digenio – Centrul de Excelenta in Afectiuni Digestive Dr. Tantau ofera pacientilor din Cluj o abordare multidisciplinara in tratamentul bolilor intestinale inflamatorii si o paleta larga de servicii de gastroenterologie, hepatologie si medicina interna: consultatii, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, ecoendoscopie si proceduri de endoscopie terapeutica. Prof. univ. dr. Marcel Tantau, fondatorul centrului, este medic primar in medicina interna si gastroenterologie, cadru didactic universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca, presedintele Societatii Romane de Endoscopie Digestiva si presedinte ales al Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie. Sotia si colaboratoarea sa in cadrul Centrului Digenio, conf. dr. Alina Tantau, este medic primar de gastroenterologie si medic specialist in medicina interna, cu expertiza in tehnici moderne de diagnostic endoscopic, endoscopie terapeutica si stagii de pregatire profesionala in Olanda, Cehia, Franta si Japonia. Centrul Medical Digenio din Cluj este primul centru privat de gastroenterologie, hepatologie şi endoscopie digestiva din Cluj si din Transilvania, infiintat in martie 2010.

Pentru ecoendoscopie in acest centru medical vei plati suma de 1250 de lei.

In general, pacientii se declara multumiti de experienta inregistrata la aceasta clinica, de calitatea serviciilor, de profesionalismul si experienta medicilor, de modul de desfasurare a investigatiilor, la standarde inalte, de aparatura de ultima generatie si de solutiile eficiente de tratament oferite aici. Sunt si persoane care declara ca personalul de la receptie nu are amabilitatea necesara unui astfel de loc de munca.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Tantau
Vezi Pareri

2. Institutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor

Institutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor, fostul Spital Clinic de Urgenta Prof. Dr. Octavian Fodor, a fost infiintat in anul 1973 ca unitate medicala de servicii publice si dispune de un compartiment de endoscopie digestiva, in care se pot efectua investigatii pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor gatrointestinale: endoscopie digestiva superioara, endoscopie digestiva inferioara sau colonoscopie, ecoendoscopie. Spitalul functioneaza sub noua denumire din data de 1 aprilie 2011, cu un numar de 410 paturi si peste 700 de angajati:  medici,  cadre didactice cu integrare clinica,  medici rezidenti, asistenti medicali, personal auxiliar si personal administrativ. Se pot accesa aici consultatii si investigatii decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, in specializarile: chirurgie, gastroenterologie, medicina interna – alergologie, oncologie, terapie intensiva, investigatii paraclinice, imagistica – RMN, radiologie, medicina nucleara si analize medicale, in regim de spitalizare continua, spitalizare de zi sau in ambulatoriu.

Tariful pentru o ecoendoscopie este de 1100 de lei.

Comparativ cu unitatile medicale de stat si gradul de multumire fata de acestea, Institutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor inregistreaza numeroase opinii favorabile din partea pacientilor. Acestia spun ca spitalul beneficiaza de un colectiv de medici foarte bine pregatiti, care realizeaza interventii salvatoare, sunt dedicati meseriei si manifesta grija deosebita fata de pacienti. Printre aspectele negative consemnate de recenziile din mediul online se situeaza timpul de asteptare mare si mobilierul invechit al institutului.

Concluzii

Ecoendoscopia, instrument foarte util in diagnosticarea unui spectru larg de afectiuni, se face la mai multe centre medicale din Cluj, unde raportul calitate-pret este bun. Desi pretul este mai mare in comparatie cu alte investigatii, aceasta ofera o precizie inalta a imaginilor si este minim-invaziva.

Dotarile moderne, abordarea profesionista si profesionalismul sunt principalele criterii dupa care trebuie sa te ghidezi in alegerea unei clinici, iar in judetul Cluj exista suficiente optiuni care bifeaza cele mai inalte standarde de calitate.