Meniu

Ecoendoscopie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ti-a fost recomandata investigatia performanta care imbina ecografia cu endoscopia si cauti un centru medical in care poti beneficia de procedura in orasul tau, trebuie sa stii ca poti efectua ecoendoscopie in Constanta intr-o unitate medicala de traditie in judet, in conditii de siguranta si monitorizare de specialitate din partea unor medici bine pregatiti. Pentru ca nu dispui de timp pentru efectuarea unei cercetari pe cont propriu asupra conditiilor in care se poate accesa acest serviciu, poti conta pe informatiile bine documentate din acest articol.

Citeste textul pana la capat si afla unde trebuie sa mergi in Constanta pentru ecoendoscopia de care ai nevoie in examinarea tractului digestiv.

Cat costa o ecoendoscopie in Constanta?

Pentru ecoendoscopie in Constanta, poti beneficia de servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, cat si de investigatia contra-cost. In tabelul de mai jos a fost inclus pretul integral al investigatiei, alaturi de numele unitatii medicale in care se desfasoara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecoendoscopie
Rating
Website
Spitalul Sf. Andrei
Clinica-Verificata
1.000 Ron
  • Pretul procedurii de Ecoendoscopie este 1.000 Ron
  • Investigatii clare si precise
  • Medici buni
  • Tratamente eficiente
  • Timp de asteptare mare
  • Dotari invechite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o ecoendoscopie in Constanta?

Iti doresti, desigur, cele mai bune servicii de ecoendoscopie in Constanta si ai vrea sa stii daca spitalul judetean public iti oferta intr-adevar o solutie care sa te multumeasca. Prin urmare, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru la care functioneaza unitatea medicala de stat, despre competentele medicilor, despre dotarile cu aparatura si despre opiniile pacientilor care au apelat la personalul medical din cadrul acesteia. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Apostol Andrei

Sectia clinica de gastroenterologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Apostol Andrei este destinatia in care pacientii cu probleme de tranzit intestinal sau ale organelor din aparatul digestiv pot gasi solutii eficiente de diagnostic si tratament, precum si investigatii cu aparatura performanta: ecografie, endoscopie digestiva superioara, endoscopie digestiva inferioara, ecoendoscopie si proceduri endoscopice interventionale. Sub indrumarea prof. univ. dr. Eugen Dumitru, medic primar medicina interna, medic primar gastroenterolog, doctor in stiinte medicale, o echipa dedicata de cinci medici conlucreaza pentru a oferi pacientilor diagnostice de acuratete si tratamente adecvate. Infiintat in anul 1969, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei din Constanţa este cea mai mare unitate medicala din regiunea de sud est a Romaniei, deservind o populatie de aproape un milion de locuitori, din judetele Constanta si Tulcea.

Pretul pentru o ecoendoscopie in Spitalul Judetean din Constanta este de 1000 de lei.

Ca in cazul oricarui spital de stat cu urgente si multiple specializari, parerile pacientilor sunt impartite. Unii considera ca au beneficiat de investigatii de calitate, de tratamente eficiente si au fost preluati de medici buni. Sunt multe persoane care acuza timpul mare de asteptare, lipsa de empatie a cadrelor medicale si dotarile invechite.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Apostol Andrei
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ti-a fost recomandata ecoendoscopia, in Constanta procedura se poate realiza cu succes in cadrul Spitalului Judetean Clinic de Urgenta din orasul de la malul Marii Negre, in conditii de siguranta, cu rezultate precise si acuratete in stabilirea diagnosticului si indicarea planului terapeutic de urmat pentru diverse modificari anatomice ale tractului intestinal. Spitalul dispune de aparatura corespunzatoare si medici competenti pentru fiecare etapa a interventiei. O echipa bine pregatita de gastroenterologi, chirurgi si medici ATI colaboreaza pentru a oferi pacientilor cele mai bune solutii de diagnostic si tratament in afectiunile aparatului digestiv.