Meniu

Endoscopie Bucuresti 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Planuiesti sa-ti faci o endoscopie in Bucuresti, dar n-ai idee la care clinica din oras ar trebui sa te programezi pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta? Daca raspunsul este da, atunci ai ajuns la articolul potrivit! In randurile de mai jos sunt prezentate informatii cheie despre modul in care mai multi medici gastroenterologi isi desfasoara activitatea la clinicile din capitala. 

Intr-adevar, numarul centrelor care ofera servicii de gastroenterologie in Bucuresti este unul generos, asa ca ti se poate parea dificil sa renunti la unul in favoarea altuia. Exista clinici care exceleaza la capitolul tehnologie si aparatura, insa comunicarea lasa de dorit. Pentru a gasi clinica perfecta pentru tine este important sa ai in vedere mai multe aspecte legate de activitatea acesteia, de la comportamentul si pregatirea medicilor, la tarifele practicate.    

Cat costa procedura de endoscopie in Bucuresti? 

In functie de clinica la care alegi sa te programezi pentru efectuarea endoscopiei in Bucuresti, pretul procedurii poate sa fie mai mare sau mic. Tocmai de aceea, daca ai mai multe investigatii de efectuat si vrei sa te incadrezi intr-un buget pe care l-ai stabilit deja, noi ti-am pregatit un tabel cu sumele la care trebuie sa te astepti, conform clinicilor din capitala: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Endoscopie
Rating
Website
Royal Hospital
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 500 Ron
 • Medici primari
 • Aparatura performanta
 • Experienta in domeniu
 • Diverse promotii
 • Conditii optime de igiena
 • Timp ridicat de asteptare
DigestMed
450 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 450 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Neolife
550 Ron
 • Pret Endoscopie 550 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Contract CASMB
 • Aplicatie pentru telefon
 • Diverse oferte
 • Personalul de la receptie este neprofesionist
iLife Medical
250 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 250 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Contract CASMB
 • Raport calitate pret avantajos
 • Curatenie
 • Programarile nu sunt respectate
 • Personal neprofesionist la receptie
Proctoclinic
350 Ron
 • Pret Endoscopie 350 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Decalarea programarilor
 • Personalul de la receptie este neprofesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care se efectueaza endoscopia in Bucuresti 

In lista de mai jos vei gasi cinci clinici in cadrul carora se efectueaza endoscopia in Bucuresti, alaturi de alte detalii relevante cu privire la activitatea lor. Tine cont de aspecte precum aparatura din dotare, pregatirea medicilor si tarifele practicate de acestia, dar si de experienta prin care au trecut pacientii care au beneficiat deja de servicii la centrele respective:   

1. Royal Hospital  

Dotat cu aparatura performanta si o echipa medicala de top, Royal Hospital reprezinta prima alegere a multor persoane, atunci cand vine vorba de efectuarea unei endoscopii in Bucuresti. Laboratorul de endoscopie a fost inaugurat in anul 2017, alaturi de inca patru departamente medicale: chirurgie generala, urologie, ortopedie si imagistica. De efectuarea serviciilor de gastroenterologie se ocupa doi medici primari in domeniu: Prof. Dr. Ioan Dina si Dr. Georgeta Claudia Iacobescu. Cu privire la modul in care se desfasoara endoscopia, procedura dureaza cu aproximatie 30 de minute, iar timpul pe care pacientul trebuie sa-l petreaca in spital dupa efectuarea acesteia variaza la un caz la altul, asa ca poate sa fie vorba de 1-2 ore. De asemenea, clinica pune la dispozitia persoanelor interesate diverse promotii de care acestea pot beneficia.   

Pentru o endoscopie, pretul incepe de la 500 de lei. 

Profesionalismul, empatia si implicarea sunt aspectele pe care mai multe persoane le apreciaza la personalul clinicii Royal Hospital. Echipa face tot posibilul ca vizitele pacientilor se decurga conform planului, de la interactiunea cu personalul de la receptie, pana la efectuarea investigatiei propuse. Totusi, exista situatii in care programarile nu sunt respectate. Nici timpul in care rezultatele analizelor ajung la pacienti nu este unul optim. 

Vezi parerile pacientilor despre Royal Hospital  
Vezi Pareri

2. DigestMed 

Un alt centru care pune accent pe efectuarea unui portofoliu variat de servicii de gastroenterologie, printre care se afla si endoscopia, cu aparatura de ultima generatie este DigestMed din Bucuresti. Echipa din cadrul centrului este alcatuita din medici gastroenterologi cu o vasta experienta in diagnosticarea problemelor digestive. Persoanele interesate pot beneficia atat de expertiza unor medici specialisti precum Dr. Catalin Piriianu, Dr. Elena-Bianca Istratie, Dr. Monica-Adriana Stana, cat si de cea a unor medici primari ca Dr. Elena Ciuperca, Dr. Tudor Arbanas, Dr. Adelina Popescu etc. Centrul pune la dispozitia pacientilor mai multe tipuri de endoscopii, precum gastroscopia, colonoscopia si rectosigmoidoscopia sau colonoscopia partiala. De asemenea, in cadrul centrului se pot efectua si investigatii de urgenta. 

In mod normal, pretul pentru o endoscopie porneste de 450 de lei, insa daca este vorba de o urgenta, acesta poate sa ajunga chiar si la 600 de lei. 

Primul lucru pe care il observa oamenii din momentul in care pasesc in centrul DigestMed este atmosfera placuta, datorita conditiilor optime de siguranta si confort pe care le asigura echipa de aici. Mai mult decat atat, medicii sunt implicati si atenti la nevoile pacientului. Trebuie mentionat ca au existat si cateva probleme de comunicare cu personalul de la receptie. 

3. Neolife 

Urmatorul centru de pe lista in care se folosesc echipamente moderne pentru efectuarea endoscopiei in Bucuresti este Neolife. Mai exact, aparatul utilizat de medicii de aici este Olympus Evis Exera III, care asigura un nivel ridicat de confort. Echipa centrului este alcatuita din medici primari si specialisti cu o ampla experienta in domeniu, precum Prof. Dr. Cristian Gheorghe, Dr. Liliana Simona Gheorghe, Dr. Andreea Irina Hortopan etc. Gama de servicii include atat endoscopia digestiva superioara, cat si pe cea inferioara. De asemenea, centrul a dezvoltat o aplicatie pentru telefonul mobil, astfel incat pacientilor sa le fie mai usor sa-si faca programari si sa beneficieze de diverse oferte. Contractul pe care centrul il are cu CASMB le permite pacientilor sa obtina serviciile de gastroenterologie de care au nevoie la preturi accesibile sau in mod gratuit.

Cu privire la pretul endoscopiei, acesta este de aproximativ 550 de lei.  

Exista persoane care viziteaza centrul Neolife de ani zile, datorita personalului amabil, punctual si profesionist. Medicii ofera informatii clare despre modul in care se va desfasura investigatia, astfel incat sa-i linisteasca pe cat posibil pe pacienti. In acelasi timp, mai multi oameni au criticat personalul de la receptie pe motiv ca pregatirea lui este insuficienta.  

4. iLife Medical 

Reteaua iLife Medical a aparut din dorinta de a le oferi oamenilor servicii medicale la cele mai inalte standarde, indiferent ca este vorba de o consultatie de specialitate, de analize de rutina sau de o endoscopie, toate acestea in Bucuresti. Din echipa clinicii fac parte medici primari si specialisti in gastroenterologie precum Dr. Marina Dinescu, Dr. Ruxandra Babiuc si Dr. Daniela Alecu. Efortul personalului medical este sustinut de suportul tehnologic de ultima generatie. De asemenea, serviciile din aceasta categorie medicala pot fi decontate datorita contractului pe care clinica il are cu CASMB. La centru se poate efectua atat endoscopia digestiva superioara, cat si colonoscopia, cu sau fara anestezie. 

Pretul pentru o endoscopie incepe de la 250 de lei, fara anestezie. 

Medicii din cadrul clinicii iLife Medical sunt apreciati in mod deosebit pentru rabdarea si empatia de care dau dovada, intrucat ofera informatii pe intelesul tuturor, intr-o maniera placuta. In plus, spatiul in care isi desfasoara activitatea este unul curat si primitor. Au existat si probleme din cauza personalului nepregatit de la receptie, precum nerespectarea programarilor. 

5. Proctoclinic 

In final, lista se incheie cu Proctoclinic, o clinica proctologica de elita in cadrul careia se efectueaza mai multe tipuri de investigatii, inclusiv endoscopia digestiva superioara, in Bucuresti. In ceea ce priveste aparatura folosita pentru realizarea procedurii, sistemul Evis Exera II ofera o calitate superioara imaginilor, astfel incat rezultatele sa fie cat mai clare pentru ca medicii sa poata stabili un diagnostic corect. Timpul necesar pentru efectuarea investigatiei este de 30 de minute. De efectuarea serviciilor se ocupa o echipa medicala cu experienta in domeniu, din care fac parte medici specializati in endoscopia tubului digestiv: Dr. Gabriel Constantinescu, Dr. Eugen Craciun, Dr. Adriana Dumitru si Dr. Loredana-Gabriela Goran. In afara de gastroscopie, in portofoliul de servicii de la clinica se mai regasesc si colonoscopia totala sau partiala. 

Pentru o endoscopie digestiva superioara, pretul este de 350 de lei. Cei care aleg colonoscopia partiala platesc doar 250 de lei.

Profesionalismul personalului medical este aspectul cel mai apreciat de pacienti, atunci cand vine vorba de activitatea Proctoclinic. Medicii sunt implicati si fac tot posibilul sa ofere solutii eficiente tuturor celor care au nevoie de sprijin. Din pacate, mai multe persoane au atras atentia asupra faptului ca programarile nu se respecta, iar personalul de la receptie nu este suficient de pregatit pentru a gestiona situatiile respective.  

Concluzii 

In cele din urma, printr-o programare la una din clinicile de mai sus, ai sansa sa beneficiezi de consultatii de specialitate sau de investigatii tip endoscopie in Bucuresti. Pe baza rezultatelor obtinute, medicii iti vor putea oferi mai multe informatii in legatura cu starea ta de sanatate si in functie de cauza afectiunii tale, acestia vor stabili si un plan de tratament eficient.