Meniu

Endoscopie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru realizarea unei endoscopii in Cluj, oamenii pot sa isi faca o programare la una dintre numeroasele clinici unde se ofera acest serviciu. Endoscopia digestiva este o examinare medicala prin care se obtin imagini in timp real cu esofagul, stomacul si duodenul, in urma introducerii pe cale bucala a unui tub ce are atasata o camera minuscula in capat. Endoscopia digestiva se numeste gastroscopie si este recomandata pacientilor care se confrunta cu probleme digestive, arsuri, greata si/sau dificultati la inghitirea alimentelor. 

Alte semne care pot indica existenta unei afectiuni la nivelul tractului gastrointestinal superior sunt pierderea in greutate si anemia. In prezenta acestora, medicul gastroenterolog iti poate recomanda sa faci o endoscopie pentru a obtine o imagine clara a organelor si pentru a depista problema. In cazul persoanelor din Cluj care se regasesc in aceasta situatie, variantele de clinici si centre medicale pe care le pot alege pentru endoscopia digestiva sunt numeroase.

Pretul unei endoscopii in Cluj

Cluj este unul dintre judetele din tara unde serviciile medicale sunt de inalta calitate, iar endoscopia este o investigatie prezenta in portofoliul a numeroase clinici. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune centre medicale, precum si tariful pentru o endoscopie digestiva superioara, verifica urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Endoscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Endoscopie 400 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare, empatie si amabilitate
 • Personal comunicativ
 • Echipa bine organizata
 • Tratamente de ultima generatie
 • Parcare pentru pacienti
Anastasios
700 Ron
 • Pret Endoscopie 700 Ron
 • Servicii medicale impecabile
 • Medici bine pregatiti si dedicati
 • Amabilitate, empatie si profesionalism
 • Explicatii amanuntite si sfaturi utile
 • Atentie deosebita pentru fiecare caz
 • Dotari medicale corespunzatoare
 • Atmosfera primitoare
Medisprof
450 Ron
 • Pret Endoscopie 450 Ron
 • Act medical de calitate
 • Amabilitate si atentie la nevoile pacientului
 • Atitudine incurajatoare fata de pacient
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Clinica dotata corespunzator
 • Timp de asteptare ridicat
Centrul Diasan
600 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 600 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Sustinere fata de pacient
 • Devotament si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Programarile nu se respecta
Medstar
320 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 320 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici buni
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Personal operativ la receptie
 • Amabilitate
 • Atitudinea unor medici este neprofesionista
 • Dificultati in contactarea clinicii prin telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde se face endoscopie in Cluj

Judetul Cluj se bucura de o prezenta semnificativa de centre medicale unde se efectueaza endoscopii, astfel ca oamenii pot cerceta si identifica destul de usor optiunea potrivita pentru nevoile si bugetul lor. Daca te confrunti cu simptome care sugereaza o problema digestiva si ti s-a recomandat efectuarea unei endoscopii, urmatorul pas este sa descoperi o clinica buna.

Pentru a te ajuta sa explorezi mai usor variantele de clinici medicale pentru efectuarea endoscopiei, am alcatuit un top tinand cont de reputatia unitatii medicale, de experienta medicilor si de calitatea serviciilor:

1. Laurus Medical

Cu o experienta de aproape doua decenii pe piata medicala, centrul LaurusMedical este prezent in mai multe judete din tara, printre care si Cluj, unde a devenit optiunea principala pentru efectuarea endoscopiei. Scopul clinicilor din acest grup este de a oferi pacientilor acces la tehnologii de ultima ora si la proceduri medicale de actualitate. Performanta actului medical este sustinuta din mai multe directii, printre care integrarea ultimelor descoperiri din domeniu si investitia in pregatirea continua a personalului medical. Gastroenterologia, dermatologia si proctologia sunt cateva dintre specialitatile medicale acoperite in lista de servicii. In centrul medical din Cluj-Napoca se foloseste cea mai noua linie de endoscopie FUJIFILM ELUXEO 2019, cu ajutorul careia se obtin imaginii detaliate ale organelor examinate. 

Pentru o endoscopie digestiva, pacientul va plati suma de 400 lei.

Acest centru medical este foarte apreciat in Cluj Napoca. Oamenii spun ca procedura de endoscopie a decurs bine si ca au primit toate explicatiile necesare din partea medicului. Medicii sunt profesionisti, comunicativi, rabdatori, empatici si amabili. Pe langa comportamentul exemplar al personalului, pacientii care au ales LaurusMedical au mai notat in recenziile din mediul online faptul ca echipa este foarte bine organizata, de la receptie si pana la medic. Un alt plus il reprezinta parcarea destinata pacientilor. Sunt disponibile tratamente de ultima generatie si fiecare caz este abordat cu atentie. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Anastasios

Endoscopia este una dintre investigatiile prezente pe lista de servicii a centrului medical Anastasios din Cluj. Mai multe specialitati medicale sunt disponibile in cadrul clinicii, gastroenterologia fiind doar una dintre ele. Acest departament asigura o gama completa de servicii pentru depistarea si tratamentul bolilor gastroenterologice, fiind disponibile consultatii de specialitate, diverse investigatii si planuri de tratament concepute de medici cu experienta vasta. Una dintre prioritatile Anastasios este de a oferi ingrijiri personalizate si de a se alinia continuu la progresul din domeniul medical. 

Tariful pentru endoscopia digestiva este de 700 lei.

Parerile oamenilor despre clinica Anastasios sunt pozitive, pe internet fiind disponibile sute de recenzii in care acestia si-au descris experienta. Pacientii care i-au ales serviciile se declara placut impresionati de empatia, profesionalismul si dedicarea medicilor, precum si de amabilitatea personalului auxiliar. Echipa medicala este laudata pentru atentia pe care o acorda fiecarui caz, pentru explicatiile amanuntite pe care le ofera privind orice procedura si pentru indrumarile si instructiunile furnizate pacientului. Clinica este foarte bine echipata si curata, atmosfera fiind una primitoare. 

3. Medisprof

Endoscopia este una dintre investigatiile care se efectueaza la Medisproof in Cluj, spital de oncologie unde profeseaza cativa dintre cei mai buni medici din tara in acest domeniu. Spitalul reuseste sa ofere ingrijiri medicale si investigatii la standarde medicale internationale, datorita investitiilor considerabile care s-au facut de-a lungul anilor in aparatura medicala performanta. Tehnologiile moderne disponibile in clinica si abordarea multidisciplinara a cazurilor permite bifarea obiectivelor privind calitatea actului medical. Medisproof este sigurul spital din tara certificat de catre American Society of Clinical Oncology. Lista de servicii cuprinde tratamente de ultima generatie, ca urmare a participarii la diferite studii clinice. 

Pretul este de 450 lei pentru endoscopia digestiva.

Profesionalismul, rabdarea, empatia si atentia la nevoile pacientului sunt principalele calitati pe care oamenii le-au notat in recenziile din mediul online. Acestia spun ca s-au simtit pe maini bune, in grija unor profesionisti care ii ajuta sa treaca mai usor peste problemele de sanatate. Interesul fata de pacient, incurajarile oferite si blandetea sunt alte trasaturi apreciate la medici. Medisproof este o clinica foarte bine dotata, in cadrul careia se folosesc tehnologii de ultima generatie. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt bune, exista pacienti care scot in evidenta faptul ca timpii de asteptare sunt uneori mult prea mari, chiar si de cateva ore. 

4. Centrul Diasan

Gastroenterologia este una dintre disciplinele medicale prezente pe lista de servicii a centrului Diasan din Cluj, astfel ca pacientii se pot programa aici pentru endoscopie. In acest departament profeseaza o echipa formata din medic primar si medic specialist care se remarca prin nivelul inalt de pregatire profesionala si prin interesul fata de noile tehnologii medicale. Activitatea acestui centru este coordonata de catre dr. Adrian Catinean, care este medic primar interne si specialist gastroenterologie. Dr. Adrian are o experienta vasta, pe care a obtinut-o in urma activitatii medicale si a participarii la numeroase stagii de pregatire. Este membru in mai multe societati medicale de profil si a pus bazele Societatii Romane de Endoscopie si Societatii Romane de Coloproctologie. 

Pretul unei endoscopii porneste de la 600 lei. 

Foarte multe persoane il recomanda pe dr. Adrian Catinean, despre care pacientii spun ca este un medic exemplar, care ofera sentimentul de siguranta si ii ajuta pe pacienti sa nu se simta singuri in lupta cu boala. Este foarte bine pregatit si cauta intotdeauna sa rezolve cauza problemelor, nu doar sa ofere tratament pentru simptome. Atentia la detalii, devotamentul si profesionalismul sunt calitati care il descriu pe medic. Intreaga echipa este laudata pentru profesionalism si amabilitate. Exista si opinii mai putin pozitive, de la oameni care sustin ca programarile nu se respecta si ca uneori consultatiile se desfasoara prea rapid.

5. Medstar

Topul celor mai bune clinici din Cluj pe care le poti alege pentru endoscopie este completat de Medstar, un centru medical unde se ofera servicii medicale variate. In dotarea acestui centru exista inclusiv laborator de analize si departament de imagistica medicala, astfel incat sa fie asigurata precizia in diagnostic. Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie si misiunea centrului este de a imbunatati permanent calitatea actului medical. Sunt disponibile consultatii si investigatii specifice mai multor domenii: gastroenterologie, medicina interna, endocrinologie etc. 

Pretul unei endoscopii digestive porneste de la 320 lei. 

In mare parte, opiniile exprimate de pacienti in mediul online sunt bune. Multi dintre ei mentioneaza ca au intalnit medici foarte bine pregatiti, comunicativi, empatici si personal amabil si operativ la receptie. La polul opus, cativa pacienti reclama atitudinea unor medici si faptul ca nu se raspunde la telefon.

Concluzii

Efectuarea endoscopiei la una dintre clinicile din Cluj este o idee buna atat pentru locuitorii judetului, cat si pentru cei din afara acestuia. Calitatea actului medical si a ingrijirilor oferite, precum si echipamentele si tehnologiile disponibile, fac din clinicile prezentate anterior optiuni de top.