Meniu

Endoscopie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci o endoscopie in Oradea in viitorul apropiat? Aceasta investigatie apare pe lista de servicii a multor clinici din orasul tau, fiind o procedura importanta in depistarea cauzei unor simptome ca balonarea excesiva, durerile abdominale persistente, varsaturile repetate, dificultatile de inghitire etc. Cu ajutorul endoscopiei digestive superioare, cunoscuta sub denumirea de gastroscopie, pot fi identificate boli ca ulcerul gastric, boala Crohn, duodenita, boala de reflux gastroesofagian etc. 

Spre deosebire de alte tipuri de investigatii, cum ar fi ecografia, endoscopia ofera imagini mai detaliate si permite o mai mare precizie in diagnostic. Astfel, daca prezinti simptome specifice unor afectiuni localizate la nivelul tractului gastrointestinal superior si medicul ti-a recomandat sa faci endoscopie, poti sa alegi una dintre numeroasele clinici din Oradea, optiunile fiind variate.

Ce pret are efectuarea unei endoscopii in Oradea?

Inainte de a isi face o programare la endoscopie, majoritatea persoanelor care au ales Oradea isi doresc sa cunoasca pretul acestei investigatii. Fiind vorba despre o procedura medicala, e important sa te interesezi in prealabil cu privire la costurile pe care le implica, iar tabelul de mai jos iti poate fi de folos in acest sens:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Endoscopie
Rating
Website
Euclid Hospital
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Endoscopie 400 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism si implicare
 • Grija fata de pacient si atentie la nevoile sale
 • Conditii optime de igiena
 • Dotari corespunzatoare
 • Decalarea programarilor
Clinica Davidescu
450 Ron
 • Pret Endoscopie 450 Ron
 • Servicii medicale impecabile
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si respect fata de pacient
 • Tratamente eficiente
 • Interes pentru nevoile si starea pacientului
 • Personalul de la receptie ofera putine informatii
Centrul Brisc
450 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 450 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa cu experienta
 • Empatie, respect si intelegere pentru pacient
 • Amabilitate
Centrul Bioinvest
500 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine instruiti
 • Relatie medic-pacient bazata pe respect
 • Explicatii amanuntite
 • Ambient placut
 • Programarile nu se respecta
Endodigest
500 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 500 Ron
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Rabdare, implicare si amabilitate
 • Atentie deosebita la nevoile pacientului
 • Aparatura moderna
 • Atmosfera placuta
 • Atitudinea personalului de la receptie este neprofesionista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor dintre care sa alegi pentru endoscopie in Oradea

Oferta medicala din Oradea este foarte variata, inclusiv la capitolul endoscopie. Cei care locuiesc in acest oras sau in localitatile apropiate au la dispozitie serviciile unui numar mare de clinici pentru ingrijiri medicale, tratamente si diferite investigatii. Data fiind diversitatea de clinici, oamenii trebuie sa aleaga una care se ridica la nivelul asteptarilor din punct de vedere al calitatii, iar multe unitati medicale din Oradea indeplinesc acest criteriu.

Clasamentul de mai jos prezinta informatii care iti pot fi de folos in alegerea unei clinici potrivite pentru efectuarea endoscopiei de catre medici cu experienta:

1. Euclid Hospital

Specializata in obstetrica si ginecologie, clinica Euclid din Oradea are o lista variata de servicii, pe care este prezenta si endoscopia. Pe langa specializarea principala, sunt disponibile consultatii si investigatii si din alte ramuri medicale, precum gastroenterologia, chirurgia, ortopedia pediatrica, urologia etc. Colectivul multidisciplinar asigura o abordare personalizata pentru fiecare pacient, ale carei nevoi sunt prioritizate. Din echipa fac parte medici foarte bine instruiti, care se afla intr-o pregatire continua, participand regulat la congrese si conferinte in tara si in strainatate. 

La Euclid Hospital, se aplica un tarif de 400 lei. 

Multi oameni si-au impartasit in mediul online impresiile despre Euclid Hospital, iar cea mai mare parte dintre ei sustin ca au avut o experienta foarte buna. Ei isi exprima recunostinta fata de medicii pe care i-au intalnit si care dau dovada de profesionalism, grija pentru pacient si implicare. Clinica este curata si amenajata corespunzator, acestea fiind doua dintre aspectele pozitive care o plaseaza in preferintele pacientilor. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt bune, exista si persoane care sustin ca ora programarii nu se respecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Euclid Hospital
Vezi Pareri

2. Clinica Davidescu

In Oradea, endoscopia se poate efectua si la Clinica Davidescu. In specialitatea gastroenterologie, pacientii clinicii beneficiaza de consultatii detaliate, de investigatii suplimentare si de planuri personalizate de tratament. Aceasta clinica a fost infiintata cu obiectivul de a creste calitatea si competitivitatea serviciilor medicale oferite comunitatii, in contextul dezechilibrelor din viata de zi cu zi, care isi pun amprenta asupra sanatatii. Corpul medical este format din specialisti care se ghideaza dupa o inalta etica profesionala si care folosesc tehnologii avansate. Activitatea este coordonata de catre dr. Lavinia Davidescu, medic primar pneumolog, doctor in stiinte medicale, asistent universitar si membru in mai multe societati medicale de profil. 

La Clinica Davidescu, se percepe un tarif de 450 lei pentru endoscopie.

Profesionalismul, respectul si empatia fata de pacient, amabilitatea si devotamentul sunt principalele trasaturi ale personalului medical care isi desfasoara activitatea la Clinica Davidescu. Mai multi oameni o recomanda si spun ca au beneficiat de tratamente eficiente, oferite de o echipa de profesionisti. Desi sustin ca personalul medical este foarte bine pregatit si interesat de pacient, cateva persoane reclama atitudinea personalului de la receptie, care nu ofera explicatii complete la telefon.

3. Centrul Brisc

Centrul Medical Brisc din Oradea constituie o optiune foarte buna pentru oamenii carora li s-a recomandat sa faca endoscopie si locuiesc in acest oras. Aici se efectueaza consultatii de specialitate in gastroenterologie si medicina interna, diverse tipuri de ecografii, endoscopii digestive superioare si videocapsula endoscopica. Centrul medical dispune de aparatura moderna, care permite efectuarea unor investigatii moderne de depistare si monitorizare a unui spectru larg de afectiuni.

Cat despre tarif, pentru o endoscopie acesta porneste de la 450 lei. 

Centrul este foarte apreciat pentru calitatea serviciilor si pentru profesionalismul echipei. Pacientii sunt tratati cu amabilitate, respect si intelegere. Un alt punct forte observat de cei care au trecut pragul cabinetului il constituie aparatura moderna.

4. Centrul Bioinvest

Centrul Bioinvest din Oradea reuneste un numar foarte mare de specialitati medicale, printre care si gastroenterologia, fiind o varianta principala pentru efectuarea endoscopiei. In acest departament profeseaza o echipa de medici primari care au competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica. Acest centru pune la dispozitia pacientilor o gama diversificata de analize de laborator si servicii din mai multe ramuri medicale, reunind o echipa multidisciplinara din care fac parte medici care participa regulat la programe interne de informare, care le permit sa ramana la curent cu progresul din medicina moderna. 

Pretul pentru o endoscopie porneste de la 500 de lei.

Clinica este recomandata de un numar mare de persoane, care sunt de parere ca preturile sunt decente si serviciile de calitate. Ambientul din clinica este placut, iar faptul ca pacientilor li se ofera explicatii amanuntite si li se raspunde la toate intrebarile constituie un plus. Personalul este bine pregatit si este amabil, relatia medic-pacient fiind bazata pe respect. Cativa dintre cei care au ales Bioinvest pentru diverse servicii medicale spun ca nu se tine cont de ora programarii.

5. Endodigest

Daca locuiesti in Oradea si urmeaza sa faci endoscopie, una dintre optiunile pe care trebuie sa le iei in calcul este Policlinica Endodigest care face parte din reteaua Regina Maria. Pe langa cabinetele de consultatii din dotarea policlinicii exista si cabinet specializat in endoscopie digestiva, in dotarea caruia se afla tehnologie de ultima generatie. In departamentul de gastroenterologie profeseaza medici primari si medici specialisti cu experienta vasta, pe care multi dintre ei si-au consolidat-o in cadrul cursurilor de pregatire profesionala din strainatate. De asemenea, acestia fac parte din numeroare societati stiintifice, care ii ajuta sa ramana conectati la tot ce este nou in domeniul lor de activitate. 

Pretul endoscopiei porneste de la 500 de lei. 

Referitor la parerile pacientilor, multi dintre ei recomanda aceasta policlinica si sustin ca medicii pe care i-au intalnit sunt caracterizati de profesionalism, dedicare, implicare si rabdare. Serviciile sunt de inalta calitate si pacientul este pe primul loc. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca in dotarea policlinicii exista aparatura moderna. Curatenia si atmosfera placuta sunt amintite de cativa pacienti in recenziile oferite in mediul online. Cu toate acestea, destul de multe persoane reclama atitudinea angajatilor de la receptie. 

Concluzii

Pentru alegerea unei clinici din Oradea unde se efectueaza si endoscopie, trebuie sa tii cont de experienta personalului medical si de reputatia clinicii respective in comunitate, acestia fiind doi dintre cei mai importanti factori critici. Recenziile altor pacienti sunt in egala masura un criteru pe care sa il iei in calcul atunci cand vrei sa faci o alegere inspirata si informata.