Meniu

Endoscopie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dureri abdominale, dificultati de inghitire, diaree sau constipatie cronica si vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in endoscopie in Ploiesti? Atunci iti sugeram sa parcurgi in continuare articolul de mai jos pentru a descoperi care sunt unitatile medicale pe care ti le recomandam, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii din oras la care poti apela. Endoscopia digestiva este o investigatie prin intermediul careia pacientii cu diverse probleme gastrointestinale pot primi un diagnostic precis, dar si un tratament personalizat in functie de varsta, greutate si istoricul medical. Investigatia nu este dureroasa si multe institutii ofera posibilitatea desfasurarii acesteia prin sedare, ceea ce inseamna ca pacientul nu simte nici cel mai mic disconfort.

Daca nu stii la care medic din Ploiesti sa apelezi pentru efectuarea unui astfel de control, te invitam sa citesti in continuare si sa descoperi tot ce trebuie sa stii despre institutiile medicale din orasul tau.

Cat costa o endoscopie in Ploiesti?

Daca esti interesat de efectuarea unei endoscopii in Ploiesti, cel mai bine ar fi sa acorzi atentie si preturilor practicate pentru aceasta investigatie. Din fericire, multi pacienti au posibilitatea de a beneficia de o endoscopie digestiva in mod gratuit prin biletul de trimitere eliberat de medicul de familie. Singura conditie este ca unitatea medicala respectiva la care apelezi sa se afle in relatii contractuale cu CAS. Daca totusi nu poti beneficia de examinare in mod gratuit, iata care sunt preturile la care trebuie sa te astepti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Endoscopie superioara
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Endoscopie superioara 350 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic precis
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si empatie
 • Atmosfera primitoare
Clinica Roua
350 Ron
 • Pret Endoscopie superioara 350 Ron
 • Servicii impecabile
 • Personal amabil
 • Competenta si implicare
 • Investigatii precise
 • Rezultate corecte
 • Conditii excelente de igiena
 • Buna pregatire a personalului de la receptie
Policlinica cu Plata
200 Ron
 • Pret Endoscopie superioara 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera prietenoasa
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si competenta
Valahia Medical
350 Ron
 • Pret Endoscopie superioara 350 Ron
 • Promptitudine
 • Buna pregatire
 • Empatie si atitudine pozitiva
 • Medic experimentat si competent
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
MedLife Lotus
300 Ron
 • Pret Endoscopie superioara 300 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Investigatii rapide si precise
 • Diagnostic precis
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici specializate in endoscopie in Ploiesti

Identificarea problemelor digestive este un pas decisiv in tratarea adecvata a acestora, motiv pentru care te incurajam sa apelezi la ajutorul unei clinici specializate in endoscopie in Ploiesti. Pe langa aparaturile performante folosite se remarca si activitatea ireprosabila a medicilor care reusesc sa stabileasca un diagnostic precis, dar si un tratament corespunzator:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o unitate medicala din Ploiesti in cadrul careia pacientii au ocazia de a beneficia de servicii gastroenterologice si de investigatii endoscopice. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, capabili sa faca endoscopie: dr. Silva Cesar Pedrazas, medic primar, dr. Iustin Moroi, dr. Roxana Pietrareanu, dr. Bogdan Dumbrava, medici specialisti, dr. Gratiela Grosu, medic specialist in chirurgie generala, competenta endoscopie digestiva diagnostica si endoscopie digestiva terapeutica. Pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, ambele investigatii ale tubului digestiv (colonoscopia si endoscopia digestiva superioara) sunt gratuite. In plus, unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, multumita carora investigatiile de acest fel sunt ireprosabile.

Tariful aplicat pentru o endoscopie digestiva superioara in cazul celor care nu sunt asigurati este de 350 lei.

In cele peste cinci sute de recenzii publicate in mediul online, pacientii isi declara multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Investigatia este ireprosabila, multumita aparaturilor de ultima generatie, iar tratamentul recomandat se stabileste in functie de diagnosticul identificat. Personalul medical este bine pregatit, amabil si empatic, iar activitatea medicala decurge excelent.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Roua

Clinica Roua este o unitate medicala multidisciplinara moderna la cinci minute de Ploiesti unde te poti programa pentru o endoscopie. Echipa medicala este de exceptie, fiind constituita doar din medici cu o buna pregatire in cele mai renumite si prestigioase medii universitare, dar si in unitati spitalicesti. In departamentul de gastroenterologie isi desfasoara activitatea dr. Carmen Ionica, medic primar in chirurgie generala, competenta in chirurgie laparoscopica, in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica, dr. Gabriel Richiteanu, medic specialist chirurgie generala, competenta in endoscopie digestiva si dr. Iulia Simionov, medic primar gastroenterologie, doctor in medicina, competenta in ultrasonografie diagnostica si interventionala, endoscopie digestiva. Multumita aparaturilor de ultima generatie din cadrul cabinetului, toate investigatiile endoscopice sunt prompte si precise, asigurand rezultate concrete.

Pretul pentru o endoscopie superioara este de 350 lei, iar o colonoscopie costa 430 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita serviciilor ireprosabile, dar si atmosferei primitoare. Personalul medical este amabil, competent si implicat, iar aparaturile care se afla la dispozitia sa sunt de ultima generatie. Din acest motiv, investigatiile sunt precise, oferind rezultate corecte. Conditiile de igiena sunt excelente, iar personalul de la receptie bine pregatit.

3. Policlinica cu Plata

O alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia este Policlinica cu Plata, locul in care poti beneficia de o endoscopie precisa. Echipa medicala este alcatuita din doctori cu o buna pricepere si pregatire in domeniu, care asigura rezultate excelente si servicii ireprosabile. In ceea ce priveste sectia de gastroenterologie, isi desfasoara activitatea dr. Traian Boscornea, medic primar in chirurgie generala, competent in endoscopie digestiva. Pe langa aceasta, medicul mai este competent si in colonoscopie (endoscopie digestiva inferioara). Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile asigura rezultate precise si corecte, medicul de specialitate avand posibilitatea de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament in functie de necesitatile pacientului sau. 

Tariful aplicat pentru o endoscopie digestiva superioara este de 200 lei, iar o colonoscopie costa 300 lei.

Policlinica a primit multiple aprecieri din partea pacientilor, in principiu pentru ca serviciile medicale puse in aplicare sunt calitative. Investigatiile sunt ireprosabile multumita echipamentelor performante utilizate, tratamentele stabilite sunt personalizate in functie de istoricul medical si patologiile pacientului, iar atmosfera este una prietenoasa. Personalul denota profesionalism, amabilitate si competenta, dand dovada si de empatie.

4. Valahia Medical

Valahia Medical este un alt centru medical multidisciplinar din Ploiesti in cadrul caruia poti opta pentru o endoscopie efectuata in cele mai bune conditii. Dr. George Stancu este medic primar in medicina interna si medic specialist in gastroenterologie, avand competenta de a efectua si endoscopie digestiva exploratorie si terapeutica (gastroscopii, colonoscopii) si ecografie abdominala generala. Acesta este rezident si in oncologie, activand o buna parte din cariera sa la  Institutul Clinic Fundeni, sectia Medicina Interna 2. Multumita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul cabinetului de gastroenterologie, toate investigatiile si serviciile medicale puse in aplicare sunt ireprosabile. 

Tariful aplicat pentru o endoscopie superioara la Valahia Medical este de 350 lei.

Principalele aspecte care au fost apreciate la acest centru medical sunt promptitudinea, buna pregatire, empatia si atitudinea pozitiva a echipei medicale. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de un medic experimentat si competent care are la dispozitie aparaturi de ultima generatie. Astfel diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament elaborat este atent personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

5. Spitalul MedLife Lotus

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si spitalul Lotus care face parte din sistemul medical MedLife, o alta unitate medicala din Ploiesti unde poti beneficia si de investigatii endoscopice. Spitalul functioneaza conform normelor europene, activitatea fiind certificata EN ISO 13485. Poti apela cu incredere la dr. Iuri Munteanu, medic primar in chirurgie generala, specializat in colonoscopie si endoscopie, chirurgie generala si laparoscopica. Datorita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile departamentului de gastroenterologie, fiecare pacient are sansa de a beneficia de un diagnostic precis si de un plan eficient de tratament adaptat in functie de necesitatile sale. 

Tariful aplicat pentru o endoscopie superioara este de 300 lei.

Spitalul din Ploiesti este apreciat de multi pacienti, datorita profesionalismului si implicarii personalului medical. Avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta, toate investigatiile efectuate sunt rapide si precise. Medicul este competent, stabilind un diagnostic precis si un plan eficient de tratament. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie, ceea ce creeaza nemultumiri in randul pacientilor. 

Concluzii

Iti e teama ca ai putea sa suferi de o problema digestiva severa, motiv pentru care vrei sa iti faci programare la o clinica specializata in endoscopie in Ploiesti? Atunci iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate anterior, unde vei descoperi medici cu o buna pregatire in domeniu, capabili sa intretina un act medical ireprosabil. Nu amana vizita la cabinet si tine cont de indicatiile doctorului pentru o insanatosire rapida.