Meniu

Endoscopie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe situatii in care efectuarea unei investigatii de tip endoscopie in Sibiu se poate dovedi utila. De cele mai multe ori, persoanele care aleg sa viziteze o clinica in acest scop o fac deoarece se confrunta cu niste simptome ce trebuie investigate. Mai mult decat atat, unele afectiuni ale sistemului digestiv pot fi tratate prin intermediul endoscopiei.  

Din fericire, in Sibiu exista multe clinici si centre medicale care ofera acest tip de serviciu, la standarde inalte, datorita echipamentelor de ultima generatie din dotarea lor. Scopul medicilor care isi desfasoara activitatea profesionala in cadrul lor este de a obtine rezultate de calitate, pe baza carora sa poata elabora un plan de tratament ideal pentru pacient. 

Cat costa o endoscopie in Sibiu? 

In functie de experienta echipei medicale si de aparatura utilizata pentru efectuarea investigatiei, pretul endoscopiei in Sibiu poate varia destul de mult, de la o clinica la alta. Exista si clinici care le ofera oamenilor posibilitatea de a achizitiona pachete promotionale, alcatuite din mai multe servicii, la preturi avantajoase. In orice caz, sumele de la care pornesc tarifele investigatiei sunt: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Endoscopie
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
310 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 310 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CJAS
 • Conditii optime de igiena
 • Programarile nu se respecta
Aria Clinic
405 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 405 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Experienta vasta in domeniu
 • Curatenie
 • Personal neprofesionist la receptie
 • Program restrans de functionare
RMN Diagnostica
300 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 300 Ron
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Personalul de la receptie este neprofesionist
Proctoven
300 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 300 Ron
 • Aparatura de ultima generatia
 • Medici bine pregatiti
 • Experienta in domeniul de activare
 • Decalarea programarilor
 • Timp ridicat de asteptare
Medlife
405 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 405 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Personal neprofesionist la receptie
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care oamenii pot apela pentru o endoscopie in Sibiu 

In scopul de a te ajuta sa gasesti cel mai potrivit medic pentru efectuarea unei endoscopii in Sibiu, ti-am pregatit un top alcatuit din cinci clinici. Consulta descrierile de mai jos, pentru a vedea care sunt asemanarile si diferentele dintre ele si alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale! Tine cont si de opiniile pacientilor care au interactionat deja cu medicii de acolo: 

1. Clinica Misan Med  

Activitatea clinicii Misan Med a inceput in mod oficial in anul 2003 cu profil de asistenta medicala generala, iar odata cu trecerea timpului, aceasta si-a marit gama de servicii in scopul de a oferi investigatii tip endoscopie si alte proceduri similare in Sibiu. Din echipa departamentului de gastroenterologie fac parte medici primari ca Dr. Andrei Mitachescu, Dr. Monica Maxim si Dr. Adrian Boicean, dar si medici specialisti precum Dr. Daniela Coman si Ioan Prodan. Ultimii doi medici mentionati au contract cu CJAS, asa ca pacientii pot beneficia de consultatii gratuite. Fiind vorba de o echipa numeroasa, persoanele care planuiesc sa-si faca o programare la clinica au mai multe optiuni din care sa aleaga. De asemenea, la clinica se efectueaza atat videogastroscopia, cat si videocolonoscopia sau videorectosigmoidoscopia. Toate informatiile cu privire la modul in care un pacient trebuie sa se pregateasca inainte de investigatie sunt prezentate pe site-ul clinicii. 

Pretul endoscopiei porneste de la 310 lei.

Cei care recomanda serviciile clinicii Misan Med o fac pentru profesionalismul, compasiunea si rabdarea personalului medical. Acestia lucreaza cu aparatura de ultima generatie, pentru a le oferi pacientilor investigatii de o calitate superioara. Totusi, exista minusuri pe partea de organizare, intrucat nu de putine ori programarile n-au fost respectate. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Misan Med   
Vezi Pareri

2. Aria Clinic  

Tot in scopul de a avea acces la o gama variata de servicii, oamenii au ca optiune Aria Clinic, unde se efectueaza mai multe tipuri de endoscopii in Sibiu. Serviciile medicale de aici includ anuscopia, colonoscopia, endoscopia digestiva superioara si rectosigmoidoscopia. Merita mentionat si examenul histopatologic. De realizarea acestora se ocupa Dr. Dragon Mocanu, medic primar. Programul gastroenterologului este unul restrans, mai exact, lunea intre orele 16 si 18, asa ca ideal este ca persoanele care isi doresc sa beneficieze de expertiza acestuia sa-si faca o programare din timp. Persoanele care doresc sa se programeze o pot face online sau la telefon. 

Pentru o endoscopie, pretul porneste de la 405 lei. 

Inca din momentul in care pasesc in clinica Aria, primul lucru pe care il observa pacientii este aspectul placut al acesteia. Nici profesionalismul medicilor nu este trecut cu vederea. In acelasi timp, exista mai multe persoane care au atras atentia asupra personalului de la receptie, despre care nu se poate spune ca este suficient de pregatit pentru interactiunea cu pacientii. 

3. RMN Diagnostica 

Lista continua cu RMN Diagnostica, un centru la care isi desfasoara activitatea un medic specialist gastroenterolog, care poate efectua endoscopia in Sibiu; este vorba de Dr. Sergiu-Adrian Terec. Mai mult decat atat, in gama de servicii la care au acces pacientii sunt incluse atat endoscopia digestiva superioara, cat si colonoscopia sau rectoscopia. De asemenea, medicul are contract cu CAS, iar acest aspect le ofera oamenilor posibilitatea de a beneficia de serviciile de care au nevoie, fara sa-si faca probleme din cauza tarifelor. Programarea se poate face printr-un apel la unul din numerele de telefon ale centrului sau prin completarea formularului online. 

Tarifele incep de la 300 de lei pentru endoscopie, mai exact, rectoscopia. Cei care aleg o endoscopie digestiva superioara vor plati 360 de lei. 

Centrul medical RMN Diagnostica iese in evidenta din mai multe puncte de vedere: pe de-o parte, personalul medical este empatic si profesionist, ceea ce transforma vizita la clinica intr-o experienta placuta pentru pacienti, iar pe de-alta parte, calitatea serviciilor este incontestabila. In ciuda acestor aspecte pozitive, personalul de la receptie este slab pregatit.  

4. Proctoven 

In cadrul clinicii Proctoven, pacientii pot gasi doi medici specialisti cu experienta in domeniul gastroenterologiei, care se pot ocupa de efectuarea endoscopiei in Sibiu: Dr. Adrian Boicean, doctor in stiinte medicale si Dr. Silviu Nistorescu. Investigatiile pe care le realizeaza acestia includ endoscopia digestiva superioara, videocolonoscopia si colonoscopia. Efectuarea tuturor acestora este posibila datorita aparaturii de ultima generatie ce se afla in dotarea clinicii. De asemenea, personalul medical a publicat mai multe lucrari de specialitate pe parcursul carierei si a participat la proiecte de cercetare, in scopul de a descoperi noi metode prin care sa-i sprijine pe pacienti. 

Cu privire la pretul endoscopiei, acesta porneste de la 300 de lei. 

Experienta placuta de care au avut parte mai multe persoane care au ales serviciile clinicii Proctoven se datoreaza in cea mai mare parte personalului deosebit de profesionist si amabil. Atmosfera este si ea una foarte primitoare. In acelasi timp, o problema care sa regaseste si aici este cea a programarilor care nu sunt mereu respectate, iar timpul de asteptare este unul ridicat. 

5. Medlife 

Reteaua Medlife a acumulat o ampla experienta in domeniul serviciilor medicale, asa ca nu este de mirare ca in portofoliul sau se regasesc si investigatii complexe, cum este cazul endoscopiei, iar de efectuarea procedurilor se ocupa medici bine pregatiti din Sibiu. Dr. Andreea-Maria Stefan, spre exemplu, este medic specialist in gastroenterologie cu competente in ecografie abdominala si endoscopie digestiva. Pe parcursul carierei sale a publicat mai multe lucrari stiintifice, care au avut drept subiect principal gastroenterologia. Medicul este prezent la cabinet de luni pana vineri, in prima jumatate a zilei sau la pranz, asa ca pacientii se pot programa atunci cand le este mai convenabil. In ceea ce priveste investigatia, aceasta se poate efectua cu sau fara anestezie.  

Pretul endoscopiei incepe de la suma de 405 lei si poata varia in functie de tehnica aleasa. 

Personalul medical din cadrul clinicii Medlife este apreciat pentru rabdarea si dedicarea de care da dovada. In plus, explicatiile pe care acesta le ofera sunt utile si usor de inteles pentru pacienti. In acelasi timp, multi oameni au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa-si faca o programare la clinica, deoarece nimeni nu a raspuns la telefon in intervalul respectiv. Nici programarile pe care acestia reusesc intr-un final sa le faca nu sunt mereu respectate.  

Concluzii

Prin urmare, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de o endoscopie in Sibiu este sa te programezi la unul din medicii prezentati in randurile de mai sus pentru o consultatie de specialitate. Acest lucru ii permite medicului sa se familiarizeze cu situatia ta, astfel incat sa-ti ofere indicatii cat mai utile, iar pe urma, sa discutati detaliile procedurii in sine.