Meniu

Gastroenterologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat ca in ultima vreme ai tendinta de a te balona din ce in ce mai mult, ceea ce te-a determinat sa te programezi pentru o consultatie de gastroenterologie in Alba Iulia, pentru a afla un diagnostic precis? Problemele intestinale provin, de cele mai multe ori, din cauza unei alimentatii nesanatoase, dar si din cauza unor afectiuni, cum ar fi dereglarile hormonale, sindromul ovarelor polichistice, sindromul colonului iritabil, intoleranta la gluten, stres, tulburari alimentare cum ar fi anorexia sau bulimia. Indiferent care este motivul pentru care te confrunti cu o balonare excesiva, recomandat este sa soliciti parerea si ajutorul unui gastroenterolog profesionist.

Daca si tu esti in cautarea unui medic gastroenterolog in Alba Iulia la care sa apelezi pentru efectuarea unor investigatii aprofundate, dar si pentru a fi consultat, iti prezentam trei centre medicale spre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Iata care sunt dotarile acestora, dar si cate de bine pregatite sunt medicii care le reprezinta.

Care este pretul unei consultatii de gastroenterologie in Alba Iulia?

Daca vrei sa fii la curent cu toate preturile practicate la consultatiile de gastroenterologie in Alba Iulia, iti recomandam sa parcurgi tabelul pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza. Mai jos vei descoperi si institutiile medicale pe care ti le recomandam, pe langa bugetul pe care trebuie sa il pregatesti pentru acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Anca Romcea
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Investigatii precise si proceduri corecte
 • Medic primar in gastroenterologie
 • Atmosfera primitoare
Cardio Help
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Investigatii ireprosabile si rezultate corecte
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat si eficient
 • Personal prietenos, amabil si rabdator
 • Medici bine pregatiti, calificati si competenti
Romger Diagnostica
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Proceduri si investigatii eficiente
 • Personal amabil, rabdator si empatic
 • Medici cu experienta vasta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in gastroenterologie in Alba Iulia

In cazul in care simptomele sau disconfortul intestinal se agraveaza de la o zi la alta, te incurajam sa efectuezi cat mai rapid o consultatie de gastroenterologie in Alba Iulia, pentru a obtine un diagnostic precis, dar si pentru a descoperi care sunt solutiile pe care le poti pune in aplicare. Afla din prezentarile unitatilor medicale afisate mai jos care sunt serviciile de care poti beneficia, cat de bine dotate sunt, dar si cat de bine pregatite sunt echipele de medici:

1. Dr. Anca Romcea

Cabinetul medical individual al dr. Anca Romcea din Alba Iulia se adreseaza specialitatii de gastroenterologie. Actul medical desfasurat este unul corect, medicul prioritizand sanatatea pacientului printr-o diagnosticare precisa, dar si prin elaborarea unui plan eficient de tratament. Prin participarea la diverse congrese (Congresul National de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva), conferinte (Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie, Oradea), cursuri de specialitate si simpozioane (The 10th National Symposium on Inflammatory Bowel Diseases), dr. Anca Romcea demonstreaza o buna pregatire in domeniu, oferind pacientilor sai cele mai bune solutii prin care acestia se pot trata eficient. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile propriului cabinet sunt performante si moderne, desfasurand astfel consultatii si investigatii ireprosabile.

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenteorologie este de 180 lei.

Medicul primar gastroenterolog, dr. Anca Romcea, a primit o multime de aprecieri din partea  pacientilor cu diverse probleme de sanatate, datorita actului medical ireprosabil de care acestia beneficiaza. Aparaturile si echipamentele de ultima generatie folosite asigura investigatii precise si proceduri corecte, iar buna pregatire, empatia si amabilitatea medicului au cantarit semnificativ in decizia pacientilor de a lasa recenzii pozitive. In plus, atmosfera este primitoare, iar cabinetul este curat.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Anca Romcea
Vezi Pareri

2. Cardio Help

Cardio Help este un cabinet medical din Alba Iulia, specializat in cardiologie, endocrinologie, pneumologie si gastroenterologie, care se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse probleme de sanatate. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2016, fiind specializata doar in cardiologie si pneumologie, urmand ca ulterior sa se extinda si catre celelalte ramuri medicale. Echipa de medici este experimentata si bine pregatita, in cadrul departamentului de gastroenterologie desfasurandu-si activitatea un medic primar gastroenterolog, dr. Rodica Cormos. Consultatia de specialitate la cabinet este compusa din: anamneza, examen fizic al abdomenului, ecografie abdominala, recomandari de analize, CT, gastroscopie sau colonoscopie si, in functie de rezultatele obtinute, tratament. Echipamentele folosite sunt performante, printre acestea remarcandu-se si ecograful Vivid S5 pentru obtinerea unui diagnostic corect. 

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 200 lei, iar un control efectuat intre 1 si 6 luni costa 150 lei.

Recenziile sunt unanim pozitive multumita serviciilor si investigatiilor ireprosabile efectuate pentru pacienti. Medicii sunt bine pregatiti, calificati si competenti, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt corecte, diagnosticul stabilit este precis, iar tratamentele elaborate sunt eficiente si personalizate in functie de fiecare pacient in parte. In plus, personalul este prietenos, amabil si rabdator. 

3. Romger Diagnostica

Romger Diagnostica este un centru medical romano-german din Alba Iulia, in cadrul caruia se desfasoara servicii gastroenterologice la standarde superioare. Clinica se afla in colaborare cu medici specialisti si clinici universitare, din mediul public si privat, astfel incat pacientul sa primeasca ingrijirile medicale necesare. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de dr. Eduard Cavasi, medic primar in medicina interna si in gastroenterologie, competent in desfasurarea consultatiilor de specialitate prin care se pot stabili diagnostice corecte, dar si tratamente eficiente. Pacientul poate opta si pentru: colonoscopie, gastroscopie, ecografie abdominala, pentru o examinare aprofundata si pentru identificarea cauza afectiunii digestive. Pentru efectuarea tuturor acestor proceduri si investigatii la standarde inalte se utilizeaza aparaturi si echipamente de ultima generatie.

Consultatia de gastroenterologie este de 100 lei, iar controlul variaza intre 60 lei si 100 lei.

Atat personalul, cat si cadrele medicale au primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, datorita procedurilor si investigatiilor eficiente. Personalul este amabil, rabdator si empatic, medicii au o buna pregatire in domeniu, dar si o experienta vasta, iar aparaturile folosite sunt de ultima generatie. In plus, atmosfera este primitoare, iar cabinetul modern.

Concluzii

Multe dintre afectiunile intestinale au nevoie de un tratament atent elaborat de un medic specializat in gastroenterologie in Alba Iulia, pentru a nu degenera in boli periculoase. Clinicile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt variante de incredere, unde vei intalni medici cu o buna pregatire si experienta vasta in tratarea problemelor intestinale.