Meniu

Gastroenterologie bilet de trimitere Oradea 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de consultatii si investigatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Oradea, dar n-ai idee care sunt clinicile care te pot ajuta in acest sens? Chiar daca exista mai multe clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea gastroenterologi cu experienta in domeniu, nu toate au contract cu o casa de asigurari de sanatate. 

Prin parcurgerea articolului de fata, nu vei afla doar care sunt clinicile din Oradea ale caror servicii medicale pot fi decontate prin intermediul biletului de trimitere, ci si ce facilitati pun la dispozitia pacientilor care aleg sa le viziteze. Multe dintre aceste centre sunt dotate cu aparatura medicala de ultima generatie, esentiala in efectuarea unor investigatii complexe pentru diagnosticare si tratare.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie fara bilet de trimitere in Oradea? 

Bineinteles, exista si persoane pentru care gastroenterologia cu bilet de trimitere in Oradea nu reprezinta o optiune: fie perioada de asteptare este una mult prea mare, iar oamenii au nevoie de rezultate intr-un timp util, fie investigatia de care au nevoie nu se afla pe lista de servicii care pot fi decontate. Astfel, sumele de la care incep tarifele consultatiilor de specialitate sunt urmatoarele: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Poverlovici
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Diverse reduceri
 • Abonamente de servicii
 • Aplicatie pentru telefon
 • Personal neprofesionist la receptie
Clinica NewMedics
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic specialist
 • Pachet de servicii
 • Laborator endoscopie digestiva
 • Conditii optime pentru necesitatiile pacientilor
 • Grup sanitar propriu
 • Timp insuficient pentru consultatii
Euclid Hospital
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medic specialist
 • Laborator de analize medicale
 • Program flexibil
 • Programarile nu se respecta
 • Timp de asteptare ridicat
Endodigest
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Personal neprofesionist la receptie
Spitalul Pelican
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Decalarea programarilor
 • Personalul de la receptie este neprofesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera consultatii de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Oradea

Daca ai deja toate actele de care ai nevoie pentru a beneficia de servicii de gastroenterologie prin bilet de trimitere in Oradea, tot ce ramane de facut este alegi una din clinicile de mai jos pentru a te programa la o consultatie de specialitate. Citeste fiecare descriere in parte, pentru a vedea care sunt aspectele prin care se diferentiaza aceste centre medicale: 

1. Dr. Noemi Poverlovici

Un prim exemplu de medic specialist gastroenterolog la care se pot programa oamenii pentru a beneficia de servicii gratuite cu bilet de trimitere in Oradea este Dr. Noemi Poverlovici, care isi practica meseria in cadrul Hyperclinicii Medlife. Portofoliul de servicii pe care medicul il pune la dispozitia celor interesati este unul variat, de la consultatia de specialitate, la ecografie abdominala, colonoscopie, polipectomie, gastroendoscopie, rectoscopie etc. Realizarea tuturor acestor investigatii este posibila datorita echipamentelor de ultima ora din dotarea clinicii. In plus, programul medicului este unul flexibil, de luni pana vineri, iar oamenii au optiuni de programare atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua. De asemenea, clinica organizeaza diferite campanii de informare, insotite de reduceri la anumite servicii medicale. 

In mod normal, pretul unei consultatii de specialitate este de 210 lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile oferite de Dr. Noemi Poverlovici au apreciat empatia si rabdarea medicului, care face tot posibilul sa creeze o atmosfera cat mai placuta pentru pacient. Nici profesionalismul de care da dovada nu este trecut cu privirea. Legat strict de clinica in care isi practica meseria, au existat mai multe neintelegeri cu personalul de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Noemi Poverlovici  
Vezi Pareri

2. Clinica NewMedics 

Dr. Anca Bugariu este un alt medic specialist la care se pot programa oamenii, cu intentia de a beneficia de o consultatie de gastroenterologie cu bilet de trimitere in Oradea. Medicul isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii NewMedics din oras, intr-un ambient modern si confortabil. Persoanele interesate au posibilitatea de a alege pachetul de servicii de gastroenterologie, care este alcatuit dintr-o consultatie de specialitate, analize medicale si ecografie abdominala. In functie de patologia pacientului, medicii pot mai apoi recomanda efectuarea altor investigatii. De asemenea, clinica are un laborator special dedicat efectuarii endoscopiei digestive. Serviciile se realizeaza doar pe baza de programare; cu privire la intervalul  de timp dedicat programarilor, acestea se pot face zilnic intre orele 8 si 16. 

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 100 de lei. 

Activitatea clinicii NewMedics iese in evidenta datorita personalului amabil si grijuliu care isi practica meseria aici. La aceste caracteristici se mai adauga profesionalismul si seriozitatea. Mai mult decat atat, clinica asigura conditii optime de siguranta si confort. Exista si persoane care sunt de parere ca timpul pe care personalul medical il acorda consultatiilor este insuficient. 

3. Euclid Hospital  

Lista continua cu centrul Euclid Hospital, care datorita contractului pe care il are cu CAS, poate oferi servicii de gastroenterologie pacientilor cu bilet de trimitere din Oradea. In afara de consultatia de specialitate, celelalte servicii de gastroenterologie efectuate la clinica sunt ecografia abdominala si pelvina, endoscopia digestiva superioara si examenul proctologic. Programul medicului este unul flexibil: de luni pana vineri este prezent la cabinet in prima jumatate a zilei, iar in zilele de luni, miercuri si joi, cei interesati isi pot face o programare si in intervalul 16-18, asa ca optiunile sunt numeroase. De asemenea, in cazul in care un pacient are nevoie de efectuarea mai multor investigatii pentru o diagnosticare cat mai corecta, centrul dispune de propriul sau laborator de analize. 

Pentru o consultatie gastroenterologica, pretul este de 120 de lei. 

Mai multe persoane au avut parte de o experienta placuta in cadrul spitalului Euclid, care s-a datorat in cea mai mare parte echipei minunate care isi desfasoara activitatea aici. Medicii sunt amabili si rabdatori cu fiecare persoana in parte. Din pacate, pacientii au atras in acelasi timp atentia asupra faptului ca programarile nu se respecta, iar timpul de asteptare este unul ridicat. 

4. Endodigest

Cei care isi doresc sa aiba acces la o gama variata de specializari medicale au ca optiune clinica Endodigest, care de cativa ani de zile apartine de reteaua Regina Maria si ofera servicii de gastroenterologie cu bilet de trimitere locuitorilor din Oradea. Echipa acestui departament este alcatuita din medici primari si specialisti in domeniu precum Dr. Alina Borza, Dr. Catalina Frim, Dr. Diana Petrisor si Dr. Corina Popa. Serviciile decontabile includ consultatia de specialitate si injectia IM/SC. Alte investigatii pe care medicii le pot efectua la clinica sunt colonoscopia, endoscopia digestiva superioara, rectosigmoidoscopia, extractia endoscopica de corp strain etc. De asemenea, datorita echipei formate din mai multi medici, programul clinicii este unul flexibil.

Pretul unui consult gastroenterologic este de 220 de lei. 

Profesionalismul si implicarea personalului medical reprezinta aspectele pe care pacientii le apreciaza in mod deosebit la clinica Endodigest. Persoanele care au optat pentru o endoscopie au trecut cu bine peste investigatie, ceea ce le-a determinat sa revina la clinica de fiecare data cand se confrunta cu o problema de sanatate. Chiar si asa, in ciuda tuturor acestor aspecte pozitive, oamenii nu pot trece peste personalul de la receptie care este slab pregatit.  

5. Spitalul Pelican 

Lista centrelor la care poti apela pentru o consultatie de gastroenterologie si alte servicii cu bilet de trimitere in Oradea se incheie cu Spitalul Pelican, care apartine de Medicover. Aici isi desfasoara activitatea medici primari ca Dr. Ioana Andreea Purza sau Dr. Alin Suta, dar si medici specialisti precum Dr. Ioana Alexandra Uiorean. Portofoliul de servicii la care au acces pacientii este unul variat, care include consultatia de specialitate, ecografia generala, colonoscopia, gastroscopia, esofagoscopia, rectosigmoidoscopia etc. 

Consultatia initiala de gastroenterologie costa 270 de lei. 

Calitatea serviciilor prestate, amabilitatea personalului medical si spatiul curat sunt doar cateva din motivele care-i determina pe oameni sa se programeze la Spitalul Pelican. In acelasi timp, clinica sufera pe partea de organizare: mai multi pacienti au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa-si faca o programare la telefon, deoarece nimeni nu raspundea, iar daca au reusit intr-un final sa confirme ziua si ora programarii, aceasta nu a fost respectata. 

Concluzii

Prin urmare, programandu-te la una din clinicile de mai sus, ai sansa se beneficiezi de serviciile de care ai nevoie in ceea ce priveste gastroenterologia cu bilet de trimitere in Oradea. De regula, efectuarea consultatiei este gratuita, insa acest lucru nu se aplica si in cazul investigatiilor complexe. Chiar si asa, preturile lor sunt mult mai accesibile daca ai un astfel de bilet.