Meniu

Gastroenterologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O trimitere catre un medic specializat in gastroenterologie din Braila o poate face atat medicul de familie, cat si alt medic specialist, daca suspecteaza o afectiune digestiva. Cele mai comune simptome pentru care poti ajunge la gastroenterolog sunt: durerile abdominale persistente, modificari ale scaunelor, arsuri esofagiene, balonare si pierdere inexplicabila in greutate.

In momentul cand primesti recomandarea de a merge la gastroenterologie, stii insa care sunt centrele medicale din oras ce ofera un astfel de serviciu? Mai mult decat atat, stii vreun medic gastroenterolog in Braila la care sa te programezi? Nu-i nimic daca nu esti la curent cu toate aceste aspecte, pentru ca, parcurgand acest articol pana la final, le vei afla si vei putea sa iei o decizie informata, alegand exact acel cabinet cu care simti ca rezonezi cel mai bine.

Ce preturi au serviciile de gastroenterologie in Braila?

Serviciile de gastroenterologie puse la dispozitie in Braila au tarife diferite, in functie de medic si de clinica. In tabelul urmator poti vedea aceste tarife!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Mateus
Clinica-Verificata
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Numeroase cabinete medicale
 • Medic primar gastroenterolog
 • Endoscopii si colonoscopii
 • Ecografii abdominale
 • Echipamente medicale moderne
 • Curatenie
 • Clinica moderna
 • Nu se respecta programarile
West Clinique
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Cabinet modern de gastroenterologie
 • Medici cu experienta
 • Contract cu CAS
 • Nu se respecta orele de programare
Centrul Grivita
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Trei medici gastroenterologi cu experienta
 • Test Helicobacter pylori
 • Videoendoscopie si videocolonoscopie
 • FibroScan
 • Curatenie si ambient placut
 • Neprofesionalismul personalului de la receptie
 • Raport calitate-pret scazut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa te programezi pentru o consultatie de gastroenterologie in Braila

Pentru un control de rutina sau o consultatie de gastroenterologie te poti programa in Braila la urmatoarele clinici medicale apreciate de pacienti!

1. Centrul Medical Mateus

Servicii profesioniste de gastroenterologie in Braila poti gasi, in primul rand, la Centrul Medical Mateus. Aceasta clinica dispune de tehnologie medicala moderna si de o echipa medicala cu experienta. Mai multe cabinete medicale functioneaza aici, acoperind specialitati precum: chirurgie generala, cardiologie, obstetrica-ginecologie, hematologie, ortopedie, alergologie etc. Cabinetul de gastroenterologie se afla la etajul doi al cladirii si este dotat cu echipamentele necesare pentru efectuarea investigatiilor specifice (endoscopie si colonoscopie). In cadrul acestuia, activeaza dr. Andrei-Paris Carabelea, medic primar gastroenterologie, care are competente in endoscopie digestiva si in ultrasonografie generala.

Consultatia de gastroenterologie costa 230 de lei la dr. Carabelea de la Centrul Medical Mateus din Braila.

Brailenii spun in review-urile postate pe internet ca medicii de la acest centru medical sunt foarte bine pregatiti si ca se comporta fara repros cu pacientii. Cativa pacienti considera chiar ca aceasta este cea mai moderna clinica din oras si ca se asigura o curatenie impacabila. La capitolul nemultumiri a fost semnalat ca unele preturi de pe site-ul clinicii nu coincid cu cele de la fata locului si ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Mateus
Vezi Pareri

2. West Clinique

Si in clinica multidisciplinara West Clinique din Braila te poti programa pentru o consultatie de gastroenterologie. Serviciile din aceasta sfera medicala sunt asigurate de dr. Serban Gologan si de dr. Andrei Carabelea, medici primari cu competente in ecografie generala, colonoscopie si endoscopie cu sedare. In plus, in clinica isi desfasoara activitatea si un medic specializat in chirurgie bariatrica, respectiv dr. Stefan Tuca, care poate fi solicitat pentru second-opinion. Totodata, in clinica se efectueaza mici interventii chirurgicale din sfera ginecologiei, a chirurgiei generale si a chirurgiei plastice, se fac ecografii si sunt oferite si consultatii din diverse specialitati medicale. 10 medici din Bucuresti activeaza la aceasta clinica din Braila, ce a fost inaugurata in anul 2013.

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 230 de lei.

Multi oameni au numai cuvinte de lauda la adresa West Clinique Braila. Cele mai laudate aspecte ar fi urmatoarele: medicii sunt bine pregatiti si profesionisti, se lucreaza si prin Casa de Asigurari de Sanatate, specialitatile medicale acopera necesitatile intregii familii. Sunt insa si aspecte pe care oamenii le-au „depunctat” aici, cum ar fi ca nu se respecta orele de programare.

3. Centrul Medical Grivita

Exista un departament de gastroenterologie si la Centrul Medical Grivita din Braila. Sunt trei medici cu experienta in acest cabinet: conf. univ. dr. Camelia Grigore, medic primar gastroenterologie, dr. Corneliu Talanca, medic primar gastroenterologie si dr. Khder Saad Allah, medic specialist. Iata care sunt serviciile puse la dispozitie in cadrul acestui departament: consultatii, ecografii abdominale, masurarea steatozei, test Helicobacter pylori, videoendoscopie, videocolonoscopie partiala sau totala. Totodata, se efectueaza in acest centru medical si FibroScan, o procedura non-invaziva care evalueaza gradul de ingrosare si cicatrizare a ficatului, in bolile hepatice cronice.

Consultatia de gastroenterologie costa aici 250 de lei.

Majoritatea persoanelor care si-au exprimat opinia in legatura cu acest centru medical sustin ca personalul medical este bine pregatit si ca serviciile sunt prompte si de calitate. Sunt si alte aspecte pe care oamenii le apreciaza in aceasta locatie: curatenia exemplara, diversitatea serviciilor medicale. De cealalta parte, sunt si braileni care spun ca au fost nemultumiti de experienta din aceatsa locatie din cauza: tarifelor mari, nerespectarii programarilor sau aglomeratiei.

Concluziile noastre

Pentru a beneficia de servicii de calitate superioara in ceea ce priveste problemele de gastroenterologie in Braila, te poti orienta catre clinicile prezentate in acest articol.

In Braila, gastroenterologia este reprezentata de medici cu experienta, unii dintre ei efectuand videoendoscopii si videocolonoscopii in scop diagnostic sau terapeutic, precum si ecografii abdominale de inalta precizie. Faptul ca stii, in linii mari, ce servicii sunt prestate in cadrul acestor clinici si ce medici le executa te ajuta sa-ti dai seama daca sunt pentru tine sau nu.