Meniu

Gastroenterologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti in ultima vreme cu arsuri stomacale si cu dureri abdominale cronice, care iti afecteaza viata de zi cu zi si iti doresti sa iti faci programare la o clinica de gastroenterologie in Sectorul 1 pentru a cere parerea unui specialist? Stim ca primul tau impuls ar fi sa amani vizita la medic. Unii pacienti amana din cauza fobiei de spitale si centre medicale in general, in timp ce ceilalti sunt intr-o lupta contratimp cu activitatile pe care le au de desfasurat in fiecare zi. Indiferent care ar fi situatia in care te regasesti, nu lasa ca nimic sa fie mai prioritar decat sanatatea ta.

In Sectorul 1, exista o multime de clinici si cabinete medicale spre care iti poti indrepta atentia pentru a face o consultatie de specialitate, dar si pentru a beneficia de un tratament personalizat, in functie de patologia care ti-a fost gasita. Pentru a-ti usura munca, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cinci centre medicale specializate in gastroenterologie.

Cat costa o consultatie gastroenterologica in Sectorul 1?

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi cat mai curand la o consultatie gastroenterologica in Sectorul 1 la un medic de specialitate, cel mai bine ar fi sa te informezi in mod corespunzator cu preturile aplicate. Din fericire, ai si posibilitatea de a beneficia de acest serviciu medical in mod gratuit, in cazul in care clinica respectiva se afla in relatii contractuale cu CAS. Iata, totusi, care sunt tarifele la care trebuie sa te astepti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Colectiv prietenos, competent si calificat de medici
 • Servicii, consultatii, investigatii si proceduri reusite
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Atmosfera primitoare
Top Derm Clinics
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar in gastroenterologie
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Act medical ireprosabil
 • Colectiv prietenos si amabil
 • Programarile sunt respectate
 • Ambianta placuta
Complexul Caraiman
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist in gastroenterologie
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Atmosfera prietenoasa
 • Tratamente personalizate
 • Investigatii precise si rapide
Clinica Medicum
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Consultatii si investigatii precise
 • Proceduri ireprosabile
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Tratament eficient
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Pronia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari superioare
 • Echipamente de ultma generate
 • Investigatii si servicii calitative
 • Medic primar in gastroenterologie
 • Experienta vasta si buna pregatire
 • Comunicarea deficitara intre personalul de la receptie si pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in gastroenterologie in Sectorul 1

Pentru a-ti fi mai usor sa gasesti o clinica de gastroenterologie in Sectorul 1 la care sa apelezi cu incredere, iti recomandam sa iei in considerare variantele pe care ti le-am pregatit in cele ce urmeaza. Descopera medici implicati si bine pregatiti, care te pot trata adecvat de problema de care suferi:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este un lant de clinici multidisciplinare, care are sediu si in Sectorul 1 si care iti poate pune la dispozitie consultatii de gastroenterologie. Colectivul de medici din departamentul de gastroenterologie da dovada de o buna pregatire in acest domeniu, punand la dispozitia pacientilor investigatii si proceduri eficiente. In cadrul sau isi desfasoara activitatea urmatorii: dr. Elena Capcelea, dr. Adrian Cosmin Schipor, dr. Raluca Oprea, dr. Estera Jeledintan. Dotarile sunt de o performanta ridicata, asigurand servicii calitative. Pacientii au si posibilitatea de a beneficia de endoscopii digestive superioare si inferioare (colonoscopii) gratuite datorita faptului ca Laurus Medical se afla in parteneriat cu CAS. Tot ce trebuie sa faca este sa se prezinte la cabinet cu biletul de trimitere din partea medicului de familie.

Costul unei consultatii gastroenterologice este de 250 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, gratie serviciilor de o calitate superioara, de care pacientii beneficiaza. Colectivul de medici este prietenos, amabil, competent si calificat in activitatea pe care o desfasoara, punand la dispozitia celor interesati servicii calitative, consultatii, investigatii si proceduri reusite. Aparaturile si echipamentele sunt de o performanta inalta, iar atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Top-Derm Clinics

Un alt centru medical din Sectorul 1 catre care iti poti indrepta atentia, Top-Derm Clinics, cuprinde si departamentul de gastroenterologie, unde poti opta pentru investigatii si consultatii de specialitate. Institutia medicala si-a inceput activitatea in anul 2003 si, inca de atunci, a prioritizat pacientul si sanatatea sa. In ceea ce priveste aparaturile si echipamentele folosite in actul medical, toate sunt de o performanta inalta. Cel care coordoneaza departamentul de gastroenterologie din cadrul acestui centru medical este chiar prof. univ. dr. Lucian Negreanu, medic primar in gastroenterologie. Si-a urmat studiile doctorale intre anii 2001-2005 la Universitatile Carol Davila Bucuresti si Francois Rabelais Tours si a finalizat peste 50 cursuri de specializare organizate de AGA, ASGE, AASLD, ECCO, UEGF, ESGE, EASL, NIBRT intre anii 2010-2020. Datorita parcusului profesional de exceptie, medicul este competent in diagnosticarea corecta a pacientilor, dar si in tratarea corespunzatoare a acestora.

O consultatie gastroenterologica costa 200 lei.

Top-Derma Clinic este o institutie apreciata de pacienti, datorita investigatiilor, consultatiilor si procedurilor eficiente aplicate. In cadrul departamentului de gastroenterologie isi desfasoara activitatea profesorul doctor Lucian Negreanu, medic primar in gastroenterologie. Acesta este calificat in diagnosticarea pacientilor, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament pentru fiecare in parte. Per total, colectivul este prietenos, programarile sunt respectate, iar ambianta este placuta.

3. Complexul Caraiman

Complexul Caraiman este localizat in Sectorul 1 si cuprinde mai multe specialitati, printre care se numara si gastroenterologia. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Ianis Constantin Mihiotis, medic specialist gastroenterolog cu competenta in ecografie abdominala. Acesta are competenta de a desfasura urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ecografie abdominala, eliberare retete necompensate, eliberare scrisori medicale, consultatie de specialitate la domiciliu. Echipamentele si aparaturile care sunt folosite pentru efectuarea investigatiilor sunt de ultima generatie, rezultatele obtinute fiind, astfel, corecte. Pe langa stabilirea unui diagnostic, pacientul beneficiaza si de elaborarea unui plan de tratament, special conceput pentru patologiile de care pacientul sufera.

Pretul pentru o consultatie gastroenterologica este de 200 lei, iar locuitorii din Sectorul 1 beneficiaza de acest serviciu in mod gratuit, fara sa fie necesar biletul de trimitere de la medicul de familie.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, multimita calitati superioare a investigatiilor si serviciilor medicale. Echipamentele si aparaturile sunt performante, investigatiile sunt efectuate minutios, tratamentele sunt personalizate, iar atmosfera este prietenoasa, fiind un plus mai ales pentru pacientii cu fobie de medici. Departamentul este reprezentat de dr. Ianis Constantin Mihiotis, un medic cu o experienta vasta in domeniu si cu o buna pregatire.

4. Clinica Medicum

Clinica Medicum este o institutie medicala din Sectorul 1 in cadrul careia se desfasoara consultatii si investigatii gastroenterologice in prezenta unui personal de incredere si bine pregatit. Clinica utilizeaza aparaturi, echipamente si tehnologii de ultima generatie, pentru generarea unor investigatii precise. Colectivul este format din: dr. Cosmin Ciora, dr. Andreea Bengus, dr. Andrei Mihai Voiosu, dr. Bogdan Busuioc, dr. Theodor Alexandru Voiosu, medici cu o buna pregatire in gastroenterologie. Acestia aplica o serie de tehnici si abordari eficiente, astfel incat sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte. Din gama de servicii pe care o ofera sunt amintite si: endoscopia digestiva superioara & inferioara (colonoscopie), cu posibilitatea prelevarii de biopsii sau rezectiei de polipi, ligatura de hemoroizi, bandarea varicelor esofagiene.

Pretul unei consultatii de gastroenterologie este de 300 lei.

Si aceasta clinica este apreciata de pacienti, datorita personalului implicat, dar si datorita echiparilor moderne. Colectivul este format din medici de incredere, al caror scop este sa trateze pacientul cat mai eficient. Acesta are la dispozitie o gama variata de aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora actul medical este unul ireprosabil. Cu toate acestea, au fost semnalate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

5. Centrul Pronia

Centrul Pronia ofera servicii medicale la standarde inalte, printre acestea numarandu-se consultatiile si investigatiile de gastroenterologie in Sectorul 1. In cadrul acestui departament, isi desfasoara activitatea dr. Adriana Teiusanu, medic primar in gastroenterologie, cercetator stiintific, doctor in stiinte medicale. Medicul are competente in ultrasonografie generala si endoscopie digestiva diagnostica, pacientul avand ocazia de a beneficia si de elaborarea unul plan eficient de tratament. La dispozitia acestui departament se afla si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora se pot efectua investigatii precise si rapide.

O consultatie gastroenterologica este de 200 lei, iar o ecografie abdominala costa 250 lei.

Centrul medical multidisciplinar este apreciat in randul pacientilor, multumita serviciilor si investigatiilor calitative de care acestia au beneficiat. Dotarile sunt superioare, in cadrul acestora fiind incluse aparaturi si echipamente de ultima generatie. In departamentul de gastroenterologie isi desfasoara activitatea un medic primar, cu o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu. Personalul, per total, este primitor si cu o atitudine pozitiva. Din pacate, comunicarea dintre pacient si personalul de la receptie este deficitara.

Concluzii

Daca ai simtit in ultima perioada un anumit disconfort abdominal care te-a pun pe ganduri, nu ezita sa soliciti ajutorul unui medic gastroenterolog din Sectorul 1. Acesta te poate consulta, iar, cu ajutorul aparaturilor de o performanta ridicata, poate efectua investigatii minutioase prin care afla concret daca te confrunti cu o problema de sanatate sau nu. Citeste prezentarile institutiilor medicale amintite anterior in articol si afla care clinica este cel mai bine dotata atat din punctul de vedere al echipamentelor, cat si al echipelor medicale.