Meniu

Gastroenterologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cateva dintre simptomele pe care le prezinta oamenii care se programeaza la gastroenterologie in sector 3 sunt durerile abdominale, balonarea, varsaturile si greata. Aceste simptome si schimbari pot fi de fapt semne ca persoana respectiva sufera de o afectiune digestiva. Gastroenterologul este medicul caruia trebuie sa te adresezi pentru tratament si monitorizare in cazul unor afectiuni ca refluxul gastroesofagian, hepatita, pancreatita, cancerul de colon si multe alte boli ale sistemului digestiv.

In Capitala, inclusiv in sectorul 3, exista numeroase clinici specializate in gastroenterologie. Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune unitati medicale pentru consultatie si tratamente din sfera gastroenterologiei, precum si tariful unei consultatii. De regula, un pacient trebuie sa isi faca programare la gastroenterologie dupa recomandarea medicului de familie, care observa sau suspecteaza existenta unei probleme la nivelul tractului gastrointestinal. 

Pret consultatie la gastroenterologie in sector 3, Bucuresti

Consultatia la gastroenterologie este primul pas in identificarea cu precizie a diagnosticului, iar in sectorul 3 sunt multe clinici care pun la dispozitie servicii din aceasta disciplina medicala. Mai jos poti vedea cat costa o consultatie la unii dintre cei mai buni doctori din Capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Biomed Scan
Clinica-Verificata
290 Ron
 • Pret Consultatie 290 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare, empatie si amabilitate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Aparatura performanta
Rosana Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, empatici si amabili
 • Comunicare eficienta
 • Personal administrativ amabil
 • Programarile nu sunt mereu respectate
Alexdor Medical
290 Ron
 • Pret Consultatie 290 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta vasta
 • Investigatii nedureroase
 • Tratamente eficiente
Endogastrohep
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici empatici, rabdatori si intelegatori
 • Comunicare buna medic-pacient
 • Consultatii detaliate
 • Atitudinea neprofesionista a personalului de la receptie
Proffesional Klinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Atentie la detalii
 • Atitudine incurajatoare
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Consultatii superficiale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de gastroenterologie din sectorul 3

Daca locuiesti in sectorul 3 si ai primit recomandare din partea medicului sa mergi la o consultatie de gastroenterologie, vei observa printr-o cautare pe internet ca variantele sunt numeroase. Consultatia este recomandata nu doar persoanelor care prezinta simptome ingrijoratoare, ci si pacientilor care au un istoric familial de afectiuni gastrointestinale. 

Cand alegi o clinica, este important sa nu te orientezi numai dupa pret. Pregatirea medicului, reputatia clinicii, diversitatea de investigatii si feedback-ul de la pacienti sunt cateva dintre aspectele de care trebuie sa tii cont. Iata un clasament care aduce la un loc informatii utile si care iti poate servi ca ghid in alegerea unei clinici potrivite nevoilor tale: 

1. Biomed Scan

Specializata in RMN, clinica Biomed Scan din Bucuresti, sector 3, ofera inclusiv consultatii din sfera gastroenterologiei. Lista de servicii mai acopera si alte domenii, mai precis cardiologia, neurologia si ecografia. In cadrul departamentului de gastroenterologie isi desfasoara activitatea dr. Adina Bosonea, medic specialist cu competenta in ecografie abdominala si in endoscopie superioara si inferioara. 

Pretul unei consultatii este de 290 lei.

Dintre pacientii care au ales aceasta Biomed Scan, cateva sute au ales sa isi impartaseasca parerile si pe internet. Conform acestora, personalul clinicii este format din medici profesionisti, care ofera explicatii pe intelesul pacientilor si sunt implicati. Clinica este curata, spatioasa si dotata corespunzator, cu aparatura performanta. Echipa este dornica sa ajute, este empatica si inspira incredere. Serviciile sunt de inalta calitate, iar preturile corecte.

Vezi parerile pacientilor despre Biomed Scan
Vezi Pareri

2. Rosana Medical

Pentru consultatii de gastroenterologie, pacientii din sectorul 3 au la dispozitie si serviciile Policlinicii Rosana Medical. Lista de specialitati medicale acoperite este una vasta si cuprinde arii terapeutice ca ecografia, chirurgia, ortopedia, urologia etc. Obiectivul acestei unitati medicale este de a pune la dispozitia pacientilor servicii integrate, astfel incat sa gaseasca solutii la diverse probleme de sanatate intr-un singur loc. Colectivul este format din medici experimentati care folosesc aparatura performanta pentru precizie in diagnostic. 

Pentru o consultatie, pacientul va achita suma de 150 lei. 

In mediul online, au fost impartasite foarte multe impresii pozitive despre aceasta clinica. Pacientii sustin ca medicii pe care i-au intalnit sunt profesionisti, amabili, empatici si comunicativi, oferind explicatii detaliate. Personalul administrativ este politicos si bine organizat. Cateva persoane spun ca programarea lor nu a fost respectata.

3. Alexdor Medical

Alexdor Medical este un cabinet specializat in gastroenterologie din sectorul 3, unde vei gasi personal cu experienta vasta in acest domeniu. Lista de servicii cuprinde investigatii medicale pentru diagnostic si preventie, iar colectivul isi desfasoara activitatea sub indrumarea dr. Ioan Alexandru Suciu, medic primar gastroenterolog. Acesta are o experienta de peste patru decenii, iar pana in momentul de fata a publicat peste 130 de lucrari stiintifice in calitate de autor sau co-autor. Alexdor Medical a fost infiintat in anul 2003 cu misiunea de a oferi ingrijiri de calitate persoanelor cu afectiuni ale tubului digestiv si glandelor anexe. 

Tariful pentru consultatia de gastroenterologie este de 290 lei.

Foarte multe persoane recomanda acest centru medical si ii descriu pe medici ca fiind profesionisti, rabdatori si amabili. Persoanele care au facut diferite investigatii spun ca acestea au decurs bine si fara durere. De asemenea, un alt aspect pozitiv punctat de pacienti este acela ca tratamentele recomandate sunt eficiente. Fara a contesta profesionalismul medicilor sau calitatea serviciilor, cativa oameni sunt de parere ca preturile sunt mari in raport cu timpul acordat consultatiei.

4. Endogastrohep

Un alt centru medical specializat in gastroenterologie si situat in zona sectorului 3 a Capitalei este Endogastrohep. Cateva dintre serviciile oferite sunt consultatiile de gastroenterologie si hepatologie, colonoscopia si ecografia abdominala. Viziunea acestui centru este de a asigura planuri terapeutice personalizate fiecarui pacient, prin raportare la nevoile si asteptarile acestuia. Pe parcursul anilor de prezenta pe piata serviciilor medicale, s-au facut investitii in aparatura si echipamente moderne, astfel incat gama de servicii sa fie cat mai complexa. 

O consultatie costa 250 lei.

La acest cabinet, consultatiile sunt detaliate si pacienti sunt tratati cu rabdare, empatie si intelegere. Acestora li se raspunde la toate intrebarile privind diagnosticul sau procedura, calitatea actului medical fiind una ireprosabila. Medicii sunt amabili si ofera consultatii ca la carte. In schimb, nu aceleasi lucruri se spun si despre personalul de la receptie, a carui atitudine este reclamata de cativa pacienti.

5. Professional Klinic

Topul celor mai bune optiuni ale persoanelor care stau in sectorul 3 si sunt interesate de o consultatie de gastroenterologie este completat de Professional Klinic. Acest centru multidisciplinar asigura servicii de inalta calitate, acoperind mai multe ramuri medicale: gastroenterologie, ginecologie, oncologie etc. Obiectivul Professional Klinic este de a oferi pacientilor solutii optime de preventie si diagnostic, in raport cu nevoile. Din colectiv fac parte medici cu experienta vasta, care isi canalizeaza atentia pe precizia in diagnostic si pe pregatirea continua. 

La gastroenterologie, consultatia costa 200 lei. 

Majoritatea pacientilor care au ales Professional Klinic si au oferit recenzii in mediul online afirma ca au plecat informati de la medic si ca sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor. Profesionalismul, amabilitatea, rabdarea, atentia la detalii si atitudinea optimista sunt cateva dintre calitatile apreciate la cadrele medicale care lucreaza aici. Acestea au o atitudine incurajatoare si isi dau interesul fata de pacient, explicandu-i intr-un limbaj accesibil termenii medicali. Cateva persoane reclama durata scurta a consultatiei de gastroenterologie.

Concluzii

In sectorul 3 din Bucuresti sunt disponibili multi medici specializati in gastroenterologie, carora te poti adresa pentru o consultatie initiala si pentru monitorizarea unor afectiuni localizate la nivelul intestinului gros, pancreasului, stomacului sau altor organe ale sistemului digestiv. Medicul va decide ce teste clinice sunt necesare pentru depistarea eventualei afectiuni si ulterior iti va prescrie un tratament.