Meniu

Gastroenterologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa te programezi la gastroenterolog si te afli in cautarea unei clinici specializate in gastroenterologie din sectorul 4, in acest articol poti vedea care sunt optiunile principale si de ce sunt alese de un numar mare de pacienti. Cateva dintre simptomele care te pot trimite la gastroenterolog sunt arsurile, durerile abdominale, tulburarile de tranzit si dificultatile la inghitit.

Pentru a depista o eventuala afectiune digestiva, medicul va efecua o consultatie si daca este nevoie, diferite proceduri si teste (cum ar fi endoscopia). Este indicat sa te adresezi medicului de la primele semne si sa nu lasi problema sa avanseze, situatie in care tratamentul este mai complex. 

Preturi pentru consultatia de gastroenterologie in sectorul 4

Cand alegi o clinica din sectorul 4 pentru consultatia de gastroenterologie, raportul calitate-pret este poate cel mai important factor de care sa tii cont. Pentru mai multe informatii in acest sens, consulta urmatorul tabel in care figureaza numele celor mai bune clinici specializate in gastroenterologie, precum si tariful pentru o consultatie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NovaLife Clinics
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti, dedicati si empatici
 • Personal bine organizat
 • Atmosfera placuta
 • Clinica spatioasa si curata
 • Aparatura ultraperformanta
Medcenter
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie si amabilitate
 • Dorinta de a ajuta
 • Preturi accesibile
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica Progresul
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate si rabdare
 • Sfaturi utile
 • Aparatura moderna
 • Preturi bune
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici ofera servicii de gastroenterologie in sectorul 4?

Capitala Romaniei gazduieste foarte multe clinici medicale, iar persoanelor care locuiesc in sectorul 4 le va fi usor sa gaseasca un medic specializat in gastroenterologie. In aceasta zona a Bucurestiului sunt situate cateva clinici care se bucura de o reputatie buna si care au devenit renumite pentru calitatea serviciilor pe care le ofera. Iata care sunt acestea:

1. NovaLife Clinics

Consultatiile de gastroenterologie pot fi efectuate la NovaLife Clinics din sectorul 4, unde se ofera servicii medicale integrate clinice si paraclinice. Gastroenterologia este numai una dintre ariile terapeutice acoperite in cadrul acestei clinici, care ofera consultatii si tratament in mai multe sfere medicale: neurologie, medicina interna, ortopedie, psihiatrie etc. Aceasta clinica face parte din reteaua medicala cu acelasi nume, care a fost infiintata la Timisoara in urma cu peste 15 ani. Medicii care activeaza in cadrul acestei clinici au experienta vasta, sunt implicati in programe de cercetare si folosesc aparatura de ultima generatie.

Consultatia costa 250 lei.

Aceasta clinica este foarte apreciata in Bucuresti, iar sutele de recenzii pozitive dovedesc acest lucru. NovaLife este o clinica spatioasa, curata si frumos amenajata, unde programarile se respecta. Pe langa curatenia exemplara, un alt punct forte il reprezinta aparatura ultramoderna din dotare. Cat despre medici, acestia sunt descrisi ca fiind profesionisti, intelegatori, comunicativi, empatici si dedicati meseriei. Multe persoane spun ca au avut o experienta peste asteptari, datorita echipei bine organizate si serviciilor medicale de inalta calitate. Fiecare pacient este tratat cu respect si atentie, iar atmosfera este una placuta.

Vezi parerile pacientilor despre NovaLife Clinics
Vezi Pareri

2. Medcenter

Cu peste doua decenii de activitate, Medcenter este prezent si in sectorul 4 al capitalei, fiind o optiune principala la capitolul gastroenterologie. Reteaua nationala de sanatate Medcenter cuprinde mai multe centre, in cadrul carora se ofera consultatii si tratamente dintr-o gama vasta de specialitati medicale si analize de laborator. Conceptul acestei retele de centre medicale este de a asigura o abordare integrata a problemelor de sanatate, mizandu-se pe corectitudine in diagnostic si eficienta in tratament. Cele peste 30 de specialitati medicale includ servicii care se adreseaza pacientilor de toate varstele. 

In departamentul de gastroenterologie, consultatia are pretul de 200 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul pacientilor, acesta e in mare parte pozitiv. Multi dintre ei sustin ca au avut o experienta placuta, deoarece au intalnit medici bine pregatiti, dornici sa ajute, empatici si amabili. Serviciile sunt de inalta calitate, iar preturile accesibile. Cateva persoane spun ca personalul de la receptie nu este tocmai amabil. 

3. Clinica Progresul

In sectorul 4, poti sa te programezi la Clinica Progresul pentru consultatia de gastroenterologie. Acest centru acopera multiple discipline medicale, oferind ingrijiri de specialitate pentru afectiunile din mai multe ramuri: gastroenterologie, dermatologie, pediatrie, pneumologie etc. Echipa de medici primari si medici specialisti pune accent deosebit pe medicina preventiva, fiind permanent interesata de inovatie si de imbunatatirea actului medical.

La gastroenterologie, consultatia costa 150 lei.

Prin intermediul recenziilor online, mai multi pacienti declara ca au intalnit profesionisti desavarsiti la Clinica Progresul, pe care ii lauda pentru amabilitate, rabdare si sfaturile utile. Se foloseste aparatura moderna si preturile sunt rezonabile. Parerile sunt in mare parte pozitive, dar exista si persoane care sustin ca au intalnit cadre medicale a caror atitudine lasa de dorit, acelasi lucru spunandu-se si despre personalul de la receptie.

Concluzii

Acestea sunt principalele clinici din sectorul 4 spre care te poti indrepta daca ti s-a recomandat sa mergi la gastroenterologie pentru consultatie si investigatii. Datorita calitatii actului medical, eficientei tratamentelor recomandate si abordarii profesioniste, clinicile prezentate anterior au devenit optiuni de top in randul celor care locuiesc in aceasta zona a Capitalei.