Meniu

Gastroenterologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simptomele care trimit oamenii intr-un cabinet de gastroenterologie din sector 5 sunt: dureri abdominale persistente, arsuri sau regurgitatii, varsaturi, marirea in volum a abdomenului, tulburari de tranzit acute sau dificultate la inghitit. In acest sector al Bucurestiului sunt mai multe clinici in care isi desfasoara activitatea medici gastroenterologi recunoscuti, iar in continuare le vei putea descoperi pe cele mai apreciate dintre ele.

La o consultatie de gastroenterologie se efectueaza, de regula, si o ecografie abdominala, pentru o mai buna precizie in diagnosticarea sau monitorizarea afectiunilor specifice aparatului digestiv. Citeste pana la final pentru a afla cat costa aceste servicii de gastroenterologie  si cine le asigura in sectorul 5.

Care este pretul unei consultatii la gastroenterologie in sector 5?

Pretul unei consultatii de gastroenterologie variaza in sector 5 in functie de mai multe criterii: medicul gastroenterolog, investigatiile pe care le implica (daca se efectueaza sau nu o ecografie abdominala), politica respectivului centru medical. Tabelul de mai jos iti prezinta cateva tarife, astfel incat sa stii ce buget sa aloci pentru un control de specialitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Exmed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Centru multidisciplinar
 • Cabinet de gastroenterologie
 • Medic primar gastroenterolog si de medicina interna
 • Personal amabil
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Locatie spatioasa si curata
 • Se respecta programarile
Medic Line
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Consultatii prin telemedicina
 • Servicii de gastroenterologie pentru copii si adulti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Multe specialitati medicale in contract cu CNAS
 • Nu se respecta programarile
Centrul Dr. Furtuna
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati clinice
 • Servicii de laborator
 • Ecografii abdominale
 • Servicii decontate sau cu plata
 • Doi medici gastroenterologi
 • Aparatura ultramoderna
 • Nu se respecta programarile
Hipocrat
280 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 280 Ron
 • Oferta variata de specialitati medicale
 • In contract cu CASMB
 • Cabinet modern de gastroenterologie
 • Ecografii abdominale
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Timp mare de asteptare
Mediclass
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Departament de gastroenterologie cu trei medici de exceptie
 • Numeroase specialitati medicale
 • Aparatura de ultima generatie
 • Analize de laborator
 • Explorari radiologice
 • Neconcordanta intre preturile afisate pe site si cele din clinica
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de gastroenterologie in sector 5

Sunt numeroase centre medicale in sector 5 cu servicii de gastroenterologie, iar in continuare vor fi prezentate cele mai apreciate. Tine cont de toate informatiile din dreptul fiecarei clinici, astfel incat sa iei cea mai buna decizie in cazul in care ai nevoie de un control la medicul gastroenterolog.

1. Clinica Exmed Malcoci

Una dintre cele mai apreciate clinici din sectorul 5 in domeniul neurologiei este Clinica Exmed Malcoci, un centru multidisciplinar care ofera si servicii de gastroenterologie si care este prevazut si cu laborator de analize. In cadrul departamentului de gastroenterologie se efectueaza numeroase investigatii si proceduri: consultatii de gastroenterologie si medicina interna, ecografii abdominale. Toate acestea sunt efectuate de dr. Ana Petrisor, medic primar gastroenterologie si medicina interna. Clinica este dedicata atat locuitorilor din Bucuresti, cat si celor din imprejurimi.

Consultatia de gastroenterologie costa 200 de lei, iar ecografia abdominala totala are un tarif de 300 de lei.

Pentru varietatea si calitatea serviciilor medicale, precum si pentru profesionalismul medicilor, aceasta clinica din sectorul 5 este apreciata de bucuresteni. Sunt amintite si alte aspecte pozitive pe care le-au remarcat oamenii: rabdarea si amabilitatea personalului de la punctul de recoltare a analizelor, atat cu copiii cat si cu adultii, locatia bine organizata, curata si spatioasa, respectarea programarilor, atmosfera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Exmed Malcoci
Vezi Pareri

2. Medic Line

In clinica Medic Line din sector 5 sunt puse la dispozitie servicii de gastroenterologie pentru copii si adulti, datorita celor doi medici cu experienta: dr. Lucica Luminita Gales, medic specialist gastroenterolog pediatru, si dr. Mariana Soare, medic specialist gastroenterologie. Clinica este in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru analizele medicale de laborator, ecografii, recuperare medicala si anumite specialitati clinice, insa serviciile de gastroenterologie sunt contra cost. De asemenea, exista posibilitatea de a beneficia de consultatii prin telemedicina, inclusiv pentru problemele gastrointestinale. Centrul Medic Line are o experienta de 14 ani pe piata serviciilor medicale din Bucuresti si este dotat cu aparatura de ultima generatie.

Consultatia de gastroenterologie costa 200-300 de lei, in functie de medic. Pretul unei ecografii abdominale generale este de 160 de lei.

Bucurestenii evalueaza serviciile Medic Line sector 5 ca fiind de calitate superioara, inca de la receptie si pana in cabinete. Ei au remarcat respectul pentru pacienti, rabdarea si pregatirea personalului medical si auxiliar, varietatea specialitatilor medicale, atmosfera primitoare si echipamentele medicale de ultima generatie cu care sunt dotate cabinetele, precum si buna organizare. Unele persoane sunt insa nemultumite ca nu se respecta programarile. 

3. Centrul Medical Dr. Furtuna Dan

Patru clinici medicale functioneaza in Bucuresti in cadrul retelei Centrul Medical Dr. Furtuna Dan, oferind servicii din 24 de specialitati medicale, servicii de imagistica si de laborator. Serviciile cabinetului de gastroenterologie sunt decontate sau cu plata si includ: consultatii si controale, ecografii abdominale, endoscopie, rectoscopie, recoltare de material biopsic, test rapid Helicobacter pylori. Cei doi medici care isi desfasoara activitatea in Clinica Leonte, din sectorul 5, din cadrul acestei retele medicale, sunt: dr. Daniel Baboi, medic primar gastroenterologie si dr. Alice Corina Farcas, medic specialist gastroenterologie. 

Consultatia de gastroenterologie costa 250 de lei, iar ecografia abdominala generala are un tarif de 250 de lei.

Profesionalismul, empatia si amabilitatea medicilor sunt laudate in recenzii de bucurestenii care au pasit in clinicile „Dr. Furtuna Dan” din sectorul 5. Sunt apreciate inclusiv serviciile de gastroenterologie, despre care oamenii spun ca desi sunt oferite de medici tineri, se remarca atentia la detalii si cunostintele aprofundate in domeniu. Alte lucruri pe care oamenii le apreciaza aici ar fi: curatenia, aparatura ultramoderna, amabilitatea personalului de la receptie. Unele persoane au fost nemultumite ca li s-au amanat programarile sau ca timpul de asteptare este mare.

4. Hipocrat

Daca locuiesti in sectorul 5, te poti programa la o consultatie de gastroenterologie si la Spitalul Hipocrat din Rahova. Clinicile Hipocrat au aparut in 1996, dintr-o clinica de ambulatoriu, si au ajuns la acest moment sa fie unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale din tara, cu 7 centre in Bucuresti si 4 in tara. In cabinetul de gastroenterologie al Spitalului Hipocrat  activeaza dr. Elena Popescu, medic primar gastroenterolog. Pe langa consultatie si control, medicul mai efectueaza: colonoscopie totala, examen histopatologic, endoscopie digestiva superioara, prelevare de biopsie, rectosigmoidoscopie.

Consultatia initiala de gastroenterologie costa 280-310 lei, iar ecografia abdominala costa 250 de lei.

Buna comunicare cu medicii, numeroasele investigatii, amabilitatea personalului de la receptie sunt doar cateva dintre lucrurile pe care bucurestenii le-au apreciat la acest spital. Sunt insa si numeroase persoane care sustin ca nu se respecta programarile, iar timpul de asteptare este mare.

5. Mediclass

Mediclass este un centru medical multidisciplinar din sectorul 5 care dispune si de un departament de gastroenterologie/hepatologie. Trei medici de excelenta si cu o experienta vasta activeaza in acest compartiment: conf. dr. Radu Mateescu, medic primar medicina interna, doctor in stiinte medicale, conf. dr. Mircea Manuc (medic primar gastroenterologie-hepatologie, doctor in stiinte medicale) si dr. Paul Dragomir (medic primar gastroenterologie, doctor in stiinte medicale si medic specialist in medicina interna). Centrul Medical MediClass a fost dat in folosinta in noiembrie 2006, din initiativa dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar medicina generala, si beneficiind de coordonarea stiintifica a prof. dr. Alexandru Oproiu. 

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 350 de lei, iar ecografia abdominala totala are un pret de 275 de lei.

Parerile bucurestenilor sunt diferite in privinta Mediclass. Sunt apreciate in special profesionalismul medicilor si aparatura ultramoderna, dar sunt si aspecte care ii nemultumesc pe pacienti: personalul nepregatit de la receptie, neconcordanta intre preturile de pe site-ul clinicii si cele de la fata locului, nerespectarea programarilor.

Concluziile noastre

Pentru diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului digestiv, o consultatie de gastroenterologie in sector 5 este necesara. In aceasta zona a Bucurestiului sunt clinici renumite, in care sunt medici gastroenterologi cu experienta vasta si unde se realizeaza numeroase investigatii si proceduri de specialitate. 

Pentru a trata in cele mai bune conditii problemele si afectiunile digestive (reflux gastroesofagian, ulcer gastric si duodenal, sindromul de colon iritabil, boala inflamatorie intestinala, hepatita, bolile vezicii biliare si ale pancreasului), poti lua in considerare oricare dintre aceste centre, ce ofera servicii atat pentru copii, cat si pentru adulti.