Meniu

Gastroenterologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile intestinale sunt frecvent intalnite si usor de dezvoltat, mai ales cand pacientul are un stil alimentar haotic, situatie in care consultatia de gastroenterologie in Constanta devine de-a dreptul importanta. Odata ce ai observat ca te confrunti cu o serie de simptome neplacute la nivelul abdomenului (disconfort, balonare, dureri, sensibilitate etc.), fa-ti cat mai rapid o programare la un gastroenterolog cu experienta, pentru a beneficia de o consultatie de specialitate si pentru a obtine tratamentul necesar. Conform specialistilor in domeniu, multe dintre afectiunile gastrointestinale care se dezvolta din cauza anumitor factori externi pot degenera in boli severe daca nu li se acorda tratamentul adecvat atunci cand se afla in stadiul incipient. 

Daca esti in cautarea unui medic gastroenterolog in Constanta care sa te ajute sa depistezi care este problema pe care o experimentezi, dar si care este solutia recomandata, citeste mai departe. Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de un act medical ca la carte, motiv pentru care in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cinci clinici specializate in gastroenterologie pe care le poti lua in considerare.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de gastroenterologie in Constanta?

La fel ca in cazul altor consultatii medicale, si cele gastroenterologice in Constanta au preturi variate, in functie de priceperea medicilor, dar si in functie de dotarile pe care le au la dispozitie. De asemenea, unele institutii medicale se afla in relatii contractuale cu CAS, situatie in care pacientii pot opta pentru anumite servicii decontate. Iata, totusi, care sunt tarifele aplicate, de regula, la o consultatie de gastroenterologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medic specialist in gastroenterologie
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Investigatii precise si rapide
 • Tratament eficient si personalizat
 • Servicii medicale calitative
Ovidius Hospital
230 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 230 Ron
 • Servicii diversificate si calitative
 • Medici specialisti si primari in gastroenterologie
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi moderne si performante
 • Diagnostic corect si proceduri complexe
 • Nerespectarea programarilor
CardioOrto Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici implicati, seriosi, empatici, profesionisti
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Personal prietenos
Clinica 360
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Echipa supraspecializata, bine pregatita, atenta la detalii
 • Diagnostic corect si plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Decalarea programarilor
Clinica Aqua
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Investigatii, consultatii si proceduri eficiente
 • Medici bine pregatiti
 • Lipsa de atentie a personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici specializate in gastroenterologie in Constanta

Nu iti neglija sanatatea, mai ales atunci cand corpul tau te alerteaza prin simptome ca ceva nu este in regula la nivelul abdomenului si alege sa mergi la un cabinet de gastroenterologie din Constanta pentru a solicita sfatul medicului specialist. Iata care sunt institutiile medicale pe care vrem sa ti le prezentam:

1. Clinica Doctor Med

Clinica Doctor Med este multidisciplinara si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de consultatii gastroenterologice in Constanta. Aparaturile care se afla in dotarile acestei clinici, dar si echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, asigurand obtinerea unor rezultate precise in cadrul investigatiilor si procedurilor efectuate. Echipa medicala are un parcurs profesional remarcabil, timp in care si-a dezvoltat abilitati si capacitati ireprosabile de tratare a pacientilor. In departamentul de gastroenterologie isi desfasoara activitatea un medic primar in medicina interna si specialist in gastroenterologie, dr. Angelica Nela Stavar, doctor in stiinte medicale. Aceasta are competenta de a identifica rapid sursa problemei de care pacientul sufera, dar si de a o trata adecvat.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei. 

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt favorabile, acestea reflectand calitatea ridicata a serviciilor medicale. Departamentul de gastroenterologie este echipat cu aparaturi si echipamente de o performanta inalta, cu ajutorul carora se pot efectua investigatii precise si rapide. Acesta mai dispune si de un medic specialist, dr. Angelica Nela Stavar, care are competenta de a trata pacientul cat mai eficient in functie de patologia de care sufera. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Doctor Med
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este un spital privat din Constanta care cuprinde un spectru larg de specialitati, in cadrul caruia pacientii pot beneficia de consultatii gastroenterologice. Echipa de medici careia te poti adresa cu incredere este formata din: dr. Raluca Caraivan, dr. Andrei Ionut Ragea, dr. Geilan Elmi, medici specialisti si dr. Florin Musat, dr. Loredana Alina Neacsu, dr. Marian Anghel, medici primari. Departamentul de gastroenterologie este dotat cu aparaturi moderne si performante, acestea fiind de ajutor in desfasurarea urmatoarelor servicii: colonoscopie, dilatare stenoza esofagiana, endoscopie digestiva superioara, extractie endoscopica de corp strain, hemostaza endoscopica, clisma, ligatura varice esofagiene, polipectomie, rectoscopie, test Helicobacter Pylori. 

Consultatia de gastroenterologie la medicul primar este de 270 lei, iar la medicul specialist – 230 lei.

Avand peste trei sute de recenzii, Ovidiu Clinical Hospital a capatat multa notorietate in randul pacientilor, datorita serviciilor diversificate si calitative. Echipa medicala este formata atat din medici specialisti, cat si primari, avand o buna pregatire in domeniu si capacitatea de a efectua un act medical ireprosabil. La dispozitia acestora se afla aparaturi moderne si performante, prin care se pot obtine diagnostice corecte, dar si prin care se pot efectua proceduri complexe. Din pacate, exista o problema cu privire la nerespectarea programarilor.

3. CardioOrto Clinic

CardioOrto este o clinica medicala multidisciplinara din Constanta, unde pacientii pot opta cu incredere pentru servicii gastroenterologice la standarde superioare. Colectivul este format din medici cu o buna pregatire in domeniu, cum ar fi: dr. Elena Dina si dr. Irina Stanescu, medici primari in gastroenterologie. Printre serviciile pe care cei doi medici le pot asigura se numara si: consultatii de specialitate, ecografie abdominala, stabilirea unui diagnostic corect si tratarea afectiunilor tubului digestiv. Multumita aparaturilor si echipamentelor de o performanta inalta care sunt folosite pentru depistarea problemelor intestinale, investigatiile sunt efectuate intr-o maniera ireprosabila. 

Tariful aplicat pentru o consultatie gastroenterologica este de 200 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales sa isi relateze experientele in mediul online au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat, postand recenzii pozitive. Echipa de medici este implicata, serioasa, empatica, profesionista si bine pregatita, avand acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie. Actul medical desfasurat este unul ireprosabil, atmosfera este primitoare, iar personalul este prietenos cu toata lumea.

4. Clinica 360

Clinica 360 este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de servicii gastroenterologice in Constanta la standarde ridicate. Institutia medicala a fost infiintata in anul 2002 si in cadrul sau isi desfasoara activitatea o echipa de medici specialisti de elita, orientati catre depistarea patologiei de care pacientul sufera, dar si catre aplicarea unui tratament eficient, atent personalizat. Printre acestia merita amintiti si: dr. Despina Moraru, dr. Vlad Cornea, dr. Andrada Dumitru, dr. Geilan Elmi, dr. Figan Fetislam, dr. Florin Musat, dr. Marioara Musat, dr. Laura Ioana Ragea, dr. Andrei Ionut Ragea. Serviciile care sunt puse in aplicare sunt: ecografie abdomen total, consultatie de specialitate, endoscopie digestiva superioara si inferioara (colonoscopie), polipectomie, hemostaza simpla, examen histopatologic, test Helicobacter Pylori, bandare varice esofagiene.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie la medic specialist este de 200 lei, iar la medicul primar – 250 lei.

Clinica 360 este apreciata de majoritatea pacientilor care au beneficiat de serviciile sale, multi dintre acestia, acordand recenzii pozitive. Echipa medicala este supraspecializata, bine pregatita si atenta la detalii, avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. In plus, atmosfera este primitoare. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

5. Clinica Aqua

Clinica Aqua este un centru de sanatate multidisciplinar din Constanta, unde pacientii au sansa de a opta pentru servicii gastroenterologice puse in aplicare de un colectiv medical bine pregatit. Acest centru de sanatate a fost infiintat in anul 2017 si, inca de atunci, ofera pacientilor in mod constant posibilitatea de a se trata in mod corespunzator, in functie de patologiile de care sufera. Aparaturile care se afla la dispozitia medicilor sunt de ultima generatie, contribuind la obtinerea unor rezultate precise. Medicul pe care il vei gasi in departamentul de gastroenterologie este dr. Roxana Emanuela Popoiag, medic specialist. 

Costul aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie este de 200 lei. 

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, multumita serviciilor calitative de care pacientii beneficiaza de fiecare data. Departamentul de gastroenterologie este echipat cu aparaturi si echipamente moderne, prin intermediul carora investigatiile, consultatiile si procedurile sunt efectuate ireprosabil. Din pacate, au fost semnalate neplaceri cu privire la personalul de la receptie, dar si cu privire la nerespectarea programarilor.

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa faci pasul maret de a merge la un medic specialist in gastroenterologie in Constanta pentru a afla un diagnostic corect, dar si un tratament adecvat, iti poti indrepta atentia catre institutiile medicale pe care ti le-am amintit anterior in articol. Nu iti neglija sanatatea si nu pierde ocazia de a solicita parerea unui medic cu o buna pregatire in acest domeniu.