Meniu

Gastroenterologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt anumite simptome care ii trimit pe pacienti intr-un cabinet de gastroenterologie din Craiova: dureri abdominale persistente, reflux gastroesofagian, balonare, modificari ale tranzitului intestinal, sangerare rectala sau prezenta sangelui in scaun, icter, modificari ale valorilor enzimelor hepatice, pierdere in greutate. 

Oricare ar fi motivele pentru care oamenii se prezinta la gastroenterolog in Craiova, ei vor sa aiba parte de servicii de calitate si de medici bine pregatiti, care sa depisteze problemele si sa le ofere o rezolvare rapida si eficienta. Citind acest articol pana la final vei descoperi unde anume poti beneficia de un astfel de ajutor, in cazul in care ai anumite simptome digestive sau pur si simplu iti doresti un control de rutina.

Cat costa consultatia de gastroenterologie in Craiova?

Consultatia de gastroenterologie in municipiul Craiova poate avea un tarif diferit, in functie de medic sau de clinica in care acesta isi desfasoara activitatea, dupa cum se poate observa si din acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Daniel Vascu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic specializat in gastroenterologie diagnostica si interventionala
 • In contract cu CAS Dolj
 • Ecografii abdominale
 • Endoscopii digestive
 • Echipa tanara si amabila
 • Aparatura moderna
Centrul Dr. Ianosi
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Doi medici gastroenterologi
 • Ecografii abdominale
 • Endoscopii digestive superioare si inferioare cu sau fara sedare
 • In contract cu CAS
 • Curatenie si atmosfera placuta
Clinica Alb-Med
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Medic primar gastroenterologie cu experienta
 • Ecografii abdominale
 • Depistare hepatice B si C si tratament gratuit
 • Servicii pentru copii si adulti
 • In contract cu CAS
 • Nu se respecta programarile
Gastro Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Peste 10 medici gastroenterologi cu experienta
 • Servicii complete de endoscopie digestiva
 • In contract cu CAS
 • Screening cancere digestive
 • Second-opinion
 • Nu se respecta orele de programare
VitaPlus
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Echipa medicala numeroasa la gastroenterologie
 • In contract cu CAS
 • Aparatura moderna
 • Tarife accesibile
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de gastroenterologie din Craiova

Sunt mai multe clinici ce ofera servicii de gastroenterologie la Craiova, iar mai jos poti descoperi un clasament al celor mai apreciate dintre ele.

1. Dr. Daniel Florian Vascu

Cabinetul de gastroenterologie al dr. Daniel Florian Vascu este situat in incinta Centrului Medical VitaPlus din Craiova. Consultatiile si anumite servicii oferite de acest cabinet pot fi decontate, in baza contractului cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate a judetului Dolj (CJASD). Medicul poate efectua si endoscopie digestiva diagnostica si interventionala, precum si ecografie abdominala generala. Dr. Vascu este un medic tanar si apreciat in randul pacientilor din intreg judetul, indiferent de varsta.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 150 de lei.

Sute de persoane si-au exprimat opinia despre acest medic gastroenterolog din Craiova, prin intermediul recenziilor online, evaluandu-l cu nota maxima. Doljenii spun ca dr. Vascu este un adevarat profesionist, care da dovada de rabdare si empatie fata de pacienti. Multi spun ca in acest cabinet au avut parte de una dintre cele mai bune experiente medicale din acest oras, simtindu-se respectati si oferindu-li-se toata atentia de care au avut nevoie. Echipa tanara, implicata, precum si buna comunicare sunt aspecte care i-au convins pe oameni sa recomande acest cabinet. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Daniel Florian Vascu
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Dr. Ianosi

Cunoscut drept cel mai mare centru laser si de dermatologie estetica din tara, Centrul Medical Dr. Ianosi pune la dispozitie si servicii de gastroenterologie in Craiova. Fondatorii clinicii sunt dr. Simona Ianosi, medic primar dermatolog si doctor in medicina, impreuna cu dr. Gabriel Ianosi, medic primar chirurg. Ambii medici sunt cadre universitare la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova. In cadrul departamentului de gastroenterologie o poti gasi pe dr. Raluca-Sidonia Bala, medic specialist, si pe dr. Christina Pritulescu, medic primar medicina interna si medic specialist gastroenterologie. Pe langa consultatii, in cabinet se mai efectueaza si ecografii abdominale, endoscopii digestive superioare si inferioare (cu sau fara sedare), biopsii si examene histopatologice. Unele dintre proceduri pot fi efectuate gratuit, pe baza biletului de trimitere, dar si contra cost.

Consultatia la medicul gastroenterolog costa 200 de lei.

Clinica Cr. Ianosi este foarte bine organizata, iar medicii care activeaza in cadrul sau sunt foarte bine pregatiti. Aceasta este opinia generala exprimata de craioveni pe internet, multi dintre ei fiind recunoscatori pentru ajutorul primit pentru rezolvarea problemelor de sanatate. Personalul amabil, cu o atitudine ireprosabila fata de pacienti, curatenia, interventiile chirurgicale cu rezultate foarte bune sunt aspecte pe care multi oameni le-au mentionat, considerandu-le un mare plus pentru pacientii din Dolj. 

3. Clinica Alb-Med

Cabinetul de gastroenterologie-hepatologie din cadrul Clinicii Alb-Med din Craiova este locul in care o vei intalni pe dr. Irma Nuredini, medic primar gastroenterologie cu competenta in ecografie si in endoscopie digestiva superioara si inferioara. Medicul ofera consultatii si realizeaza: ecografii abdominale, endoscopie digestiva superioara, teste Helicobacter pylori, colonoscopie, polipectomie endoscopica. In acelasi cabinet se pot depista hepatitele cronice B si C si se poate oferi tratament gratuit pentru acestea, pe baza protocolului CNAS. Din oferta de specialitati medicale a acestei clinici mai fac parte, pe langa gastroenterologie, si alte servicii din domeniile: stomatologie, psihiatrie, obstetrica-ginecologie, dermatologie, endocrinologie, neurologie, chirurgie generala.

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 120 de lei.

Medicii de la Clinica Alb-Med sunt apreciati pentru interesul acordat problemelor medicale ale pacientilor si pentru amabilitatea si empatia de care dau dovada. Curatenia, buna organizare si personalul auxiliar implicat si profesionist sunt alte aspecte apreciate aici de catre craioveni. In schimb, sunt si persoane care spun ca au ramas cu o impresie neplacuta, dupa ce au asteptat mult timp peste ora programata.

4. Gastro Center

Gastro Center este in contract cu CAS Dolj pentru consultatii de gastroenterologie si medicina interna, astfel ca poti beneficia inclusiv de ecografii abdominale, gastroscopii si colonoscopii gratuite, pe baza biletului de trimitere. In acest centru sunt peste 10 medici primari si specialisti gastroenterologi, unii dintre ei doctori in stiinte medicale, care au experienta practica internationala si care ofera optiuni moderne de diagnostic imagistic si tratamente personalizate. Doua dintre numele cu rezonanta din randul echipei medicale de la acest departament ar fi prof. univ. dr. Adrian Saftoiu, medic primar medicina interna si gastroenterologie, si as. univ. dr. Sevastita Iordache, medic primar medicina interna si gastroenterologie. Specialistii ofera un spectru larg de proceduri de diagnostic si terapie minim-invazive, printre care se afla screening-ul cancerelor digestive, stadializarea cancerelor si consilierea pacientilor.

Consultatia de gastroenterologie costa aici 200 de lei.

Personalul medical de la acest centru este evaluat de pacienti ca fiind competent, profesionist si implicat. Varietatea serviciilor de gastroenterologie, precum si posibilitatea de a beneficia gratuit de consultatii si investigatii sunt de asemenea apreciate de pacienti. In schimb, oamenii sunt nemultumiti ca nu se respecta programarile, iar durata de asteptare este foarte mare.

5. VitaPlus

Si la VitaPlus poti solicita o consultatie de gastroenterologie in Craiova. Clinica VitaPlus reprezinta numele unei retele medicale prezente in mai multe localitati din Dolj, cele mai multe fiind situate in Craiova. Pentru serviciile de gastroenterologie (consultatii, ecografie generala si endoscopii digestive superioare si inferioare) exista contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Echipa medicala de la acest departament este numeroasa, iar cativa dintre cei mai cunoscuti medici gastroenterologi ar fi: dr. Daniel Vascu, dr. Alina Badescu, dr. Emilia Mihaela Salan sau dr. Alsaadi Mutasem.

Tariful consultatiei de gastroenterologie este de 100 de lei.

Oferta numeroasa si variata de specialitati medicale din centrele medicale VitaPlus este apreciata de craioveni, acestia spunand ca recomanda aceste clinici pentru necesitatile unei intregi familii. Medicii cu experienta si bine pregatiti, aparatura moderna si tarifele accesibile sunt alte aspecte pozitive remarcate de pacienti. Sunt insa si cateva nemultumiri exprimate in mediul online, printre care aceea ca nu se respecta orele de programare.  

Concluziile noastre

Poti solicita o consultatie de gastroenterologie in Craiova atat decontat de Casa de Asigurari de Sanatate, cat si contra cost. In acest oras sunt numeroase clinici si cabinete in care activeaza medici gastroenterologi cu experienta si cu competenta in endoscopie digestiva si in ecografii generale. 

Alegand una dintre clinicile prezentate in acest articol, vei avea garantia unor servicii medicale de calitate in Craiova, cu multiple avantaje pentru sanatatea ta.