Meniu

Gastroenterologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand este ultima data cand ai fost la o consultatie de gastroenterologie in Deva pentru a efectua investigatiile de rutina? Daca au trecut mai mult de doi ani, te sfatuim sa iti faci programare la o clinica din orasul tau cat mai curand pentru a verifica daca totul este in regula. Conform statisticilor, cancerul gastric sau stomacal este a treia cea mai frecventa cauza de deces la nivel mondial, iar Romania se afla pe locul al doilea in Europa in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de acest tip de cancer. Tocmai de aceea medicii recomanda ca investigatiile gastroenterologice sa fie efectuate periodic si de persoanele sanatoase, pentru a preveni evolutia unei astfel de boli.

Din fericire, in Deva exista suficiente centre medicale carora te poti adresa pentru efectuarea unor astfel de examinari. Citeste mai departe si afla mai multe detalii despre unitatile medicale pe care ti le recomandam, dar si care sunt tarifele practicate pentru consultatiile de specialitate.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Deva?

Tabelul pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza iti prezinta care sunt tarifele practicate pentru o consultatie de gastroenterologie in Deva la clinicile din orasul tau. Iata care sunt acestea si afla ce buget trebuie sa pregatesti pentru serviciul medical, in cazul in care nu poti opta pentru decontarea sa prin intermediul CAS:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Echipe medicale amabile, bine pregatite, empatice
 • Atmosfera placuta si confortabila
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Clinica de renume si moderna
 • Gestionarea deficitara a programarilor
CMPromed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medici si asistente cu o buna pregatire
 • Act medical corect
 • Personalul de la receptie este amabil
 • Dotarile sunt superioare
 • Nu se respecta programarile
Maxim Serv
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici experimentati, calificati si empatici
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si rezultate precise
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 3 clinici specializate in gastroenterologie in Deva

Vrei sa primesti un tratament corespunzator si sa fii diagnosticat corect, dar nu stii care institutie medicala specializata in gastroenterologie din Deva este de incredere? In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu trei clinici pe care le poti lua in considerare si unde vei gasi medici cu o buna pregatire in domeniu:

1. Laurus Medical

Laurus Medical din Deva este o clinica multidisciplinara, in cadrul careia isi desfasoara activitatea si medici gastroenterologi, cu o buna pregatire in domeniu. Aparaturile si echipamentele folosite in departamentul de gastroenterologie sunt performante si moderne, avand capacitatea de a obtine rezultate precise, dar si de a desfasura investigatii ireprosabile. Echipa medicala este experimentata si bine pregatita in mediul universitar, dar si in unitati medicale de renume. Este formata din: dr. Constantin Belu, medic primar, dr. Alexandru Popa si dr. Emilian Victor Baldea, medici specialisti. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si colonoscopia, dar si gastroscopia, prin care medicii pot oferi un diagnostic precis si un tratament personalizat.

Pretul pentru o consultatie de specialitate in cazul persoanelor neasigurate medical este de 220 lei.

O clinica de renume si de incredere, Laurus Medical este apreciata de pacienti, acest lucru fiind vizibil din numeroasele recenzii pozitive postate in mediul online. Echipele medicale sunt amabile, competente, bine pregatite, rabdatoare si empatice, creand o atmosfera placuta si confortabila pentru pacienti. In ceea ce priveste dotarile clinicii, se folosesc doar aparaturi si echipamente performante. Pe de alta parte, exista anumite nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. CMPromed

CMPromed este un centru medical multidisciplinar din Deva, in cadrul caruia pacientii pot opta si pentru consultatii de gastroenterologie, efectuate de medici cu o buna pregatire in domeniu. Unitatea medicala si-a inceput activitatea in anul 2007 cu servicii de medicina de familie, urmand ca ulterior sa se extinda si sa inglobeze mai multe specialitati, printre care se numara si gastroenterologia. In cadrul acestui departament, isi desfasoara activitatea dr. Silviu Nistorescu, specializat si in hepatologie, avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a oferi solutii personalizate sau alternative pentru pacientii cu diverse probleme digestive. Pe langa buna pricepere a doctorilor, se remarca si prezenta aparaturilor de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile, procedurile si consultatiile de specialitate sunt efectuate cu precizie.

Consultatia de gastroenterologie la CMPromed este de 180 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online reflecta numeroase experiente placute de care pacientii au beneficiat si de care s-au declarat multumiti. Medicii si asistentele care se afla in departamentul de gastroenterologie dau dovada de o buna pregatire in domeniu, dar si de implicare, desfasurand un act medical corect. In dotarile unitatii medicale se afla aparaturi de ultima generatie, iar personalul de la receptie este amabil. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Maxim Serv

Maxim Serv este o unitate de sanatate din Deva, care are o activitate multidisciplinara, adresandu-se implicit si pacientilor care se confrunta cu probleme gastrointestinale. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia medicilor sunt de ultima generatie, printre acestea fiind amintite aparatul ecograf (prin intermediul caruia se realizeaza ecografia abdominala) si echipamentul special pentru endoscopia digestiva. In departamentul de gastroenterologie este prezenta si dr. Denisia Adelina Tornea, medic specialist, competenta in depistarea afectiunii digestive, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament. Recent a fost introdus si aparatul pentru elastografie, prin intermediul caruia poate fi identificat cancerul de prostata si de ficat.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie la Maxim Serv este de 200 lei.

Unitatea medicala este apreciata de majoritatea pacientilor care au beneficiat de servicii si investigatii aprofundate, declarandu-se multumiti de calitatea acestora. Medicii sunt experimentati, calificati, bine pregatiti si empatici, iar aparaturile folosite sunt de ultima generatie, pentru o precizie ridicata a investigatiilor si rezultatelor obtinute. Din pacate, comunicarea telefonica este deficitara, pacientilor fiindu-le dificil sa intre in contact cu personalul de la receptie, iar programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Asigura-te ca iei in considerare o clinica de incredere care sa fie specializata in gastroenterologie in Deva si care sa iti ofere posibilitatea de a beneficia de un tratament personalizat in functie de problemele digestive de care suferi. Pune intotdeauna sanatatea pe primul loc si pastreaza legatura cu medicul de specialitate, care sa te monitorizeze si la care sa apelezi cu incredere pentru efectuarea unui control de rutina.