Meniu

Gastroenterologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca sistemul digestiv este unul dintre cele mai complexe componente ale organismului uman, ceea ce inseamna ca si afectiunile pot fi de-a dreptul complicate, fiind nevoie de un medic experimentat si specializat in gastroenterologie? In Hunedoara exista cateva institutii medicale care cuprind aceasta specialitate si care prioritizeaza tratarea pacientilor de afectiunile intestinale, indiferent cat de severe sunt. Dupa efectuarea investigatiilor necesare, vei putea sa intri in posesia unui diagnostic corect stabilit de medicul de specialitate, dar si a unei solutii eficiente de tratament. Stim ca esti sceptic cand vine vorba de medici si spitale, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, iti prezentam cateva optiuni pe care le poti lua in considerare.

Citeste mai departe si afla care sunt cele doua centre medicale din Hunedoara pe care iti recomandam sa le iei in considerare pentru a te programa la o consultatie. Iata care este si impresia pacientilor, dar si cat de bine dotate sunt cabinetele medicale.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Hunedoara?

Pretul pentru o consultatie de gastronenterologie in Hunedoara este, in mare parte, influentat de dotarile folosite pentru efectuarea investigatiilor, dar si de buna pregatire a cadrelor medicale. In tabelul de mai jos iti aratam care sunt tarifele la care sa te astepti atunci cand mergi la un cabinet de gastroenterologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cu o buna pregatire in domeniu si empatie
 • Act medical corect
 • Mediu confortabil si linistit
 • Atmosfera primitoare pentru adulti si copii
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
Tarbus Medical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Seriozitate, promptitudine si profesionalism
 • Echipament si aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise si rapide
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in gastroenterologie in Hunedoara

Vrei sa primesti un diagnostic corect de la un medic specializat in gastroenterologie in Hunedoara, urmat de un tratament adecvat, pentru a te vindeca in mod corespunzator si pentru a trai o viata implinita? Atunci nu mai sta pe ganduri si programeaza-te la una dintre cele doua clinici de mai jos. Citeste cu atentie micile prezentari ale acestora si afla cat de bine dotate sunt, dar si cat de mult sunt apreciate de pacienti:

1. CarollMed

CarollMed este una dintre clinicile multidisciplinare din Hunedoara catre care pacientii isi indreapta atentia si unde pot beneficia si de consultatii gastroenterologice de calitate. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia medicilor pentru realizarea investigatiilor sau a consultatiilor de specialitate sunt de ultima generatie, actul medical obtinut fiind ireprosabil. Echipa medicala este competenta, bine pregatita in domeniu, alcatuita din dr. Horia Toma si dr. Cristina Filip. Cei doi au competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie, ecografie abdominala, gastroscopie, colonoscopie cu sau fara anestezie. Clinica a fost infiintata in anul 2016, iar cadrele medicale au o experienta de peste 30 de ani in domeniu, oferind pacientilor toate conditiile necesare pentru a fi tratati cat mai rapid si eficient.

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie este de 150 lei la CarollMed.

Conform recenziilor publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile si investigatiile efectuate. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, eficienta in actul medical si empatie, asigurand un mediu confortabil si linistit tuturor pacientilor. Departamentul de gastroenterologie este echipat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, iar atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Clinica Tarbus Medical

Clinica Tarbus Medical este o institutie medicala romaneasca privata din Hunedoara, unde poti beneficia de servicii gastroenterologice puse in aplicare de medici bine pregatiti. Aceasta a fost fondata in anul 2019 si cuprinde mai multe specialitati, pe langa gastroenterologia, printre care se numara si: obstetrica-ginecologie, dermatologie, endocrinologie, medicina interna, cardiologie, chirurgie, urologie, neurologie, ortopedie, ORL. Medicul gastroenterolog care isi desfasoara activitatea in cadrul centrului medical este dr. Felix Bende, care poate fi gasit doar vineri in intervalul orar 16:40 – 19:00. Medicul poate sa ofere pacientilor posibilitatea de a opta pentru consultatii de specialitate, ecografie abdominala si interpretarea rezultatelor primite in cadrul investigatiilor. Datorita aparaturilor de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul ireprosabil.

Consultatia de gastroenterologie la clinica Tarbus Medical este de 180 lei. 

Seriozitatea, promptitudinea, implicarea in actul medical, perseverenta si profesionalismul de care medicii dau dovada sunt principalele motive pentru care pacientii revin la aceasta clinica de renume din oras. Echipamentul si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, generand rezultate precise si rapide, iar investigatiile efectuate permit diagnosticarea corecta a pacientilor, alaturi de elaborarea adecvata a unui plan de tratament. Cu toate acestea, merita mentionat ca au fost intampinate dificultati in respectarea stricta a programarilor.

Concluzii

Afectiunile digestive sunt principalul inamic al tuturor oamenilor in prezent, din cauza stilului alimentar neadecvat spre care toata lumea tinde tot mai mult, fiind de-a dreptul necesar ajutorul oferit de medicul gastroenterolog. Hunedoara, desi nu cuprinde atat de multe variante de clinici cum se intampla in cazul oraselor mai mari din tara, iti ofera posibilitatea de a apela la ajutorul a doua institutii medicale de incredere din oras, unde vei primi un tratament pe masura patologiilor de care suferi.