Meniu

Gastroenterologie pediatrica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai primit recomandarea de a investiga o problema ce tine de gastroenterologie pediatrica in Brasov? Pe langa serviciile de la stat, respectiv din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii, poti beneficia si de servicii private, puse la dispozitie in cadrul unor clinici.

In acest articol, iti prezentam un cabinet situat intr-o clinica privata, unde sa mergi cu micutul tau la un gastroenterolog pediatru din Brasov, pentru a primi raspuns si rezolvare  la numeroase probleme: reflux gastroesofagian, esofagita, disfagie, gastropareza, boala inflamatorie intestinala, intoleranta la gluten, hepatite virale, pancreatita, fibroza chistica sau tulburari ale secretiei de insulina.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie pediatrica in Brasov?

Consultatia de gastroenterologie pediatrica poate fi gratuita in Brasov, in cadrul spitalului de copii, dar in cadrul unitatilor private poate avea urmatorul tarif, pe care il vei regasi in acest tabel!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sante Vie
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Diverse specialitati medicale
  • Cabinet de pediatrie
  • Medic pediatru supraspecializat in gastroenterologie pediatrica
  • Laborator de analize medicale
  • Nu se respecta programarile
  • Nu se raspunde la telefon
  • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge cu copilul la gastroenterologie pediatrica in Brasov?

Pe langa Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii, mai poti merge in Brasov si la un cabinet privat in care sa beneficiezi de servicii de gastroenterologie pediatrica. Iata despre ce unitate medicala este vorba si ce medic te poate ajuta sa solutionezi problema de sanatate a copilului tau! 

Clinica Sante Vie

Clinica Sante Vie din Brasov este alcatuita din numeroase cabinete medicale ce acopera specialitati medicale precum: gastroenterologie pediatrica si pentru adulti, cardiologie, endocrinologie, ginecologie, osteodensitometrie, pediatrie, recuperare, pneumologie, psihiatrie. In cabinetul de pediatrie al clinicii se afla dr. Cristinel Valeriu Preda, medic primar pediatru care este supraspecializat in gastroenterologie pediatrica si are atestat in endoscopie diagnostica. Specialistul poate fi gasit si la Ambulatoriul integrat al Spitalului Clinic de Copii din Brasov, alaturi de alti medici pediatri recunoscuti in Brasov: dr. Calin Bucerzan, dr. Eva Goidea sau dr. Ileana Giuglea. In Clinica Sante Vie se pot efectua si analize medicale recomandate in cabinetul de pediatrie: biochimie, hematologie, markeri endocrini, tumorali si virali, markeri de anemie, markeri ososi, serologie , microbiologie.

Pretul unei consultatii de gastroenterologie pediatrica este de 150 de lei. 

Parerile sunt destul de divizate in randul brasovenilor in legatura cu serviciile medicale oferite de Clinica Sante Vie. Sunt persoane care se declara cucerite de serviciile de laborator, de profesionalismul si amabilitatea personalului, iar experientele altor oameni vin sa le contrazica. In acest caz, se vorbeste despre nerespectarea programarilor, despre imposibilitatea, in anumite zile,  de a contacta prin telefon clinica pentru o programare si despre personalul de la receptie care nu este bine pregatit pentru a gestiona fluxul de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante Vie
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca preferi o consultatie la privat pentru o problema de gastroenterologie pediatrica in Brasov, te poti prezenta in clinica pe care ti-am prezentat-o. In respectiva locatie se afla un medic pediatru care este supraspecializat in gastroenterologie pediatrica si care are si un atestat in endoscopie diagnostica.