Meniu

Gastroenterologie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intoleranta la lactoza, alergiile alimentare si problemele digestive sunt destul de frecvente in randul copiilor, iar daca micutul tau prezinta simptome care ar putea indica existenta unei astfel de afectiuni poti face o programare la gastroenterologie pediatrica in Bucuresti. Durerile de burta, constipatia si prezenta sangelui in scaun sunt cateva semne de alarma si simptome specifice bolilor gastrointestinale.

Pentru a determina cauza acestor simptome si pentru a evita consultatiile, este necesar sa te adresezi unui medic gastroenterolog. Acest specialist se ocupa de diagnosticul afectiunilor sistemului digestiv si ofera sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa, in raport cu nevoile organismului. Exista mai multe clinici unde vei gasi un gastroenterolog pediatru in Bucuresti, iar din acest articol vei afla care sunt cei mai buni medici si cat costa o consultatie.

Care e pretul unei consultatii de gastroenterologie pediatrica in Bucuresti?

Gastroenterologia pediatrica este o specialitate medicala disponibila in cadrul mai multor clinici din Bucuresti, unde profeseaza medici bine pregatiti, care se ocupa de prevenirea, diagnosticul si tratarea afectiunilor sistemului digestiv la bebelusi, copii si adolescenti. Totul incepe cu o consultatie, al carei pret il poti afla din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
KidMed
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala formata din profesionisti
 • Empatie, rabdare si amabilitate
 • Activitati pentru copii
 • Decor vesel
Top-Derm Clinics
450 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 450 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti, empatici si atenti
 • Personal implicat si amabil
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Preturi mari
Clinica Medicum
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici profesionisti, empatici si implicati
 • Atentie la detalii
 • Explicatii in detaliu privind diagnosticul si procedurile
 • Comportament adecvat fata de copii
 • Programarile se decaleaza
Rosana Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie si rabdare
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Conditii foarte bune
 • Programarile nu se respecta
MedLife
340 Ron
 • Pret Consultatie 340 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Solutii pentru intreaga familie
 • Medici profesionisti
 • Atitudine pozitiva si disponibilitate
 • Interes fata de pacient
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Gastroenterologie pediatrica in Bucuresti: unde gasesti cel mai bun medic?

Daca vrei sa gasesti un medic bun specializat in gastroenterologie pediatrica, exista numeroase clinici din Bucuresti spre care te poti orienta. Acestea ofera servicii din mai multe discipline medicale, gastroenterologia fiind una dintre ele. Pentru consultatie si tratament pentru copilul tau, poti sa te adresezi uneia dintre urmatoarele clinici: 

1. KidMed

KidMed se situeaza in topul preferintelor parintilor din Bucuresti la capitolul gastroenterologie pediatrica. Serviciile acestei clinici sunt dedicate micilor pacienti, care beneficiaza de consultatii si tratamente dintr-o gama vasta de specialitati pediatrice: gastroenterologie, chirurgie, cardiologie, ortopedie etc. De la design la servicii, aceasta clinica a fost construita in raport cu nevoile copiilor. In departamentul de gastroenterologie pediatrica activeaza o echipa de medici cu experienta, care au participat la diferite cursuri de supraspecializare si stagii de practica. 

Pretul unei consultatii este de 350 lei. 

Parintii care au mers la KidMed impreuna cu micutii lor spun ca au avut parte de o experienta foarte buna, deoarece au intalnit o echipa medicala formata din profesionisti care ies in evidenta prin empatia, rabdarea si comportamentul exemplar fata de copii. Personalul de la receptie este amabil si copiii nu au timp sa se plictiseasca, deoarece li se pun la dispozitie creioane colorate, iar decorul clinicii este atractiv pentru copii.  

Vezi parerile pacientilor despre KidMed
Vezi Pareri

2. Top-Derm Clinics

Gastroenterologia pediatrica este una dintre cele 20 de specialitati medicale disponibile in cadrul Top-Derm Clinics din Bucuresti. Aceasta clinica se bazeaza pe o abordare multidisciplinara, oferind solutii complete de tratament si bifand precizia in diagnostic. Din colectiv fac parte medici si cadre universitare cu pregatire in diverse arii terapeutice: pediatrie, gastroenterologie, alergologie etc. La Top-Derm Clinics, dr. Iulia Florentina Tincu este cea care se ocupa de consultatiile in cadrul departamentului de gastroenterologie pediatrica. Aceasta e lector universitar si medic primar cu dubla specializare. 

Pretul unei consultatii porneste de la 450 lei.

Serviciile medicale de la Top-Derm Clinics sunt de inalta calitate, conform pacientilor care au ales aceasta clinica. Multi dintre ei si-au relatat experienta pe diverse platforme online, unde au notat avantaje ca: atmosfera primitoare, recomandarile utile si curatenia exemplara din clinica. Echipa este formata din medici profesionisti care dau dovada de intelegere, empatie, rabdare si atentie la nevoile pacientului. Personalul este implicat si ofera explicatii clare, iar tratamentele sunt adaptate la profilul pacientului. Se foloseste aparatura de ultima generatie si clinica este amenajata cu bun gust. Cativa pacienti considera ca preturile sunt foarte mari.

3. Clinica Medicum

Pentru consultatii si tratamente din sfera gastroenterologiei pediatrice, parintii din Bucuresti pot merge impreuna cu copilul la Clinica Medicum. Din colectiv fac parte medici de elita, interesati de ultimele noutati si tehnici din domeniul lor de activitate. Pe langa gastroenterologie, se ofera si servicii de cardiologie, nefrologie, pneumologie etc. Acestea sunt oferite de o echipa multidisciplinara, care foloseste tehnologii medicale avansate si asigura solutii pentru intreaga familie. Una dintre preocuparile medicilor este de a adopta inovatia si de a o aduce in activitatea lor de zi cu zi. 

Pretul unei consultatii este de 400 lei. 

Cat despre feedback-ul pacientilor, acesta e in mare masura pozitiv. Medicii sunt descrisi ca fiind profesionisti, empatici, implicati si atenti la detalii. Acestia sunt apreciati pentru pregatirea excelenta si pentru dedicarea fata de meserie. Procedurile sunt explicate in detaliu, iar parintilor li se raspunde la orice intrebare. Medicii se comporta frumos cu cei mici si se inteleg foarte bine cu ei, ceea ce cantareste mult la calitatea inalta a actului medical. Clinica este moderna, curata si primitoare, iar personalul de la receptie este bine organizat. Cateva persoane mentioneaza ca ora programarii nu se respecta. 

4. Rosana Medical

Policlinica Rosana Medical din Bucuresti ofera servicii de gastroenterologie pediatrica, fiind una dintre optiunile de top din Capitala. Aceasta face parte din grupul de policlinici cu acelasi nume, in cadrul carora se ofera servicii din diferite specialitati medicale. Pacientii au la dispozitie investigatii de specialitate si tratamente eficiente pentru un spectru larg de afectiuni, intre care si cele gastroenterologice. 

Consultatia are tariful de 150 lei. 

Majoritatea persoanelor care au trecut pragul acestui centru medical se declara multumite de serviciile de care au beneficiat. Medicii sunt bine pregatiti, devotati, atenti cu pacientii, rabdatori si empatici. Conditiile din policlinica sunt foarte bune si curatenia este exemplara. Pacientilor li se raspunde la orice intrebare si li se ofera sprijin pe parcursul tratamentelor. Exista si opinii mai putin pozitive, de la persoane care sustin ca programarile nu se respecta.

5. Hyperclinica MedLife Titan

Pentru consultatii de gastroenterologie pediatrica, persoanele care locuiesc in Bucuresti au la dispozitie serviciile MedLife, sistem medical infiintat cu aproape 30 de ani in urma. MedLife a fost infiintat din dorinta de a schimba sistemul de sanatate romanesc prin integrarea noilor tehnologii si prin cresterea calitatii actului medical. La momentul de fata, MedLife are un portofoliu din care fac parte peste 200 de clinici si hyperclinici, 16 spitale, 4 maternitati si peste 30 de laboratoare proprii de analize. Se fac investitii permanent in aparatura medicala si toate resursele sunt dedicate spre atingerea performantei si calitatii serviciilor. 

Pretul unei consultatii de gastroenterologie pediatrica este de 340 lei.

In mediul online, sute de pacienti si-au relatat experientele avute la MedLife, iar cei mai multi se arata multumiti. Desi clinica este aglomerata, ei spun ca au beneficiat de cele mai bune solutii pentru intreaga familie si ca au intalnit medici profesionisti, cu o atitudine pozitiva si disponibili sa raspunda la toate intrebarile. Amabilitatea si interesul fata de pacienti sunt alte motive pentru care cadrele medicale de la MedLife sunt apreciate. Ca dezavantaje, mai multi oameni spun ca programarile nu se respecta si ca preturile sunt destul de mari. 

Concluzii

Acestea sunt principalele clinici din Bucuresti spre care te poti indrepta cu micutul tau daca suspectezi ca are probleme digestive si ai nevoie de un medic specialist in gastroenterologie pediatrica. In Capitala, oferta de servicii este foarte diversificata si clinicile au in dotare tehnologii de ultima generatie, iar variantele prezentate anterior au castigat o reputatie solida pentru ca sunt prezente de multi ani pe piata serviciilor medicale si asigura un act medical de calitate.