Meniu

Gastroenterologie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti ca rezolvarea problemelor digestive ale copilului tau sa se poata face intr-un cabinet din proximitatea ta, cu servicii de gastroenterologie pediatrica in Constanta, insa nu stii unde sa mergi pentru a beneficia de servicii de calitate si de un medic bun si experimentat in lucrul cu cei mici. Articolul de fata iti poate fi de folos in identificarea centrului medical catre care ar trebui sa te indrepti si in care sa poti gasi conditii bune pentru desfasurarea consultatiilor si investigatiilor necesare.

Afectiunile digestive ale copiilor sunt foarte frecvente, avand in vedere ca aparatul lor digestiv este mai sensibil decat al unui adult si pot fi tratate cu succes de catre un bun gastroenterolog pediatru din Constanta.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie pediatrica in Constanta?

Vizita la medic poate produce anxietate pentru copii si ai vrea sa preintampini orice surpriza atunci cand vine vorba despre o consultatie de gastroenterologie pediatrica in Constanta si sa cunosti toate amanuntele legate de modul in care se desfasoara, inclusiv cele care privesc pretul serviciului. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor la care ar trebui sa apelezi si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MacMac Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica de pediatrie moderna
 • Servicii de calitate
 • Personal 100 % specializat in pediatrie
 • Medici profesionisti
 • Empatie si rabdare fata de pacienti
 • Interior curat, colorat si prietenos
Regina Maria
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Standarde inalte la cabinetul de gastroenterologie
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
 • Comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet de gastroenterologie pediatrica in Constanta?

Stii ca nu toti medicii specialistii sunt competenti in diagnosticarea si tratamentul copiilor, de aceea te bucura sa afli ca exista optiuni in ceea ce priveste un cabinet cu servicii de gastroenterologie pediatrica in Constanta. Pentru a te hotari la care dintre cele doua clinici ar fi mai bine sa mergi cu copilul, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea lor, despre calitatea serviciilor, dotarile de care dispun, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Citeste cu atentie sectiunea urmatoare a articolului si vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. MacMac Medical

MacMac Medical este o clinica privata de pediatrie din Constanta cu peste 15 ani de experienta, care reuneste  cabinete specializate, in domeniile pediatrie generala, cardiologie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica, gastroenterologie pediatrica, dermatologie pediatrica, neonatologie, OLR si imagistica medicala. Clinica este deservita de o echipa de specialisti pediatri care examineaza pacienti incepand cu primele zile de viata, sugari, prescolari, scolari si adolescenti, intr-un ambient prietenos cu cei mici. Dr. Adriana-Luminita Balasa este medic primar pediatru, cu supraspecializare in gastroenterologie pediatrica, doctor in stiinte medicale, lector universitar. Indiferent de zi, intre orele 8.00 si 20.00, micii pacienti pot fi consultati de un medic, in regim de urgenta sau cu programare.

Pentru o consultatie la cabinetul de gastroenterologie pediatrica vei plati 200 de lei in aceasta clinica.

Parintii copiilor care au beneficiat aici de servicii medicale de calitate spun ca MacMac Medical este o clinica de pediatrie moderna, cu personal 100 % specializat in pediatrie, medici profesionisti, empatie si rabdare fata de cei mici si un cadru curat, colorat si prietenos.

Vezi parerile pacientilor despre MacMac Medical
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Policlinica Gastromond Regina Maria din Constanta ofera pacientilor servicii de gastroenterologie si gastroenterologie pediatrica, constand in consultatii pentru adulti si consultatii pentru copii peste 4 ani, investigatii specifice – ecografie abdominala, colonoscopie, cu si fara sedare, simpla sau cu polipectomie si biopsie, endoscopie digestiva superioara, marcaj polip cu tus India, paracenteza, rectosigmoidoscopie si teste de sensibilitate. Consultatiile la copii sunt efectuate de catre dr. Elena Csosz (Galianu), medic primar gastroenterolog, medic primar medicina interna, avand competente in endoscopie digestiva si ecografie, si de catre dr. Anamaria Trandafir, medic specialist in gastroenterologie, competente in ecografie si endoscopie digestiva. Reteaua privata de sanatate Regina Maria include policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, 25 centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritoriul Romaniei. Este prezenta in Constanta cu 4 policlinici si un centru de imagistica.

Preturile sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de gastroenterologie la copii vei achita suma de 255 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea Policlinicii Gastromond Regina Maria sunt impartite. Pe de o parte se vorbeste despre servicii de calitate, despre medici profesionisti si conditii la standarde inalte la cabinetul de gastroenterologie. Pe de alta parte, sunt reclamate aspecte precum lipsa de punctualitate in onorarea programarilor, un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie si preturi mari.

Concluzii

Cauzele tulburarilor aparatului digestiv la copii pot fi identificate cu succes la un cabinet de gastroenterologie pediatrica din Constanta, care functioneaza in cadrul unor clinici de top, cotate cu un grad ridicat de incredere de catre pacientii si parintii micilor pacienti. Nu mai amana vizita la medic si mergi cu cel mic la un gastroenterolog bun, care activeaza fie intr-un centru medical specializat in pediatrie, fie intr-o clinica dedicata afaectiunilor din sfera gastroenterologiei din oras. 

In functie de varsta copilului si de problemele cu care se confrunta, ai la dispozitie toate informatiile referitoare la cele doua centre medicale din Constanta si vei putea face cea mai buna alegere in ceea ce priveste programarea la o consultatie de gastroenterologie pediatrica.