Meniu

Gastroenterologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai probleme cu stomacul, te balonezi sau ai dureri frecvente in zona abdominala? Poate ar fi cazul sa mergi la gastroenterolog. In Cluj sunt mai multi specialisti la care sa te prezinti, avantajul fiind ca acestia sunt foarte bine pregatiti si dispun de aparatura moderna ce poate depista orice problema a aparatului digestiv.

Cele mai intalnite motive pentru care romanii se prezinta la gastroenterolog sunt: tulburarile de tranzit acute sau cronice, dureri abdominale, arsuri sau regurgitatii, miros neplacut al gurii. In clinicile din Cluj se trateaza toate aceste probleme, dar este un lucru important de precizat: te poti prezenta la medic chiar daca nu ai un simptom care te nelinisteste, ci si pentru controale de rutina.

Unde poti merge la un gastroenterolog bun in Cluj

Ti-am pregatit o lista de clinici pe care te poti baza in cazul in care ai nevoie de un gastroenterolog bun din Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
GastroMed
Clinica-Verificata
200-250 Ron
 • Pret Consultatie 200-250 Ron
 • Diverse proceduri medicale si de diagnostic
 • Interventii chirurgicale minim invazive
 • Chirurgia obezitatii
 • Echipa alcatuita din specialisti tineri
 • Cel mai avansat sistem de endoscopie, prin videocapsula
 • Personal amabil
 • Nu se respecta programarile
Anastasios
220-250 Ron
 • Pret Consultatie 220-250 Ron
 • Clinica dotata cu cea mai noua tehnologie
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Personal empatic si amabil
 • Servicii diverse de gastroenterologie
 • Se intarzie mult fata de ora programarii
Medlife Badea
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Specialisti cu experienta vasta
 • Diverse investigatii si tratamente ce tin de gastroenterologie
 • Aparatura medicala performanta
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de gastroenterologie din Cluj

Indiferent de problema de sanatate pentru care ai nevoie de un gastroenterolog din Cluj, vei primi un diagnostic si un plan de tratament. Calitatea serviciilor medicale depinde foarte mult de pregatirea si experienta medicilor, dar si de aparatura cu care sunt dotate clinicile.

Consulta topul nostru si poate vei gasi printre clinicile enumerate acea clinica de gastroenterologie din Cluj ce corespunde cu asteptarile si dorintele tale:

1. GastroMed

Acest centru medical privat din Cluj apartine prof. dr. Andrada Seicean si dr. Radu Seicea, ambii specializati in gastroenterologie si afectiunile bilio-pancreatice. Aici se efectueaza proceduri medicale si de diagnostic, dar si interventii chirurgicale minim invazive la înalte standarde. Echipa este formata din experti cu o vasta pregatire in endoscopia digestiva, chirurgia minim invaziva si chirurgia obezitatii, dar si specialisti tineri. La acest centru se afla cel mai avansat sistem de endoscopie, constand intr-o videocapsula. Aceasta este o procedura minim invaziva si neiradianta ce permite examinarea partii mijlocii a tubului digestiv – intestinul subtire.

Costul unei consultatii la Gastro Med este cuprins intre 200 si 250 de lei.

Parerile oamenilor care au beneficiat de serviciile de gastroenterologie de la Gastro Med sunt unele in majoritate pozitive. Cele mai multe aprecieri le-au primit  amabilitatea personalului de la receptie, precum si profesionalismul de care dau dovada medicii. Sunt insa si cateva nemultumiri legate de serviciul telefonic de relatii cu clientii sau de faptul ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre GastroMed
Vezi Pareri

2. Anastasios

Centrul Anastasios din Cluj-Napoca este un nume important de pe piata locala de servicii medicale, implicit a celor de gastroenterologie. Centrul medical a fost infiintat cu scopul de a oferi un concept nou in serviciile de ingrijire ambulatorie din Cluj si din Romania. Clinica este dotata cu cea mai noua tehnologie, iar echipa de cadre medicale este una foarte bine pregatita.

La Anastasios Cluj, o consultatie de gastroenterologie costa intre 220 si 250 de lei, la unul dintre cei trei medici specialisti gastroenterologi. Procedurile de gastroenterologie care se efectueaza aici sunt: colonoscopii, gastroscopii, ecografii abdominale etc.

Pacientii ce au trecut pragul acestui centru medical sunt multumiti de servicii si de amabilitatea personalului. Sunt review-uri foarte bune si pentru medicii de gastroenterologie, care le explica pacientilor pe intelesul lor ce problema au si cum trebuie tratata, dand dovada de empatie si randare. Sunt insa si persoane care sustin ca au fost tratate cu superficialitate si ca se intarzie mult in sala de asteptare, pentru ca nu sunt respectate programarile.

3. Medlife

La Clinica Badea Medlife sunt prestate activitati ambulatorii de diagnostic si tratament ce presupun tratamente minim invazive. Specialistii de aici sunt medici cu experienta vasta si recunoscuti ca buni profesionisti. In sectia de gastroenterologie sunt oferite servicii de diagnostic si tratament pentru afectiuni din orice parte a sistemului digestiv. Serviciile includ: colonoscopie, polipectomie, gastroscopie, dilatare esofagiana, rectosigmoidoscopie, alcoolizare  ulcere, ligaturi hemoroizi, ligaturi varice esofagiene, extractie corp strain, balon intragastric, protezari.

Tariful unei consultatii de gastroenterologie la aceasta clinica este de 180 de lei.

Pacientii se declara in majoritate multumiti de serviciile acestei clinici si in special de profesionalismul medicilor care activeaza atat la gastroenterologie, cat si in cadrul celorlalte specialitati. Cum se intampla foarte des in randul clinicilor medicale, si aici sunt oameni nemultumiti de faptul ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Daca te afli in cautarea unui medic gastroenterolog in Cluj, ai de ales dintre mai multe clinici. Avantajul clinicilor din aceasta parte a tarii este ca s-au facut investitii considerabile in aparatura de ultima generatie, iar medicii sunt numerosi, bine pregatiti si cu experienta. Din aceste motive, ai toate sansele sa fii tratat in cele mai bune conditii.