Meniu

Gastroenterologie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele digestive sunt foarte frecvente in randul bebelusilor, copiilor si adolescentilor, astfel ca multi parinti se afla in cautarea unor clinici care sa ofere servicii de gastroenterologie pediatrica in Cluj. Ei au la dispozitie mai multe variante, deoarece in acest judet exista multe astfel de clinici si centre, recunoscute pentru standardele inalte ale serviciilor si pentru profesionalismul medicilor.

Sanatatea copiilor reprezinta o prioritate pentru parinti, asa ca se impune o documentare atenta inainte de a alege o clinica sau un cabinet medical, chiar si atunci cand este vorba despre un control de rutina.

Top clinici pentru gastroenterologie pediatrica in Cluj

Pentru a simplifica alegerea parintilor care sunt in cautarea unei clinici din Cluj specializate inclusiv pe gastroenterologie pediatrica, urmatorul tabel contine informatii esentiale despre cateva dintre cele mai reputate clinici si cabinete medicale din acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Pediatrie
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii disponibile in trei cabinete si la domiciliu
 • Profesionalism si rabdare
 • Unii pacienti spun ca timpul de asteptare este uneori destul de mare
Medstar
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Buna comunicare intre personal si pacienti
 • Unele servicii sunt decontate prin CAS
 • Sistem de management defectuos
 • Timpul de asteptare inainte de programare este destul de lung
MedLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale integrate
 • Servicii medicale la standarde inalte
 • Mai multi pacienti spun ca managementul programarilor este defectuos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica poti alege pentru serviciul de gastroenterologie pediatrica in Cluj?

Cand vine vorba despre copii, alegerile sunt mai delicate si necesita mai mult timp de gandire, asa ca daca vrei sa identifici in judetul Cluj o clinica sau cabinet medical cu departament de gastroenterologie pediatrica, urmatorul clasament ar putea sa iti fie de folos:

1. Centrul de Pediatrie

Infiintat in 2007, Centrul de Pediatrie este o alegere de top in randul parintilor din Cluj care sunt in cautarea unor medici cu specializare in gastroenterologie pediatrica. Serviciile acestui centru sunt disponibile in trei cabinete (Mario, Nemo, Lego), dar si la domiciliu. Echipa de medici care activeaza in cadrul acestor cabinete este disponibila sa se deplaseze acasa la micutii pacienti care locuiesc in Cluj-Napoca sau in regiuni din vecinatate.

Referitor la tarife, acestea arata in felul urmator: pretul pentru o consultatie la cabinet este de 200 lei, pentru un control 140 de lei (la acelasi medic la care s-a facut consultatia initiala), 300 de lei pentru consultatia la domiciliu si 190 de lei pentru consiliere online. Parintii pot sa aleaga pentru cei mici un pachet promotional care contine ecografie de sold si consult pediatric, ambele efectuate la cabinet (pachetul ECO BEBE). In mod normal, cele doua consultatii ar fi costat impreuna 390 de lei, insa acest pachet vine cu o reducere de 70 de lei din pretul initial si costa 320 de lei.

Multi dintre pacientii care si-au exprimat parerea in mediul online s-au declarat multumiti de serviciile celor trei cabinete de pediatrie, iar profesionalismul, rabdarea si deschiderea sunt cateva dintre calitatile observate la echipa medicala. Totusi, exista si cateva nemultumiri cu privire la faptul ca timpul de asteptare este uneori destul de lung.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Pediatrie
Vezi Pareri

2. Medstar

O alta varianta pentru parintii din Cluj care vor sa gaseasca un gastroenterolog pediatru bun este clinica Medstar, unde se pot accesa servicii atat contra cost, cat si prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate sau companii de asigurare privata. Printr-un proiect finantat de Uniunea Europeana, acest centru medical a fost dotat cu aparatura medicala de ultima generatie. Obiectivul centrului este de a oferi servicii medicale la standarde inalte, prestate de o echipa medicala cu experienta.

Pentru o consultatie la acest centru medical, tariful este de 200 de lei.

Mai multi pacienti care au trecut pragul centrului medical au apreciat profesionalismul si disponibilitatea echipei medicale de a comunica deschis, insa cele mai multe recenzii din mediul online subliniaza faptul ca sistemul de management este unul defectuos. Timpul de asteptare inainte de o programare este destul de lung, iar programarile online nu sunt tocmai avantajoase in cazul pacientilor care au nevoie rapid de un control.

3. MedLife

In Cluj, o alta optiune preferata de parintii cand vine vorba despre gastroenterologie pediatrica este clinica MedLife, unde se ofera servicii medicale integrate. De asemenea, MedLife este cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara, avand in desfasurare si proiecte de cercetare. Toate specialitatile medicale sunt disponibile in acelasi loc.

Cat despre pretul unei consultatii, acesta este de 200 de lei.

In ceea ce priveste parerile pacientilor, acestea sunt deopotriva pozitive si negative. Avantajele punctate sunt atitudinea deschisa a medicilor si standardele inalte ale serviciilor. Pe de alta parte, este punctat negativ managementul programarilor, existand multe nemultumiri fata de acesta.

Concluzii

Tinand cont de acest clasament, se poate spune ca identificarea unui medic specializat pe gastroenterologie pediatrica in Cluj este simplificata prin prisma numeroaselor clinici si cabinete in care activeaza un astfel de profesionist.

In acest judet, parintii pot gasi medici cu experienta in vederea unei colaborari pe termen lung, al carei scop sa fie monitorizarea sanatatii copiilor si identificarea in timp util a unor eventuale afectiuni, care sa fie tratate corespunzator intr-un cadru modern, ce respecta standardele de calitate si igiena.