Meniu

Gastroenterologie pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In copilarie aparatul digestiv este sensibil si trebuie sa faca fata multor provocari, ceea ce poate duce la aparitia unor tulburari, cel mai frecvent manifestate ca dureri abdominale si lipsa poftei de mancare, a caror cauza trebuie investigata, iar vizita la un cabinet de gastroenterologie pediatrica din Craiova iti poate aduce solutia adecvata pentru copilul tau. 

Vrei cele mai bune conditii pentru examinarea celui mic de catre un gastroenterolog pediatru in Craiova si nu stii incotro sa mergi pentru a le obtine. Acest articol iti va fi de folos cu informatii bine documentate despre serviciile specializate in diagnosticul si tratamentul bolilor digestive la copii, din orasul tau.

Cat costa o consultatie la gastroenterologie pediatrica in Craiova?

Desigur ca pretul nu este cel mai important aspect cand vine vorba despre o consultatie de gastroenterologie pediatrica in Craiova, insa vrei sa eviti orice aspect neprevazut si sa te poti concentra exclusiv pe nevoile copilului tau atunci cand mergi la medic cu el. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii la care ar trebui sa iti faci o programare si tariful incasat de aceasta pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Prima Clinic
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Consultatii si investigatii temeinice
  • Medici profesionisti si experimentati
  • Rabdare si empatie fata de pacienti
  • Solutii medicale eficiente
  • Timp de asteptare mare
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de gastroenterologie pediatrica in Craiova?

Nu este usor sa gasesti un specialist pentru nevoile de sanatate ale copilului in sistemul privat, ceea ce este valabil si pentru serviciile de gastroenterologie pediatrica din Craiova. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii despre centrul medical in structura caruia se regaseste un cabinet specializat si vei putea trage singur/-a concluzia daca orasul in care locuiesti este cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor digestive ale copilului sau daca ar fi cazul sa te indrepti catre Bucuresti.

Prima Clinic

Prima Clinic este un centru medical infiintat in anul 2013, dotat cu aparatura performanta, care reuneste cabinete specializate de cardiologie, dermatologie, endocrinologie, diabet si boli de nutritie, medicina interna, pediatrie si gastroenterologie pediatrica, neurologie, reumatologie, ORL, oftalmologie, psihiatrie si urologie. Dr. Desdemona Stepan este medic specialist in gastroenterologie pediatrica si ofera consultatii, ecografii abdominale, diagnostic si tratament pentru afectiunile digestive ale copiilor.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la gastroenterologie pediatrica vei achita suma de 200 de lei. Pachetul consultatie + ecografie are pretul de 350 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda legate despre aspectele medicale ale experientei la aceasta clinica. Eu apreciaza consultatiile si investigatiile temeinice, profesionalismul si experienta medicilor, rabdarea si empatia fata de pacienti si solutiile medicale eficiente. Pe de alta parte, aspectele organizatorice ar putea fi imbunatatite. Multe persoane spun ca timpul de asteptare este foarte mare, ca personalul de la receptie este lipsit de amabilitate si ca nu raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Prima Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

Asa cum ai putut observa, serviciile de gastroenterologie pediatrica din Craiova se desfasoara la standarde inalte de calitate, intr-o clinica de top, care dispune de aparatura performanta pentru investigatii moderne, necesare diagnosticului unei palete largi de afectiuni din mai multe domenii ale medicinei. Vei gasi aici un medic specializat in problemele aparatului digestiv la copii, care intruneste competente atat in domeniul gastroenterologiei, cat si in cel al pediatriei. Sunt create astfel conditiile unei bune comunicari intre gastroenterolog si micul pacient, cat si ale unui diagnostic precis, care va duce la stabilirea tratamentului adecvat.