Meniu

Gastroenterologie pediatrica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul si tratamentul unei probleme a sistemului digestiv la copii, una dintre optiuni este sa te adresezi unui medic specializat in gastroenterologie pediatrica din Iasi sau din zona in care locuiesti. Intoleranta la lactoza, constipatia cronica, boala de reflux gastroesofagian si alergiile alimentare sunt cateva afectiuni din sfera gastroenterologiei pediatrice, al caror tratament incepe printr-o consultatie. Pentru precizie in diagnostic, medicul poate recomanda ecografie si alte teste functionale. 

Durerile abdominale, constipatia si prezenta sangelui in scaunul copilului sunt cateva simptome care pot sa indice existenta unei afectiuni gastrointestinale, moment in care se impune vizita la un medic specializat in acest domeniu. 

Preturi pentru consultatia de gastroenterologie pediatrica in Iasi

Pentru identificarea tratamentului potrivit in cazul afectiunilor sistemului digestiv, este necesara inainte de toate o consultatie de gastroenterologie pediatrica, acest serviciu fiind disponibil si in Iasi, in cadrul unor centre medicale apreciate: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul DELV
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si empatie
 • Tratamente eficiente
 • Curatenie
 • Atmosfera relaxanta
 • Nerespectarea programarilor
Elytis Hospital
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal medical bine pregatit
 • Empatie si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Abordare individualizata
 • Spital dotat corespunzator
 • Programarile nu se respecta
 • Atitudinea neprofesionista a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sunt disponibile servicii de gastroenterologie pediatrica in Iasi?

Daca locuiesti in Iasi sau in apropiere si vrei sa iti duci copilul la o consultatie de gastroenterologie pediatrica, primul pas este sa cauti un medic sau o clinica unde sunt oferite servicii din aceasta disciplina medicala. Pe langa locatia clinicii si pretul consultatiei, poate fi de folos sa stii mai multe informatii privind activitatea sau reputatia personalului, capitol la care sunt de folos recenziile altor pacienti.

Clasamentul de mai jos a fost conceput pentru a servi drept punct de plecare in alegerea medicului potrivit, reunind informatii despre cele mai bune centre medicale din Iasi unde se ofera servicii de gastroenterologie pediatrica:

1. Centrul Medical DELV

Gastroenterologia pediatrica este una dintre cele 21 de specialitati medicale acoperite in cadrul Centrului Medical DELV din Iasi. Acesta a fost infiintat din dorinta de a oferi comunitatii iesene acces la servicii medicale de calitate, puse la dispozitie de o echipa de specialisti care folosesc tehnologii de varf. Initial, centrul era specializat in recuperare medicala, insa la momentul de fata reuneste servicii din 21 de arii terapeutice. Centrul DELV se adreseaza pacientilor de orice varsta, oferind ingrijiri medicale pentru toata familia. Din echipa fac parte peste 50 de medici, acestia fiind interesati de imbunatatirea permanenta a actului medical. 

La gastroenterologie, o consultatie initiala costa 200 lei.

Centrul medical DELV se bucura de aprecierea unui numar mare de persoane. Cateva dintre ele au impartasit impresii si in mediul online, unde au mentionat ca la acest centru au intalnit o echipa de profesionisti, care isi practica meseria cu pasiune, daruire si profesionalism. Interesul fata de pacient, amabilitatea si empatia sunt cateva dintre calitatile personalului. Curatenia si atmosfera relaxanta se inscriu in lista avantajelor, alaturi de eficienta tratamentelor. Cateva persoane sunt de parere ca preturile sunt mari si ca ar putea exista imbunatatiri la capitolul organizare, intrucat programarile nu se respecta intotdeauna si se raspunde greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical DELV
Vezi Pareri

2. Elytis Hospital

Cu un colectiv din care fac parte 120 de doctori ce asigura servicii din 40 de specialitati medicale, Elytis Hospital este una dintre optiunile principale in randul parintilor din Iasi care trebuie sa isi programeze copilul la gastroenterologie pediatrica. Acest spital multidisciplinar efectueaza proceduri medicalr complexe, fiind dotat cu tehnologie si echipamente medicale de ultima generatie. In componenta spitalului intra mai multe departamente specializate, farmacie, Sali de tratament si spitalizare de zi. Pacientii beneficiaza de proceduri medicale moderne si tratamente curative oferite de cadre medicale ce prioritizeaza eficienta terapeutica.    

O consultatie de gastroenterologie pediatrica are pretul de 150 lei.

Dintre cei care au ales Elytis Hospital, majoritatea spun ca au avut o experienta pozitiva. Personalul medical este bine pregatit, empatic si amabil. Pacientii au parte de atentie si abordare individualizata, iar medicii si asistentele le raspund cu rabdare la intrebari. Saloanele sunt aerisite si curate, iar spitalul este dotat corespunzator. Ca sugestie, unii pacienti spun ca echipa de la receptie ar trebui extinsa, pentru a face fata numarului mare de pacienti. De asemenea, exista si persoane care spun ca nu au avut cea mai buna experienta, deoarece au intalnit medici cu o atitudine neadecvata.

Concluzii

Daca medicul pediatru te-a sfatuit sa programezi o vizita la gastroenterologie pediatrica pentru micutul tau si vrei sa alegi un doctor din Iasi, clasamentul si informatiile prezentate anterior iti pot folosi ca punct de plecare. Atunci cand e vorba despre sanatatea copiilor, parintii se indreapta de obicei catre centre medicale reputate, pentru siguranta ca micutii lor vor beneficia de servicii inalt calitative, oferite de profesionisti care stiu cum sa ii abordeze.