Meniu

Gastroenterologie pediatrica Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copiii tind sa fie sensibili cand vine vorba de problemele intestinale, fiind supusi unor afectiuni chiar periculoase, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca te adresezi unui cabinet de gastroenterologie pediatrica in Sibiu, unde fiul sau fiica ta sa beneficieze de cele mai bune ingrijiri medicale. Greata si varsaturile, sindromului colonului iritabil, constipatia, diareea, durerile abdominale si bolile inflamatorii sunt printre cele mai comune problemele pe care cei mici le experimenteaza, mai ales cand se afla la varste fragede si care pot fi tratate cu ajutorul medicului gastroenterolog pediatru. Imediat ce simptomele apar, mergi de urgenta la un cabinet de specialitate.

Desi nu exista atat de multe optiuni disponibile in Sibiu, ai totusi o varianta pe care o poti lua in considerare in cazul in care copilul tau se confrunta cu probleme severe gastrointestinale. Medicii la care poti apela sunt de incredere si cu o experienta vasta in domeniu, abordand cu profesionalism orice patologie de care cel mic sufera.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie pediatrica in Sibiu?

La fel ca in cazul oricarei consultatii, si cea de gastroenterologie pediatrica in Sibiu este direct proportionala cu pregatirea medicilor, dar si cu performanta aparaturilor utilizate. Daca medicii sunt de renume, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, atunci este posibil si ca investigatiile realizate sa aiba un pret mai ridicat, dar sa obtina rezultate precise. Iata care este pretul aplicat la institutia medicala pe care ti-o recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spital Pediatrie
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Dotari superioare
  • Diagnostic corect si tratament eficient
  • Programari decalate
  • Lipsa de profesionalism a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o consultatie de gastroenterologie pediatrica in Sibiu?

Vrem sa ai parte de unele dintre cele mai bune servicii medicale, atat tu, cat si copilul tau, astfel incat in cele ce urmeaza iti facem prezentarea unei institutii medicale care cuprinde specializarea de gastroenterologie pediatrica in Sibiu. Citeste mai departe si afla care sunt informatiile pe care trebuie sa le cunosti despre aceasta:

Spitalul Clinic de Pediatrie

Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu este o varianta pe care o poti lua in considerare pentru ca fiul sau fiica ta sa beneficieze de o consultatie de gastroenterologie efectuata de un personal competent si calificat in domeniu. Dotarile spitalului sunt de ultima generatie, cuprinzand colectii de aparaturi moderne si echipamente performante, pentru desfasurarea unor investigatii precise. Echipa medicala care face parte din departamentul de gastroenterologie este formata din dr. Anca Bogdan Duica, medic primar pediatru, competenta in gastroenterologie, dr. Corina Elena Cazan, sef sectie pediatrie. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Multi pacienti recomanda Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, multumita caruia au reusit sa afle in timp util un diagnostic corect si un tratament eficient. Aparaturile folosite si echipamentele care se afla in cadrul departamentului de gastroenterologie sunt de ultima generatie, iar echipele medicale dau dovada de profesionalism. Din pacate, comunicarea cu unele cadre medicale este deficitara, programarile sunt decalate, iar personalul de la receptie este dificil de contactat.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic de Pediatrie
Vezi Pareri

Concluzii

Nu amana vizita la medicul gastroenterolog pediatru in Sibiu imediat ce sesizezi ca cel mic se confrunta cu anumite dereglari intestinale. Medicul specialist este cea mai in masura persoana care te poate ajuta cu ingrijirile medicale necesare, indiferent cat de severa este problema de sanatate de care copilul tau sufera.