Meniu

Gastroenterologie pediatrica Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copilul tau sufera de anumite alergii alimentare, dar inca nu ai aflat la ce aliment este alergic si ai luat hotararea de a-i face o programare la o clinica de gastroenterologie pediatrica din Suceava? Inainte de a-ti prezenta institutia medicala pe care iti sugeram sa o iei in considerare, vrem sa iti spunem ca 1 din 5 copii se confrunta cu probleme digestive, fie din cauza unei probleme de sanatate, fie din cauza unei alergii. Urticariile, eruptiile cutanate insotite de mancarimi, respiratia suieratoare, greata, varsaturile, ametelile sau tusea puternica sunt cele mai comune simptome care te pot alerta ca cel mic sufera de o alergie alimentara.

Intr-o astfel de situatie, trebuie sa soliciti ajutorul unui medic gastroenterolog din Suceava care sa ii asigure celui mic un tratament adecvat. Conform simptomelor indicate de copil si investigatiilor de specialitate care sunt efectuate la clinica, medicul poate afla si care este alimentul-problema care i-a provocat celui mic acele reactii adverse.

Care este pretul unei consultatii de gastroenterologie pediatrica in Suceava?

Inainte de a merge la un cabinet de gastroenterologie pediatrica in Suceava, iti recomandam sa te documentezi cu privire la preturile aplicate pentru consultatia de specialitate. Pentru a te scuti de o munca in plus, ti-am pregatit noi in tabelul de mai jos care este tariful aplicat la institutia medicala din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Aramis
Clinica-Verificata
160 Ron
  • Pret Consultatie 160 Ron
  • Medici empatici si cu o buna pregatire
  • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
  • Rezultate precise
  • Investigatii complexe si complete
  • Tratamente eficiente
  • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o consultatie de gastroenterologie pediatrica in Suceava?

Stim ca atunci cand vine vorba de copilul tau, iti doresti sa ai parte de cele mai bune servicii medicale si, implicit, de consultatii gastroenterologice pediatrice in Suceava efectuate cu seriozitate si implicare. In cele ce urmeaza iti prezentam o institutie medicala spre care iti poti indrepta atentia cu incredere si care iti va pune la dispozitie o serie generoasa de investigatii pentru a afla care este problema de care cel mic sufera:

Centrul Aramis

Centrul Aramis din Suceava este o varianta pe care o poti lua in considerare cu incredere atunci cand vrei sa ii faci programare copilului tau la o consultatie de gastroenterologie pediatrica. Centrul medical este specializat in pediatrie si cuprinde o multime de specialitati, care se adreseaza unei game variate de patologii si probleme de sanatate. Gastroenterologia pediatrica face parte din ramurile medicale care sunt decontate de catre CAS, prin intermediul biletului de trimitere de la medicul de familie si prin certificatul de nastere. Departamentul de gastroenterologie este coordonat de dr. Leonard Pertea, medic primar pediatru, care este experimentat si bine pregatit in domeniu. Aparaturile si echipamentele pe care le are la dispozitie sunt de o performanta inalta, fiindu-i de un real ajutor pentru identificarea diverselor patologii intestinale.

Pretul aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie este de 160 lei, iar un pachet format din consultatie si ecografie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, multumita empatiei de care medicii dau dovada in interactiunea lor cu cei mici. Aparaturile si echipamentele medicale sunt de ultima generatie, generand investigatii ireprosabile, iar echipele medicale dau dovada de profesionalism si o buna pregatire. Rezultatele sunt precise, investigatiile complexe si complete, tratamentele elaborate sunt eficiente, iar atmosfera primitoare. Din pacate, preturile sunt destul de mari.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Aramis
Vezi Pareri

Concluzii

Ia in considerare centrul medical amintit mai sus care cuprinde si specialitatea de gastroenterologie pediatrica in Suceava pentru ca cel mic sa primeasca tratamentul necesar intr-un cadru de specialitate. Adreseaza-te unui medic specialist imediat ce observi sa fiul sau fiica ta se confrunta cu un disconfort intestinal sau cu simptomele specifice alergiilor alimentare.