Gastroenterologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai sesizat ca in ultima vreme te confrunti cu un anumit disconfort digestiv, dar nu stii exact din ce cauza provine si vrei sa mergi la un cabinet de gastroenterologie in Vaslui pentru a discuta cu un medic competent? Multe persoane evita sa mearga la cabinetul medical atunci cand se simt rau, fie si pentru perioade lungi de timp din cauza fricii de medici si spitale, insa o astfel de situatie nu poate decat sa agraveze problema de sanatate. Evita sa fii pus in aceasta postura si adreseaza-te medicului de specialitate imediat ce te confrunti cu anumite simptome care iti dau de gandit ca te confrunti cu o posibila afectiune gastrointestinala.

Daca te-ai hotarat sa iti faci programare la un medic gastroenterolog din Vaslui, atunci te incurajam sa citesti in continuare si sa descoperi care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam. Mai jos vei descoperi o scurta prezentare a fiecarei clinici, dar cuprinzatoare, din care vei afla toate detaliile de care ai nevoie. 

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de gastroenterologie in Vaslui?

Cand vine vorba de stabilirea unei anumite sume de bani pentru efectuarea unei consultatii de gastroenterologie in Vaslui, trebuie sa stii ca preturile difera de la o institutie medicala la alta. Printre factorii care influenteaza pretul se numara si aparaturile folosite pentru obtinerea unui rezultat concret. Descopera din tabelul de mai jos care sunt tarifele aplicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dascalu
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Seriozitate, atitudine joviala, profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Echipamente performante
 • Investigatii precise si proceduri eficiente
 • Act medical corect
Clinica Recumed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa medicala profesionista si competenta
 • Diagnostic corect si tratament potrivit
 • Dotari performante si moderne
 • Investigatii precise
 • Comunicarea deficitara cu personalul de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Medclinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Perseverenta, implicare, competenta si buna pregatire
 • Investigatii precise si rapide
 • Rezultate prompte
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare si placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in gastroenterologie in Vaslui

Exista cazuri de persoane care afla ca se confrunta cu afectiuni gastrointestinale severe, care presupun o monitorizare constanta efectuata la cabinetul de gastroenterologie din Vaslui. In aceasta situatie, conteaza foarte mult sa gasesti un centru medical de incredere, unde sa intalnesti medici cu o buna pregatire si competenta, astfel incat sa te poata ajuta pe termen lung. Iata care sunt variantele pe care ti le sugeram:

1. Dr. Simona Dascalu

Cabinetul medical individual al dr. Simona Dascalu din Vaslui, fondat in 2013, este specializat in gastroenterologie si medicina interna, unde pacientii au ocazia de a primi tratamentul adecvat, in urma unor consultatii de specialitate. Dr. Simona Dascalu este medic primar in gastroenterologie si medicina interna, competenta in ecografie generala si endoscopie digestiva. Printre serviciile pe care le pune la dispozitia pacientilor se numara si: consultatii gastroenterologice, consultatii de medicina interna, ecografie abdomino-pelvina, endoscopie digestiva superioara, endoscopie digestiva inferioara si ECG. Pentru desfasurarea unui act medical corect si eficient, medicul utilizeaza aparaturi si echipamente performante, prin care investigatiile efectuate sunt precise si rapide.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie la dr. Simona Dascalu este de 180 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online referitoare la cabinetul medical individual al dr. Simona Dascalu sunt pozitive. Seriozitatea, atitudinea joviala, atmosfera primitoare, profesionalismul, dedicarea si implicarea in actul medical sunt doar cateva dintre aspectele care au fost puternic apreciate de pacienti si datorita carora acestia mentioneaza ca vor reveni si cu o alta ocazie. Echipamentele sunt performante, ceea ce inseamna ca si investigatiile sunt precise, iar procedurile aplicate sunt eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Simona Dascalu
Vezi Pareri

2. Clinica Recumed

Clinica Recumed este o institutie medicala multidisciplinara din Vaslui, unde pacientii pot opta si pentru investigatii sau consultatii de gastroenterologie. Acest departament destinat diagnosticarii si tratarii eficiente a afectiunilor gastrointestinale este coordonat de o echipa medicala bine pregatita, formata din: dr. Iulian Veliscu, dr. Andrei Cozorici, dr. Catalin Victor Sfarti, dr. Catalina Motea, medici primari gastroenterologi. Al doilea mentionat are si competenta de a efectua endoscopia digestiva terapeutica, in functie de patologiile pacientului. Pe langa acest serviciu medical se mai numara si: endoscopie digestiva superioara / inferioara, prelevare probe biopsice, ecografie generala. Departamentul este echipat cu un sistem computerizat de inregistrare, prelucrare si stocare a datelor si imaginilor endoscopice, pe langa aparaturile si echipamentele performante folosite pentru diverse investigatii si proceduri. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie este de 150 lei.

Centrul medical multidisciplinar este apreciat de pacienti, datorita diversitatii de servicii medicale pentru care pot opta, dar si datorita calitatii superioare a acestora. Echipa medicala de la departamentul de gastroenterologie este dedicata meseriei pe care o practica si ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a primi diagnosticul necesar si tratamentul potrivit. In plus, dotarile sunt performante si moderne, pentru efectuarea unor investigatii precise. Din pacate, comunicarea cu personalul de la receptie este deficitara, iar programarile nu sunt respectate.

3. Centrul Medclinic

Centrul Medclinic este un alt centru medical din Vaslui pe care il poti lua in considerare pentru a beneficia de o consultatie de gastroenterologie la standarde superioare. Echipa medicala care se ocupa de tratarea problemelor de sanatate are multiple specializari, existand si in departamentul de gastroenterologie un medic specialist cu o buna pregatire in domeniu: dr. Raluca Cezara Popa. Aceasta s-a format in mediul universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi, dar si in cadrul spitalelor recunoscute din tara, avand competenta de a stabili un diagnostic concret, dar si de a elabora un plan eficient de tratament. Printre serviciile pe care le pune la dispozitia pacientilor se numara si: ecografia abdominala, endoscopia digestiva (inferioara si superioara). Aparaturile si echipamentele folosite in cadrul departamentului sunt moderne si performante.

Consultatia de gastroenterologie este de 150 lei, iar un pachet format din consultatie si ecografie abdominala este de 300 lei.

Perseverenta, implicarea, competenta si buna pregatire in domeniu atat a asistentelor, cat si a medicilor sunt calitati profund apreciate de pacienti, care se declar multumiti de serviciile medicale. Investigatiile efectuate sunt precise si rapide, rezultatele sunt prompte, aparaturile si echipamentele sunt de ultima generatie, iar atmosfera in cabinet este primitoare si placuta de fiecare data. 

Concluzii

Ai fost recent la medicul de familie si ti-a recomandat sa mergi la un medic specializat in gastroenterologie in Vaslui pentru a efectua investigatiile necesare, dar si pentru a primi tratamentul adecvat? Atunci cele trei institutii medicale pe care ti le-am prezentat anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a afla care este problema de care suferi, dar si care este solutia pe care o poti pune in aplicare cu ajutorul medicului specialist.