Meniu

Gastroscopie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Gastroenterocolita acuta, infectia cu Helicobacter Pylori sau toxiinfectiile alimentare sunt cateva dintre afectiunile care pot fi identificate cu precizie cu ajutorul gastroscopiei in Oradea. Fiind aplicata de medici profesionisti, metoda de screening ofera informatii precise cu privire la starea de sanatate a pacientilor, depistand din timp anomalii sau afectiuni care le pot pune viata in pericol. Stiai ca gastroscopia este cea mai eficienta metoda prin care medicul poate depista daca suferi de cancer la stomac, chiar daca se afla intr-un stadiu incipient? Nu amana vizita la cabinetul de gastroenterologie si aplica tratamentul necesar problemei de care suferi pentru a fi sanatos. 

Din fericire, in Oradea exista o multime de unitati medicale specializate in gastroenterologie si in efectuarea endoscopiilor digestive, in cadrul carora vei fi tratat cu amabilitate si respect. In continuare iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate clinici din oras la care poti apela cu incredere si unde vei putea beneficia de un act medical corect.

Cat costa o gastroscopie in Oradea?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate informatiile legate de efectuarea gastroscopiilor in Oradea, ti-am pregatit in tabelul de mai jos care sunt preturile aplicate pentru aceasta metoda de screening, dar si care sunt denumirile clinicilor pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Gastroscopie
Rating
Website
Euclid Hospital
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Gastroscopie 350 Ron
 • Servicii si proceduri ireprosabile
 • Colectiv implicat
 • Atentie la detalii si profesionalism
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Davidescu
420 Ron
 • ret Gastroscopie 420 Ron
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Respect si buna pregatire
 • Curatenie impecabila
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii si proceduri corecte
 • Atmosfera primitoare
Centrul Brisc
370 Ron
 • Pret Gastroscopie 370 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Personal medical bine pregatit
 • Experienta vasta
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
Centrul Bioinvest
500 Ron
 • Pret Gastroscopie 500 Ron
 • Profesionalism
 • Experienta vasta si empatie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Proceduri eficiente
 • Atmosfera primitoare
 • Conditii excelente de igiena
 • Nerespectarea programarilor
Endodigest
500 Ron
 • Pret Gastroscopie 500 Ron
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Act medical corect
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Conditii excelente de curatenie
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale specializate in gastroscopie in Oradea

Locuiesti in Oradea si nu stii care este locul potrivit la care poti apela cu incredere pentru a face o gastroscopie corecta? Atunci te incurajam sa iei in considerare optiunile prezentate mai jos, unde vei beneficia de un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile tale. Stim ca teama si emotiile pot pune stapanire pe tine cand vine vorba de efectuarea acestei investigatii, motiv pentru care vrem sa te asiguram ca echipele medicale au o buna pregatire in desfasurarea endoscopiei digestive, avand grija sa te simti confortabil. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Euclid Hospital

Euclid Hospital din Oradea este o unitate medicala multidisciplinara, care se adreseaza si pacientilor care vor sa efectueze gastroscopii. Cabinetul dispune de o echipa medicala bine pregatita si profesionista, in cadrul departamentului de gastroenterologie desfasurandu-si activitatea dr. Mihaela Irimiea, medic specialist in gastroenterologie si hepatologie. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatiile de specialitate, examen proctologic, ecografie abdominala si pelvina, endoscopie digestiva superioara (gastroscopie). Pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, multe dintre serviciile puse in aplicare sunt decontate pentru pacientii asigurati.

Tariful aplicat pentru o gastroscopie este de 350 lei.

Clinica din Oradea a primit numeroase aprecieri si multumiti din partea pacientilor, multumita serviciilor si procedurilor medicale efectuate cu precizie. Colectivul este implicat, atent la nevoile pacientului si profesionist, iar aparaturile pe care le are la dispozitie sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este unul corect si eficient. Pe de alta parte, au exista si nemultumiri in ceea ce priveste nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Euclid Hospital
Vezi Pareri

2. Clinica Davidescu

Clinica Davidescu este o alta unitate medicala pe care o poti lua in considerare pentru efectuarea unei gastroscopii in Oradea. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, acordand solutii personalizate fiecarui pacient in parte. In departamentul de gastroenterologie vei face cunostinta cu dr. Alice Spulber, medic specialist, competent in efectuarea endoscopiilor digestive si ecografiei. Printre serviciile de care vei beneficia se numara si: consultatie de specialitate, diagnosticarea si tratarea ulcerului gastric, infectiei cu Helicobacter Pylori, cancerului de stomac, colon, pancreatitei, litiazei biliare, gastritei, gastroscopiei, colonoscopiei, rectosigmoidoscopiei. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul acestui departament, toate investigatiile si procedurile medicale puse in aplicare promit rezultate ireprosabile. 

Pretul pentru o gastroscopie in Oradea este de 420 lei.

Profesionalismul, empatia, respectul si buna pregatire in domeniu sunt principalele calitati apreciate de pacientii care pasesc pragul unitatii medicale. Clinica este curata, echipata cu aparaturi moderne si performante, cu ajutorul carora investigatiile si procedurile aplicate sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, atmosfera este primitoare pentru toata lumea.

3. Centrul Brisc

Centrul Brisc este o alta varianta din Oradea pe care o poti lua in considerare pentru efectuarea unei gastroscopii sub atenta supraveghere a personalului medical. Colectivul este bine pregatit in domeniu si asigura desfasurarea ireprosabila a urmatoarelor servicii medicale: consultatii de specialitate (gastroenterologie si medicina interna), ecografii (abdominala, de parti moi, musculoscheletala, armonica prin substanta de contrast, metode elastografice), endoscopie digestiva superioara (gastroscopie), inferioara (colonoscopie), videocapsula endoscopica. Multumita dotarilor de ultima generatie, toate serviciile si metodele de screening sunt efectuate cu precizie.

Pretul pentru o gastroscopie este de 370 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive. Investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii. Avand in vedere ca personalul medical este bine pregatit in domeniu si cu o experienta vasta, pe langa diagnosticul corect pe care il ofera pacientului, acesta mai stabileste si un plan eficient de tratament, adaptat in functie de istoricul sau medical, dar si de patologiile de care sufera. 

4. Centrul Bioinvest

Centrul Bioinvest asigura tuturor pacientilor din Oradea servicii multiple si diverse, printre care se numara si endoscopiile digestive (gastroscopiile si colonoscopiile) desfasurate in prezenta unei echipe medicale profesioniste. Din cadrul echipei sectiei de gastroenterologie fac parte si: dr. Claudia Andor, medic specialist, competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica, sef lucrari dr. Lucian Faur si dr. Razvan Zaro, medici primar, competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica. Printre serviciile puse la dispozitie de medici sunt amintite si: consultatii de specialitate, consultatii de control, ecografie abdominala, de organ, endoscopie digestiva superioara (gastroscopie), inferioara (colonoscopie), polipectomie, testare Helicobacter Pylori. 

Pretul pentru o endoscopie digestiva superioara (gastroscopie) este de 500 lei.

Echipa medicala a fost laudata pentru activitatea pe care a desfasurat-o, dand dovada de profesionalism, experienta vasta si empatie. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt corecte si adaptate in functie de patologiile pacientilor. Atmosfera este primitoare, iar clinica indeplineste toate criteriile de igiena. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

5. Endodigest

Endodigest, ultima recomandare, dar nu cea din urma, este o unitate medicala din Oradea care cuprinde si specialitatea de gastroenterologie, unde pacientii pot efectua gastroscopii. Colectivul este format din: dr. Catalina Frim, dr. Diana Petrisor, dr. Alina Borza si dr. Corina Popa. Toti acestia activeaza in departamentul de gastroenterologie, punand in aplicare urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, control, ecografie abdominala, ecografie pelvina, extragere corpi straini esofag/stomac, esofagoscopie, endoscopie digestiva superioara (gastroscopie), colonoscopie, rectosigmoidoscopie, rectoscopie, anuscopie, polipectomie, transplant de materii fecale, gastrostoma percutana PEG, biopsie Helicobacter Pylori, hemostaza endoscopica  etc. 

Pretul aplicat pentru o gastroscopie este de 500 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile clinicii Endodigest s-au declarat a fi multumiti de serviciile de care au beneficiat. Echipa de medici da dovada de profesionalism si o buna pregatire in domeniu, asigurand un act medical corect: diagnostic precis si tratament personalizat. Atmosfera este primitoare, iar conditiile de curatenie sunt excelente. Pe de alta parte, se remarca lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

Concluzii

Vrei sa iti faci o programare la o clinica de gastroenterologie pentru a efectua o gastroscopie in Oradea? Atunci informatiile pe care ti le-am prezentat mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un serviciu de calitate. Apeleaza la ajutorul medicilor specialisti din cadrul clinicilor si afla care este afectiunea de care suferi, dar si cum o poti trata.