Meniu

Gastroscopie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ce-i trimite pe oameni la gastroscopie in Sibiu? Sunt mai multe situatii si simptome. In cele mai multe cazuri, pacientii ajung sa realizeze investigatia din cauza: unor dureri abdominale frecvente, arsurilor la stomac, varsaturilor persistente sau cu sange, anemiei feriprive descoperite la analizele de sange, dificultatilor la inghitire etc.  Unii insa o efectueaza fara a avea neaparat semne de boala, cunoscand istoricul medical al familiei, in care au fost consemnate cancere digestive sau afectiuni la stomac.

Chiar daca nu este o procedura confortabila (constand in introducerea pe gat, pana in stomac, a unui tub subtire si flexibil prevazut cu o camera video), gastroscopia este preferata de medici pentru informatiile utile si in timp real obtinute pentru o mai buna diagnosticare. Asadar, daca vrei sa efectuezi interventia in Sibiu, asigura-te ca o faci la o clinica buna si la un medic apreciat. In acest articol vei afla care sunt optiunile, astfel ca vei putea lua mai usor o decizie in acest sens. 

Cat costa sa faci gastroscopie in Sibiu

Pretul pentru efectuarea unei gastroscopii in Sibiu poate varia, in functie de clinica. In tabelul urmator sunt prezentate tarifele percepute de clinicile bine cotate din Sibiu la care se realizeaza investigatia. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Gastroscopie
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
310 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie porneste de la 310 Ron
 • 5 medici gastroenterologi cu experienta
 • Consultatii si proceduri gastroenterologie gratuite, prin CAS
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Clinica moderna
 • Ecografii abdominale
 • Videogastroscopie si videocolonoscopie
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Nu se respecta programarile
Aria Clinic
405 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie porneste de la 405 Ron
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Gastroscopie, colonoscopie si anuscopie
 • Biopsie de stomac sau de colon
 • Aparatura medicala moderna
 • Bun raport calitate-pret
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
RMN Diagnostica
360 Ron
 • Pret Gastroscopie 360 Ron
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Servicii de gastroenterologie in contract cu CJAS Sibiu
 • Aparatura medicala moderna
 • Tarife accesibile
 • Personal amabil la receptie
 • Conditii moderne in clinica
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Nu se respecta programarile
Proctoven
300 Ron
 • Pret Gastroscopie 300 Ron
 • Doi medici gastroenterologi cu experienta
 • Gastroscopii si colonoscopii
 • Ecografii abdominale
 • Numeroase specialitati medicale
 • Aparatura ultramoderna
 • Personal prompt si amabil
 • Programari nerespectate
MedlLife
405 Ron
 • Pretul unei proceduri de Gastroscopie porneste de la 405 Ron
 • Medici gastroenterologi cu experienta
 • Endoscopie digestiva
 • Ecografii abdominale
 • Aparatura performanta
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu serviciu de gastroscopie din Sibiu

Sunt cinci clinici la care poti solicita in Sibiu o gastroscopie. Afla detalii despre ele in cele ce urmeaza si programeaza-te cu incredere pentru aceasta investigatie, ce se realizeaza, de obicei, in cabinetele de gastroenterologie. 

1. Clinica Misan Med

La specialitatea gastroenterologie a clinicii Misan Med din Sibiu se efectueaza videogastroscopie, dar si alte investigatii si proceduri: videocolonoscopie, videorectosigmoidoscopie, testare Helicobacter pylori, recoltari de biopsie, ecografie abdominala, consultatii si controale de specialitate. Sunt cinci medici primari si specialisti gastroenterologi la care te poti programa, printre ei aflandu-se si dr. Daniela Coman si dr. Ioan Prodan, aflati in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Sibiu. De asemenea, tot la acest departament, activeaza si dr. Adrian Boicean, medic primar si doctor in stiinte medicale. Clinica Misan Med si-a inceput activitatea medicala in slujba sibienilor in anul 2003, printr-un cabinet de medicina muncii, iar din 2012 a fost inaugurata clinica, in care acum sunt puse la dispozitie diverse servicii medicale in numeroase specialitati.

Pretul unei gastroscopii porneste de la 310 de lei.

Clinica este recomandata de multi pacienti multumiti, care spun ca au avut parte de o experienta placuta datorita medicilor cu o vasta experienta si a intregii echipe, care i-a tratat cu implicare si amabilitate. Sibienii mai lauda si conditiile moderne si confortabile din clinica, echipamentele medicale de ultima generatie si  curatenia. Au fost insa notate si cateva nemultumiri, cum ar fi: preturile mari, fata de alte clinici, sau nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Misan Med
Vezi Pareri

2. Aria Clinic

Si in cabinetul de gastroenterologie de la Aria Sibiu se realizeaza gastroscopie. Pe langa aceasta investigatie, medicul de aici mai este specializat si in: anuscopie, colonoscopie, biopsie de colon, biopsie de stomac si rectosigmoidoscopie. Este vorba despre dr. Dragos Mocanu, medic specialist gastroenterologie. Aria Clinic este un centru medical recunoscut in Sibiu pentru numerosii specialisti, standardele occidentale de calitate si diversitatea specialitatilor medicale si chirurgicale (peste 30). Cooperarea interdisciplinara este promovata in cadrul centrului, pentru a spori grija pentru pacient si pentru indeplinirea tuturor nevoilor de ingrijire ale acestuia. 

Tariful unei gastroscopii incepe de la 405 lei. 

Serviciile clinicii Aria din Sibiu sunt apreciate pentru: diversitatea specialitatilor medicale, echipamentele medicale ultramoderne de diagnostic si tratament, personalul amabil si implicat, medicii cu o vasta experienta. In plus, oamenii mai spun ca tarifele sunt accesibile, iar atmosfera este placuta, remarcandu-se atentia la detalii si focusul pe pacient. In schimb, unii oameni noteaza ca nu se respecta intotdeauna programarile.

3. RMN Diagnostica

La RMN Diagnostica din Sibiu exista un cabinet de gastroenterologie, in care se realizeaza si gastroscopii. Aici isi desfasoara activitatea dr. Sergiu-Adrian Terec, medic specialist gastroenterolog care se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu. Pe langa gastroscopie, in cabinet se mai ofera acces la numeroase servicii de diagnostic si tratament al bolilor digestive: ecografie abdominala, colonoscopie totala, rectoscopie, polipectomie, prelevare de material de biopsie pentru examenele histopatologice. Policlinica RMN Diagnostica din Sibiu cuprinde o gama variata de specialitati medicale si chirurgicale, fiind dotata cu echipamente de ultima generatie.

O endoscopie digestiva superioara costa aici 360 de lei.

Multi oameni spun ca in sfarsit au descoperit la RMN Diagnostica din Sibiu ceea ce au cautat demult la o clinica medicala: personal medical si auxiliar apropiat de oameni. Pacientii sustin ca medicii sunt foarte bine pregatiti, iar personalul de la receptie este amabil si bine instruit. In plus, contribuie la o experienta placuta la doctor si aparatura medicala de ultima generatie, dar si conditiile moderne si confortabile din clinica. Oamenii mai spun si ca tarifele de aici sunt accesibile, iar o nemultumire principala este legata de managementul programarilor (fie ca orele nu se respecta si sunt timpi mari de asteptare, fie ca programarile se anuleaza).

4. Proctoven

Centrul Medical Proctoven dispune, de asemenea, de un departament de gastroenterologie in care poti efectua o gastroscopie in Sibiu.  La aceasta specialitate activeaza doua cadre medicale cu experienta: dr. Silviu Nistorescu, medic specialist gastroenterolog, cu competenta in: endoscopie digestiva superioara, colonoscopie si ecografie generala, si dr. Adrian Boicean, care ofera consultatii de specialitate si tratamente contra constipatiei si realizeaza videocolonoscopie si gastrofibroscopie. Clinica Proctoven din Sibiu este specializata in tratarea varicelor, hemoroizilor si fisurilor anale, dar pune la dispozitie si servicii de: reumatologie, neonatologie, pediatrie, pneumologie, urologie, anestezie si terapie intensiva, cardiologie, chirurgie pediatrica, ORL, ortopedie etc. 

Gastroscopia costa aici 300 de lei.

Sunt multi sibieni care declara ca au avut parte de o experienta placuta in clinica Proctoven. Lucrurile care au contribuit la crearea unei impresii pozitive sunt: medicii cu o bogata experienta si pregatire, aparatura moderna, personalul amabil si prompt, varietatea de specialitati medicale, faptul ca aceasta clinica arata impecabil. Nu lipsesc insa nici nemultumirile, acestea fiind legate in principal de nerespectarea programarilor sau de preturile mari, fata de alte clinici.

5. MedLife

Si in cadrul clinicii MedLife Polisano se efectueaza gastroscopii la Sibiu. Investigatiile sunt realizate de catre dr. Andreea Maria Stefan, medic specialist gastroenterologie cu competente in: ecografie abdominala, endoscopie digestiva si cunostinte si manualitate in Fibroscan. Medicul este autor si co-autor al mai multor cercetari publicate in volume medicale si al unor prezentari in congrese nationale de gastroenterologie. In Spitalul Polisano Izvorului este de asemenea un cabinet de gastroenterologie, in care activeaza doi medici: dr. Ana Bran – medic primar gastroenterologie si medicina interna si dr. Cristian Marc Sora, medic specialist, ambii efectuand si endoscopii.

Pretul unei endoscopii digestive superioare porneste de la 405 de lei.

 Serviciile MedLife Polisano sunt evaluate in mod diferit de catre pacienti. In timp ce unii spun ca au avut parte de o experienta placuta, gratie pregatirii medicilor, aparaturii performante si operativitatii de la receptie, altii nu sunt la fel de multimiti. Acestia din urma sunt ca preturile sunt prea mari pentru serviciile oferite, ca nu se raspunde la telefon sau ca nu se respecta programarile. 

Concluziile noastre

In materie de gastroscopie, Sibiul se prezinta foarte bine, fiind un municipiu in care sunt numeroase clinici care ofera acest serviciu. Dar nu numai numarul ridicat al clinicilor cu cabinete de specialitate reprezinta un mare plus, ci si medicii gastroenterologi cu experienta si cu o pregatire aleasa in endoscopii digestive diagnostice si terapeutice.

Alege una dintre locatiile prezentate de noi, pentru a avea garantia unei gastroscopii efectuate in cele mai bune conditii si cu beneficii imediate pentru evaluarea starii de sanatate a aparatului digestiv!