Meniu

Avort Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intreruperea cursului unei sarcini este o decizie dificila in viata unei femei, pe care cabinetele de ginecologie o pot respecta, punand la dispozitia pacientelor consiliere, sfaturi competente si solutii medicale in conformitate cu legea si cu juramantul lui Hipocrate, iar daca te-ai hotarat sa recurgi la aceasta procedura, ai posibilitatea efectuarii unui avort in Arad la unul dintre medicii cu experienta din oras. 

Clinicile si cabinetele din Arad prezentate in acest articol ofera servicii complexe si complete de obstretica si ginecologie si poti gasi aici, in urma unei consultatii de specialitate, o solutie care sa nu iti puna in pericol sanatatea aparatului reproducator.

Cat te costa un avort in Arad?

In tariful practicat pentru un avort in Arad se includ mai multe proceduri legate de provocarea avortului si de chiuretajul post expulzie. Tabelul de mai jos include numele clinicilor sau cabinetelor in care exista posibilitatea intreruperii de sarcina si preturile aferente interventiei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Dr. Sucitu
Clinica-Verificata
1.250 Ron
 • Pret Avort 1.250 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii de nota 10
 • Aparatura performanta
 • Medic profesionist
 • Amabilitate, empatie, blandete si rabdare fata de paciente
Dr. Gombors
850-1.000 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 850-1.000 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionist desavarsit
 • Persoana calda si empatica
 • Stie sa asculte si sa dea sfaturi competente
 • Tratamente eficiente
Dr. Iulius Miclea
900 Ron
 • Pret Avort 900 Ron
 • Medic bun, cu experienta
 • Persoana calma, rabdatoare
 • Explicatii amanuntite oferite pacientilor
 • Inspira incredere
 • Preturi accesibile
Centrul Dr. Serban
1.000 Ron
 • Pret Avort 1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Grija fata de pacienti
 • Personal amabil
C.M.A. Dr. Bunescu
1.100 Ron
 • Pret Avort 1.100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face avort in Arad

Indiferent de motivul pentru care te gandesti sa faci un avort in Arad, ai dreptul la servicii medicale de calitate, care sa nu iti puna in pericol viata si sanatatea. Adreseaza-te clinicii pe care o vei considera tu insati cea mai potrivita pentru rezolvarea situatiei, indiferent ca te hotarasti sa pastrezi copilul sau sa gasesti o modalitate sa treci mai usor peste acest eveniment. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor unitatilor medicale din top, dotarile cu echipamente, competentele medicilor si opiniile pacientelor care le-au trecut pragul si au lasat recenzii despre experienta avuta aici.

1. Dr. Ana-Maria Sucitu

Serviciile de obstretica-ginecologie de la Econatal Arad includ consult ginecologic, consult obstetrical si urmarirea sarcinii, avort, ecografie 2D/3D/4D, colposcopie, biopsii, radiocauterizari, asistarea nasterii, monitorizare materno-fetala, screening cancer de col uterin, investigarea si tratamentul infertilitatii, mici interventii, tratamente naturiste, consiliere si planificare familiala, test prenatal invaziv si non-invaziv. In acest cabinet privat dotat cu aparatura moderna de specialitate activeaza dr. Ana-Maria Sucitu, medic specialist in obstretica-ginecologie, avand competente in ecografie si colposcopie.

Tarifele practicate de acest cabinet sunt afisate pe site-ul web. Pentru o intrerupere de sarcina in Arad, la acest cabinet, pretul este de 1250 de lei.

Pacientele dr. Ana-Maria Sucitu si-au exprimat multumirea pentru prestatiile acestui cabinet, cotandu-l cu 5 stele din 5 in recenziile de pe Google. Ele apreciaza ca Econatal este un cabinet modern, cu servicii de nota 10 si aparatura performanta. Despre medic se spune ca este profesionist, bine pregatit, empatic si amabil si ca inspira incredere, prin rabdarea, blandetea si disponibilitatea de a asculta toate problemele medicale ale pacientei.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ana-Maria Sucitu
Vezi Pareri

2. Dr. Gombors

La cabinetul de ginecologie dr. Gombors, procedura de avort se poate realiza atat medicamentos, cat si clasic. Serviciile puse la dispozitia pacientelor din Arad cuprind consultatii, ecografii abdominale si vaginale 2D, 3D si 4D, test Papanicolau simplu si in mediu lichid, chiuretaj biopsic, conizatie, biopsie col, asistenta la nastere in spital privat si de stat, insertie sau extractie sterilet, depistare infectie cu virusul HPV, examen bacteriologic de secretie vaginala, videocolposcopie si alte consultatii ginecologice cu echipamente profesionale. Dr. Stelian Gombors este medic specialist in obstretica-ginecologie si este cunoscut atat pe piata de sanatate din Arad, cat si pe cea din Timisoara, in ambele orase functionand cabinete private Dr. Gombors. 

Pentru un avort, medicul percepe intre 850 si 1000 de lei.

In recenziile de pe Google, pacientele se declara deosebit de multumite de experienta avut la acest cabinet de ginecologie din Arad si conseamneaza aspecte precum: profesionalismul desavarsit al medicului, serviciile ireprodabile, caldura si empatia de care da dovada doctorul, capacitatea de a asculta cu rabdare si de a oferi sfaturi competente si tratamente incununate de succes sau de nasterea in cele mai bune conditii.

3. Dr. Iulius Miclea

La cabinetul individual privat de obstretica-ginecologie, Dr. Iulius Miclea asigura consultatii de specialitate, consultatii pentru gravide, avort la cerere, ecografii si toate tipurile de interventii chirurgicale ginecologice in cadrul spitalului Genesys din Arad. Dr. Iulius Miclea este medic primar obstretica-ginecologie, doctor in stiinte medicale si asistent universitar, avand competente in ecografie obstetricala ginecologica, histeroscopie si chirurgie laparoscopica ginecologica.

Pentru un avort provocat, medicul percepe un tarif de 900 de lei.

Pacientele scriu in recenziile de pe Google ca dr. Iulius Miclea este un medic bun, cu experienta, o persoana calma, rabdatoare, care ofera explicatii amanuntite si in care au simtit ca pot avea incredere pentru rezolvarea oricarei probleme. Totodata, se amintesc preturile accesibile ale serviciilor.

4. Centrul Dr. Serban

Centrul Dr. Serban reuneste servicii de ORL si obstretica-ginecologie – consultatii, depistare si urmarire sarcina, avort, ecografii, colposcopii, teste de secretie, biopsii, mici interventii. Clinica a fost infiintata in anul 2003 si dispune de o echipa de medici ginecologi cu experienta: dr. Mariana Antoneta Serban, medic primar obstetrica-ginecologie, competente in ecografie, ecografie pelvina si colposcopie, dr. Octavian Milincu, medic primar, competenta in ecografie pelvina, si dr. Diana Olari, medic primar, competente in ecografie pelvina.

Efectuarea unui avort te va costa 1000 de lei la acest cabinet.

In mare parte, pacientii declara ca au avut o experienta multumitoare la aceasta clinica si scriu in recenzii ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, atenti cu pacientii si ca intregul personal este amabil.

5. Cabinete Medicale Asociate Dr. Bunescu

Cele doua specializari care se reunesc in unitatea numita Cabinete Medicale Asociate Dr. Bunescu sunt ORL si obstretica-ginecologie, in care pacientii pot accesa consultatii de specialitate in obstetrica, ginecologie si ORL, ecografie, avort sau intrerupere de sarcina cu anestezie locala, mici interventii ginecologice si examen citobacteriologic vaginal PAP. Dr. Sorin Bunescu este medic primar in obstretica-ginecologie si doctor in stiinte medicale.

Pentru o intrerupere de sarcina cu anestezie locala, medicul percepe suma de 1100 de lei.

Pacientii apreciaza ca in aceasta clinica au gasit servicii de calitate si medici profesionisti si ca tratamentele prescrise sau realizate aici au fost eficiente. Pe de alta parte, sunt pacienti care spun ca preturile sunt ridicate.

Concluzii

Oricare ar fi motivul pentru care se ia decizia de a face un avort, aceasta alegere trebuie respectata și persoana in cauza trebuie sa primeasca cele mai bune ingrijiri medicale posibile in timpul procedurii de avort in Arad. Clinicile si cabinetele enumerate in acest articol sunt dotate cu toate mijloacele necesare pentru a efectua aceasta interventie, incluzand instrumentarul necesar, medicamente corespunzatoare, anestezice si medici competenți pentru procedura de intrerupere a sarcinii. Aceștia ofera consiliere preoperatorie, o interventie medicala efectuata cu atentie si grija fata de pacienta, precum si tratament postoperator adecvat, acolo unde este cazul.