Meniu

Avort Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli intr-un moment mai sensibil al vietii tale si ai luat hotararea de a face avort? In Bacau, desi nu exista atat de multe variante catre care sa iti indrepti atentia, iti prezentam totusi o clinica de incredere, astfel incat sa nu fii nevoita sa iti parasesti orasul pentru efectuarea procedurii. De regula, exista tot mai putine spitale de stat in cadrul carora sa se efectueze intreruperi de sarcina, motiv pentru care, cel mai probabil, ar trebui sa iei in considerare doar institutiile medicale private. 

Citeste mai departe si afla care clinica din Bacau iti poate oferi acest serviciu medical si nu ezita sa discuti cu un medic specialist despre decizia pe care ai luat-o. Trebuie sa te asiguri ca stii tot ce presupune intreaga procedura, dar si daca exista anumite riscuri la care te expui. 

Ce buget sa pregatesti pentru un avort in Bacau?

Preturile pentru efectuarea unui avort in Bacau depind de metoda procedurii, de calitatea aparaturilor folosite, dar si de experienta medicului ginecolog. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele aplicate la institutia medicala din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Dr. Grigoriu
Clinica-Verificata
600-900 Ron
  • Pretul pentru Avort variaza intre 600-900 Ron
  • Aparaturi de ultima generatie si tehnologie avansata
  • Investigatii precise
  • Intrerupere de sarcina in conditii sigure
  • Calmitate, intelegere, empatie
  • Programarile nu sunt respectate de fiecare data
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in efectuarea avortului in Bacau

Stim ca trebuie sa iti fie dificil sa alegi o clinica specializata in obstetrica si ginecologie, cu un personal medical competent in avort in Bacau, motiv pentru care am facut noi documentarea pentru tine. In cele ce urmeaza, iti prezentam o institutie medicala din orasul tau, coordonata de un medic cu experienta si o buna pricepere in procedurile ginecologice. Citeste in continuare si afla care sunt dotarile cabinetului, dar si care este impresia pacientelor care l-au frecventat:

Dr. Raluca Grigoriu

Cabientul individual al dr. Raluca Grigoriu este specializat in obstetrica si ginecologie, medicul avand totodata competenta de a avort. In Bacau, aceasta este printre principalele clinici medicale cu aceasta specializare catre care pacientele isi indreapta atentia. Datorita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie, se pot efectua urmatoarele servicii medicale: consultatii de specialitate, consultatie infertilitate, consultatie la san, intrerupere sarcina cu anestezie locala sau generala, montare si extractie sterilet, conizatie col, ecografie endovaginala, abdominala, san, de sarcina, 4D, punctie san, histerosonografie, histeroscopie. Echipa medicala este coordonata de dr. Raluca Grigoriu, care are o experienta vasta in acest domeniu de activitate, oferind solutii optime pentru fiecare situatie sau problema experimentata de pacienta.

Pretul pentru o intrerupere de sarcina la clinica dr. Raluca Grigoriu incepe de la 600 lei si poate ajunge la 900 lei. 

Cabinetul a obtinut o multime de aprecieri, motiv pentru care rating-ul institutiei medicale este ridicat. Aparatura de ultima generatie si tehnologia avansata sunt eficiente atat in efectuarea unor investigatii precise, cat si in realizarea unor proceduri superioare. In plus, medicul da dovada de empatie, implicare, intelegere, calmitate, rabdare si profesionalism, motiv pentru care multe dintre paciente se declara a fi multumite. Din pacate, programarile nu se respecta cu rigurozitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Raluca Grigoriu
Vezi Pareri

Concluzii

Daca locuiesti in Bacau si vrei sa apelezi la ajutorul unui cadru medical specializat in realizarea intreruperilor de sarcina (avortului), poti lua in considerare institutia medicala amintita anterior, unde poti beneficia de servicii de calitate si de un sprijin de nadejde. Discuta tot ce trebuie sa stii cu medicul specialist si afla tot ce presupune un avort, dar si ce impact poate avea asupra corpului tau.