Meniu

Avort Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet ginecologic in care sa faci un avort in Buzau si nu stii incotro sa mergi pentru a te asigura ca primesti cele mai bune conditii pentru sanatatea ta si pentru a minimaliza riscurile interventiei. Fie ca vrei sa mergi pana la capat cu decizia intreruperii de sarcina, fie ca ai putea sa te razgandesti si sa aduci pe lume copilul, un medic bun te va indruma, indiferent de calea aleasa, si vei putea conta pe pregatirea si experienta lui, precum si pe aparatura moderna de care dispune unitatea medicala.

Din acest articol vei afla unde ai putea sa faci intrerupere de sarcina in Buzau si la ce ar trebui sa te astepti de la aceasta procedura, cum se efectueaza, cu ce costuri si in ce conditii.

Cat te costa un avort in Buzau?

Orice interventie ginecologica are anumite costuri materiale si ai vrea sa te asiguri ca le incluzi in bugetul tau si ca nu ai surprize in ceea ce priveste costul unui avort in Buzau. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrului medical in care se realizeaza intrerupere de sarcina si pretul practicat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
850 Ron
  • Pret Avort 850 Ron
  • Spital modernizat recent
  • Grija pentru curatenie si igiena
  • Medici cu experienta
  • Aglomeratie
  • Timp de asteptare mare
  • Lipsa de empatie din partea personalului medical
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru un avort in Buzau?

Chiar daca in clinicile si cabinetele private din oras nu este disponibil serviciul, te poti oricand adresa principalului spital de stat din judet pentru un avort in Buzau. La sectia de obstretica-ginecologie a acestei unitati medicale vei gasi medici competenti si aparatura corespunzatoare, precum si o ingrijire adecvata post-interventie. In continuarea articolului vei gasi informatii relevante despre calitatea serviciilor in sistemul de sanatate public din Buzau, caruia i te poti adresa si contra cost.

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

Indiferent de motivele pentru care te gandesti sa faci avort, in Buzau, la Spitalul Judetean de Urgenta, poti conta pe unul dintre cei opt medici dintr-o echipa bine pregatita si pe dotarile moderne ale sectiei de obstretica-ginecologie de aici. Dilatarea si chiuretajul dupa avort sau pentru intrerupere de sarcina se afla printre serviciile complete ale departamentului, la fel ca si monitorizarea sarcinii si asistenta acordata la nastere, in cazul in care ai putea sa iti schimbi decizia. Serviciile de sanatate publica din judet au o traditie indelungata, primul spital fiind consemnat in documente din 1792. Sub aceasta denumite, Spitalul Judetean din Buzau a fost infiintat in anul 1870, iar in cladirea actuala functioneaza din 1973, iar vechile locatii au devenit sectii exterioare.

Pretul pentru o intrerupere de sarcina la cerere este de 850 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste serviciile acestui spital de stat, in functie de experienta avuta de fiecare pacient care a ales sa scrie o recenzie. Sunt apreciate modernizarile recente, grija pentru curatenie si igiena si experienta medicilor. Pe de alta parte, sunt acuzate aspecte precum aglomeratia, timpul de asteptare mare si comportamentul lipsit de empatie al cadrelor medicale.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Buzau
Vezi Pareri

Concluzii

Decizie dureroasa in viata unei paciente, intreruperea de sarcina trebuie efectuata in conditii medicale corespunzatoare, iar statul garanteaza acest drept al femeilor si prin posibilitatea efectuarii unui avort in Buzau in Spitalul Judetean. Unitatea dispune de instrumentar de specialitate, medici bine pregatiti, cu experienta si mijloace de tratament moderne, prin care se reduc riscurile asupra sanatatii organelor reproducatoare ale femeii, in urma interventiei.