Meniu

Avort Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intreruperea unei sarcini este o decizie dificila si dureroasa, iar alegerea cabinetului ginecologic potrivit pentru a efectua procedura de avort in Oradea poate fi la fel de complicata. Este important sa ai acces la cele mai bune conditii medicale si sa te simti confortabil si sustinuta in timpul acestui proces.

Daca te afli in aceasta situatie incomoda, poti conta pe informatiile din acest articol despre clinicile si cabinetele in care se realizeaza intrerupere de sarcina in Oradea. Parcurge-l pana la capat pentru a intelege mai bine standardele prestatiilor de obstretica-ginecologie din oras si la ce ar trebui sa te astepti cand mergi la o clinica pentru avort.

Cat costa procedura medicala de avort in Oradea?

Unul dintre primele aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul este costul procedurii de avort in Oradea. Este important sa fii constienta de costurile implicate si sa te asiguri ca bugetul tau va putea acoperi aceste cheltuieli. Tabelul de mai jos prezinta clasamentul clinicilor din Ploiesti unde este disponibila interventia si pretul practicat de fiecare dintre ele, astfel incat sa iti poti face o idee clara despre costurile implicate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Eurogin
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret Avort 600 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si seriozitatea medicilor
 • Rabdarea fata de paciente
 • Explicatii amanuntite
Euclid Hospital
680 Ron
 • Pret Avort 680 Ron
 • Maternitate moderna
 • Interior placut si modern amenajat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici de nota 10
 • Profesionalism si experienta
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face avort in Oradea

Intentia ta este, desigur, sa nu te bazezi doar pe costurile implicate, ci sa iei in considerare si calitatea serviciilor oferite de fiecare clinica in ceea ce priveste efectuarea unui avort in Oradea. Dotarile medicale, experienta medicilor ginecologi si parerile altor paciente care au trecut prin aceeasi experienta sunt factori esentiali de luat in calcul. In acest sens, in sectiunea urmatoare a articolului poti sa investighezi in detaliu fiecare clinica din clasamentul prezentat mai sus si sa afli mai multe despre activitatea fiecareia.

1. Eurogin

Specializat pe ecografii morfo-fetale performante, realizate cu aparatura de ultima generatie, cabinetul medical de obstretica-ginecologie Eurogin din Oradea pune la dispozitia pacientelor o gama variata de servicii: ecografie abdominala, ecografie vaginala, ecografie tridimensionala fetala (3D , 4D), ecografie Doppler, biopsie de col, diatermo – cauterizarea colului uterin, examen Babes-Papanicolau, raclaj uterin biopsic, implant si extractie de sterilet, avort medicamentos, morfologie fetala, amniocenteza, consultatie pediatrica, ecocardiografie. Sase dintre cei opt medici ai clinicii sunt specializati pe domeniul obstretica-ginecologie si au competentele necesare pentru o intrerupere de sarcina.

Pentru o intrerupere de sarcina in Oradea, la acesta clinica vei plati suma de 600 de lei.

Activitatea clinicii Eurogin este insotita de un grad ridicat de multumire a pacientilor. Acestia recomanda, in cadrul recenziilor de pe Google, calitatea serviciilor, profesionalismul si seriozitatea medicilor, rabdarea fata de paciente si explicatiile amanuntite oferite in timpul consultatiilor si procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre Eurogin
Vezi Pareri

2. Euclid Hospital

La Maternitatea Euclid din Oradea, din cadrul Spitalului cu acelasi nume, pacientele pot beneficia, pe langa confirmarea si monitorizarea sarcinii, nastere si ingrijire post partum, de servicii ginecologice diverse, printre care consultatii, ecografii, colposcopii, raclaj, extirpare polip, avort, hidrointubatie, inserare si extirpare sterilet, rezectii condiloame, histeroctomii, vulvectomii, himenoplastie si vaginoplastie. Maternitatea este acreditata de catre Agentia Nationala a Managementului Calitatii in Sanatate si dispune de aparatura medicala de ultima generatie si o echipa de 14 medici primari si specialisti in obstretica-ginecologie.

Tarifele, atat pentru serviciile in regim de internare, cat si pentru cele prestate in ambulatoriu, sunt publicate pe site-ul web. Pentru un avort medicamentos, clinica percepe un pret de 680 de lei.

Pacientele apreciaza ca Maternitatea Euclid este un spital modern, care functioneaza intr-un cadru placut, modern amenajat, cu aparatura de ultima generatie. In ceea ce priveste partea medicala, se spune ca medicii sunt de nota 10, bine pregatiti si experimentati. Din pacate, asa cum reiese din recenzii, clinica nu sta la fel de bine la capitolul organizare, in care pacientele reclama o lipsa de punctualitate in administrarea programarilor.

Concluzii

In ceea ce priveste vizita la un cabinet de ginecologie pentru un avort in Oradea, este important sa retii ca decizia de a efectua o intrerupere de sarcina este una personala si trebuie sa fie luata cu intelepciune si discernamant. Orice hotarare ai lua, este recomandat sa fii sustinuta de o clinica de incredere si sa primesti cele mai bune conditii medicale in timpul acestui proces dificil. Le poti gasi la clinicile prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei putea conta aici pe medici profesionisti, cu experienta si pe o abordare moderna a actului medical, cu accent pe confortul si bunastarea pacietei.