Meniu

Avort Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oricare ar fi ratiunea din spatele deciziei tale de a intrerupe cursul unui sarcini, ai dreptul la cele mai bune conditii medicale in ceea ce priveste efectuarea unui avort in Ploiesti. De cele mai multe ori, sentimentele care insotesc aceasta hotarare sunt dureroase si te pot face sa pierzi din vedere implicatiile pe termen lung asupra sanatatii tale.

Pentru a te asigura ca te indrepti catre cabinetul ginecologic potrivit, articolul de fata iti sta la dispozitie cu prezentarea serviciilor care iti vor oferi o experienta cat mai putin traumatizanta la intrerupere sarcina in Ploiesti. 

Cat costa procedura medicala de avort in Ploiesti?

Trebuie sa iei in calcul si costurile materiale pentru un avort in Ploiesti, pentru a le putea include in bugetul tau si a nu fi luata prin surprindere la cabinetul caruia te vei adresa. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care este disponibila interventia si pretul practicat de fiecare dintre ele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
ChicMed
Clinica-Verificata
750 Ron
 • Pret Avort 750 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Rabdare, amabilitate si empatie fata de paciente
 • Punctualitate in respectarea programarilor
Ana Medical Center
600 Ron
 • Pret Avort 600 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Medici buni, cu experienta
 • Personalul inspira incredere
 • Discretie
 • Tratamente eficiente
Policlinica cu Plata
350 Ron
 • Pret Avort 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Interior renovat
 • Personal amabil
 • Aglomeratie si timp de asteptare mare
Clinica As Medical
850 Ron
 • Pret Avort 850 Ron
 • As pe piata serviciilor de sanatate din Ploiesti
 • Consultatii si tratamente de nota 10
 • Medici profesionisti
 • Interior primitor
 • Personal amabil
Dr. Luchian
700 Ron
 • Pret Avort 700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medicii profesionisti
 • Amabilitate si empatie
 • Cadru primitor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face avort in Ploiesti

Nu vrei sa mergi pe recomandarile prietenilor si cunoscutilor, de fapt nici nu vrei ca ei sa stie ca intentionezi sa faci un avort in Ploiesti. Este decizia ta si vrei sa ramana astfel pana la capat si preferi sa iti faci propria parere despre clinicile din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii suplimentare despre calitatea serviciilor unitatilor medicale din top, despre dotari, medicii ginecologi care activeaza aici si parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. ChicMed

Indiferent ca vrei sa apelezi la acest centru pentru o consultatie ginecologica, ecografie transvaginala, pentru urmarire sarcina si investigatiile imagistice necesare sau pentru un avort, ChicMed este un cabinet ginecologic din Ploiesti care reuneste o echipa de medici profesionisti, cu experienta si rezultate excelente in medicina materno-fetala si reproducere umana asistata: dr. Mihai Ciorascu, medic specialist in obstretica-ginecologie, dr. Cristina Boitan, medic specialist, si dr. Irina Culcea, medic primar. Clinica se recomanda prin  cea mai performanta aparatura existenta pe piata, pentru investigatii si interventii cu rezultate optime pentru pacienti.

Preturile cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Pentru un avort medicamentos vei plati suma de 750 de lei.

Activitatea medicilor de la ChicMed a generat multe comentarii laudative. Pacientele apreciaza ca medicii sunt profesionisti, au rabdare, amabilitate si empatie, ca serviciile sunt excelente si ca se respecta cu punctualitate programarile.

Vezi parerile pacientilor despre ChicMed
Vezi Pareri

2. Ana Medical Center

Ana Medical Center, clinica dedicata intregii familii, este un centru de excelenta in obstretica-ginecologie, cu servicii adresate femeii inainte, in timpul si dupa perioada de sarcina – consultatii, investigatii ecografice, monitorizare sarcina, avort, tratamentul infertilitatii, fertilizare in vitro, interventii in sfera ginecologiei. Clinica din Ploiesti dispune de multiple specializari cu larga adresabilitate, o echipa alcatuita din 12 medici si dotari moderne. La cabinetul de ginecologie isi pun la dispozitia pacientelor pregatirea si experienta dr. Denisa Nica, medic primar obstretica-ginecologie, dr. Oana Dumitrescu, medic specialisti, si dr. Bogdan Staicu, medic primar.

Tarifele pot fi consultate pe site-ul web al clinicii. Pentru un avort medicamentos (5-7 sapatamani), clinica percepe un pret de 600 de lei, in care se includ ecografia de confirmare a sarcinii si medicatia pentru avort.

Pacientii declara ca au intalnit la aceasta clinica servicii de calitate, profesionalism, medici buni, cu experienta, care inspira incredere, discretie si tratamente eficiente. Unii pacienti sustin ca au avut mult de asteptat pana au reusit sa intre in cabinetul medicului la care erau programati.

3. Policlinica cu Plata

In cadrul Policlinicii cu Plata din Ploiesti, la cabinetul de ginecologie se ofera pacientelor din judetul Prahova o gama variata de servicii: avort medicamentos, colposcopie, consult genito-mamar, consult ginecologic, control, ecografie transvaginala, ecografie de sarcina, ERAD, excizie, extractie sterilet, genotipare AND-HPV, montare sterilet, pansament local si suprimare fire sutura. Aici activeaza dr. Iuliana Sarmasi Cernatoiu, medic primar obstretica-ginecologie. Policlinica cu Plata este un nume binecunoscut ploiestenilor in domeniul serviciilor de sanatate, cu o experienta indelungata in specialitati multiple, medicina muncii, analize de laborator si certificate medicale diverse.

Preturile practicate aici sunt publicate pe site-ul web. Pentru un avort medicamentos vei plati 350 de lei.

Acest centru medical inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor care au beneficiat de consultatii, investigatii si tratamente aici. Se mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt caracterizati de profesionalism si experienta, interiorul este renovat, iar personalul este amabil. Sunt si multi pacienti care acuza aglomeratia si timpul de asteptare mare.

4. Clinica As Medical

Cabinetul de obstretica-ginecologie de la As Medical Ploiesti pune la dispozitia pacientelor o diversitate de servicii medicale specializate: consultatii, ecografii transvaginale si pelvis, ecografii de sarcina, biometrie fetala, histerosalpinografie, rejuvenare vaginala, ablatie corp strain, chist de glanda Bartholin, montare si extragere sterilet, planning familial, consiliere menopauza si premenopauza, histerosalpingografie, avort cu tratament medicamentos. Procedura de care ai nevoie va fi efectuata de dr. Lam Shalam, medic specialist obstretica-ginecologie, sau dr. Mihaela Jilescu, medic primar. As Medical reuneste cabinete in 14 specialitati medicale si o echipa de 16 medici bine pregatiti.

Si la aceasta clinica poti verifica lista de tarife pe site-ul web. Pentru intrerupere de sarcina cu tratament medicamentos se percepe suma de 850 de lei.

Pacientii clinicii consemneaza experiente multumitoare la As Medical. Ei apreciaza ca centrul este un adevarat as pe piata serviciilor de sanatate din Ploiesti, cu prestatii de nota 10, medici profesionisti, bine pregatiti, un interior primitor si personal amabil. Unii pacienti spun ca au avut probleme cu inregistrarea programarilor, avand surpriza sa nu figureze in sistem cand s-au prezentat la data si ora stabilite.

5. Dr. Luchian

Atunci cand te-ai hotarat sa faci o intrerupere de sarcina, in Ploiesti te poti adresa pentru avort si cabinetului medical privat de obstretica-ginecologie Dr. Luchian. Procedura se va efectua aici intr-un spatiu primitor si steril, dotat cu aparatura si echipamente moderne. Poti beneficia de experienta unei familii de medici apreciati de catre pacientele din Prahova: dr. Lenuta Luchian, medic primar ginecolog, dr. Bogdan Luchian, medic specialist, si dr. Lucia Luchian. Cabinetul mai ofera consultatii ginecologice si obstetricale, consultatii pentru sterilitate, consultații pentru contraceptie, pentru menopauza, confirmarea si monitorizarea sarcinii, colposcopie, ecografie endovaginala, ecografie morfologica fetala, ecografie 3D, 4D, aplicare / extragere sterilet, cauterizari, biopsie col uterin, examenul Babes-Papanicolau si mici interventii chirurgicale.

Pentru intreruperea la cerere a sarcinii se percepe un tarif de 700 de lei.

Pacientele celor trei medici sunt in general multumite de activitatea cabinetului dr. Luchian. Ele scriu in recenziile de pe Google ca au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti, de amabilitate si empatie si de un cadru primitor in care functioneaza cabinetul. Unele paciente spun ca preturile sunt ridicate.

Concluzii

Daca pentru tine nu este momentul potrivit sa devii mama, te poti adresa unei clinici de top cu servicii de obstretica-ginecologie, in care sa faci un avort in Ploiesti. In situatia data, este recomandat sa te informezi bine in privinta procedurii si care pot fi riscurile si implicatiile pe termen lung atat pentru fertilitatea ta viitoare, cat si pentru starea ta emotionala. Pentru orice decizie, centrele medicale din clasamentul prezentat in acest articol iti stau la dispozitie cu consultatii, investigatii si interventii la standarde ridicate de calitate, aparatura performanta si medici competenti, cu experienta si empatie fata de paciente.