Meniu

Avort Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai decis sa apelezi la proceduri de intrerupere a sarcinii, poti face o programare la una dintre clinicile unde se face avort in Sibiu. Pe fondul unor probleme de sanatate sau din motive personale, mai multe gravide se adreseaza medicilor pentru a afla care metoda de intrerupere a sarcinii este potrivita varstei si starii lor de sanatate.

Avortul se poate face chirurgical sau prin administrarea unor medicamente, aceasta din urma fiind metoda aleasa de un numar foarte mare de femei. Oricare ar fi varianta aleasa, intreruperea sarcinii se face numai dupa un consult ginecologic si dupa ce medicul ofera pacientei toate detaliile cu privire la procedura si efectele secundare. Sibiu este unul dintre orasele care gazduiesc mai multe cabinete si clinici specializate in ginecologie, asa ca poti identifica rapid un medic bun.

La ce clinici se poate face avort in Sibiu?

Decizia avortului nu este una usoara, motiv pentru care pacientele din Sibiu care iau aceasta hotarare vor sa apeleze la medici bine pregatiti, care sa le ofere sfaturi si recomandari utile. Documentarea este o etapa foarte importanta inainte de a alege un medic, motiv pentru care am alcatuit un tabel in care sunt prezentate cele mai bune clinici si tariful pentru procedura de avort:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
NovoClinique
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pret Avort 700 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si dedicare
 • Medici bine pregatiti, empatici si respectuosi
 • Atentie la detalii
 • Explicatii amanuntite
Clinica Misan Med
800 Ron
 • Pret Avort 800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Medici rabdatori, empatici si amabili
 • Aparatura ultramoderna
 • Curatenie
 • Uneori programarile se suprapun
 • Apelurile sunt preluate greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici unde se fac proceduri de avort in Sibiu

Pentru avort medicamentos sau chiuretaj, iti poti face programare in Sibiu la una dintre cele mai reputate clinici, in lista de servicii a carora se afla si aceasta procedura. Experienta medicilor si conditiile oferite in clinica sunt, de regula, principalele aspecte de care se tine cont. 

Iata care sunt clinicile unde poti face intrerupere de sarcina in Sibiu: 

1. NovoClinique

In Sibiu, te poti adresa medicilor de la NovoClinique pentru efectuarea procedurii de avort. Aceasta clinica are la baza o abordare multidisciplinara, oferind servicii de diagnostic si tratament dintr-o gama variata de discipline medicale: obstetrica-ginecologie, cardiologie, medicina interna, ecografie etc. Acest centru medical este dotat cu echipamente performante si pune pe primul loc siguranta pacientului, ale carui nevoi medicale sunt gestionate de medici inalt calificati. 

La aceasta clinica, tariful pentru avort medicamentos este de 700 lei. 

NovoClinique este o clinica foarte apreciata in Sibiu, iar recenziile pozitive demonstreaza acest lucru. Pacientii o descriu ca fiind un loc unde se ofera servicii de calitate exceptionala si unde ambianta este una placuta. Acestia spun ca au primit toate informatiile de care aveau nevoie si ca se respecta timpul alocat fiecarei consultatii. Medicii sunt foarte bine pregatiti, amabili, empatici, dedicati si seriosi. Acestia trateaza pacientul cu respect si sunt atenti la detalii. 

Vezi parerile pacientilor despre NovoClinique
Vezi Pareri

2. Clinica Misan Med

Pentru avort efectuat prin chiuretaj, pacientele din Sibiu pot sa aleaga clinica medicala Misan Med. Printre numeroasele discipline medicale acoperite in lista de servicii se afla si ginecologia, departament in care activeaza un colectiv format din medici primari si medici specialisti. Activitatea acestui centru medical a inceput in anul 2003, initial ca centru de asistenta medicala generala. Pe parcursul anilor de activitate, lista de servicii s-a extins si unitatea medicala a fost dotata cu aparatura de ultima generatie. 

Privitor la tarife, pentru avort se va plati suma de 800 lei.

Cat despre feedback-ul pacientilor, acesta e in mare parte pozitiv. Foarte multe persoane ii recomanda pe medicii de la Misan Med, pe care ii caracterizeaza ca fiind profesionisti, rabdatori, empatici si amabili. Serviciile sunt de calitate si pacientii apreciaza atat atitudinea cadrelor medicale, cat si a personalului de la receptie. Aparatura ultramoderna din dotarea clinicii si curatenia sunt alte doua avantaje. Cu toate acestea, unii pacienti spun ca programarile se suprapun si ca nu se raspunde la telefon.

Concluzii

Avortul este o procedura care se efectueaza la cateva clinici foarte bune din Sibiu, unde pacientele pot gasi medici cu experienta. Variantele prezentate anterior se bucura de feedback pozitiv pentru ca asigura conditii bune, servicii complexe si un raport bun calitate-pret.