Meniu

Avort Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Decizia unor paciente de a apela la servicii de avort in Suceava este luata pe fond medical sau personal si consta in intreruperea sarcinii prin administrarea unor medicamente sau pe cale chirurgicala. Oricare dintre cele doua metode prezinta o serie de riscuri, pe care medicul trebuie sa le prezinte si explice in prealabil pacientei. 

Pentru proceduri de intrerupere a sarcinii in Suceava, pacientele se pot adresa unei policlinici unde se ofera servicii integrate, inclusiv din sfera ginecologiei. Daca te numeri printre persoanele interesate de acest serviciu, poti afla din articol pretul si alte informatii utile. 

La ce clinica se efectueaza proceduri de avort in Suceava?

Decizia avortului nu este una usoara, motiv pentru care pacientele din Suceava si din localitatile invecinate care vor sa isi faca o programare la ginecolog pentru intreruperea sarcinii trebuie sa se documenteze in avans cu privire la optiunile de clinici. Acestea nu sunt la fel de numeroase ca in alte orase, insa urmatoarea policlinica ofera si servicii de ginecologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Cabinete Areni
Clinica-Verificata
800 Ron
  • Pretul pentru Avort porneste de la 800 Ron
  • Act medical de calitate buna
  • Echipa multidisciplinara
  • Profesionalism
  • Interes pentru pacienti
  • Uneori programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete Medicale Grupate “Areni”

Cabinetele Medicale Grupate “Areni” din Suceava ofera servicii din mai multe specialitati medicale, iar avortul este una dintre procedurile care se efectueaza in cadrul departamentului de ginecologie. Aceasta policlinica si-a inceput activitatea in anul 1962 si reuneste un colectiv medical multidisciplinar, care asigura investigatii si tratamente complexe. Pentru a atinge performanta actului medical, se fac investitii in reabilitarea spatiilor si in aparatura de ultima generatie. 

Tariful pentru intrerupere de sarcina prin chiuretaj incepe de la 800 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales serviciile acestei policlinici se declara multumiti. Ei spun ca au intalnit medici profesionisti si amabili, care le-au oferit toate informatiile de care aveau nevoie. Pe de alta parte, unii pacienti spun ca medicii intarzie si ca policlinica ar trebui renovata.

Vezi parerile pacientilor despre Cabinete Medicale Grupate “Areni”
Vezi Pareri

Concluzii

Aceasta policlinica este optiunea principala a persoanelor din Suceava care au luat decizia de a face avort. Desi numarul de clinici nu este la fel de mare precum in alte orase, exista o optiune destul de avantajoasa pentru cele care nu sunt dispuse sa plece din localitate pentru a se adresa unui medic ginecolog.