Meniu

Avort Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oricare ar fi motivul pentru care esti nevoita sa intrerupi o sarcina, fie ca este personal sau medical, trebuie sa te asiguri ca optezi pentru cele mai bune clinici specializate in avort in Tulcea. Decizia nu este una simpla, tocmai de aceea te incurajam sa discuti in prealabil cu un medic specialist in obstetrica si ginecologie, astfel incat sa stii tot ce presupune aceasta procedura medicala, dar si daca te expui vreunui risc. 

Desi Tulcea nu prezinta atat de multe optiuni de clinici medicale pentru efectuarea unei intreruperi de sarcina, tot nu esti nevoita sa iti parasesti orasul, multumita celor doua institutii medicale pe care le-ai putea lua in considerare. Pe langa motivele personale care te-ar putea indemna sa recurgi la o astfel de decizie, mai exista si motivele de natura medicala, in cazul in care sarcina iti pune viata in pericol, iar pentru o astfel de situatie este important sa ai aproape o clinica de incredere.

Cat costa sa faci un avort in Tulcea?

Pretul pentru un avort in Tulcea difera de la o clinica la alta, in functie de metoda de abordare, dar si in functie de echipamentele medicale folosite. Iata ce buget trebuie sa pregatesti pentru o intrerupere de sarcina, dar si care sunt clinicile din orasul tau la serviciile carora poti apela, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Routine Med
Clinica-Verificata
1.200 Ron
 • Pret Avort 1.200 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala experimentata si implicata
 • Amabilitate si seriozitate
 • Proceduri precise
 • Decalarea programarilor
Spitalul Judetean
200-600 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 200-600 Ron
 • Intrerupere de sarcina in conditii sigure
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Medici cu experienta
 • Servicii de calitate
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti face avort in Tulcea

Poate fi suficient de dificil sa faci de una singura o astfel de decizie, motiv pentru care ne-am hotarat sa iti prezentam care ar fi unele dintre cele mai bune clinici in cadrul carora poti face avort in Tulcea, in conditii sigure si sub observatia unor medici cu experienta vasta. Iata care sunt impresiile celorlalte paciente, dar si care sunt dotarile prin care institutiile medicale de mai jos se remarca:

1. Centrul Routine Med

Centrul Routine Med cuprinde o multime de specializari, printre care se numara si specialitatea de obstetrica-ginecologie, unde pacientele pot opta pentru o intrerupere de sarcina (avort) in Tulcea in conditii sigure. Principalul criteriu de alegere a unei astfel de clinici este siguranta, iar Central Routine Med o indeplineste in intregime. Echipa medicala de care departamentul de obstetrica si ginecologie dispune are o experienta vasta, formata de-a lungul timpului in stagii de practica la spitale de prestigiu si in cursuri de formare profesionala. De asemenea, echipamentele si aparaturile aflate in dotarile centrului medical sunt noi si performante, fiind de un real ajutor in indeplinirea unui act medical ireprosabil. Pe langa intreruperi de sarcina, la departamentul de ginecologie mai poti beneficia si de: consultatie de specialitate, examen secretii vaginale, investigatii ecografice, inserare si extragere sterilet, control, interpretare analize, scos fire etc.

Pretul pentru o intrerupere de sarcina este de 1200 lei.

Cu peste o suta de recenzii postate, clinica a capatat popularitate in randul pacientilor. In cadrul departamentului de obstetrica si ginecologie, pacientele sunt primite cu amabilitate si seriozitate, urmand sa fie investigate si tratate ca atare. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate procedurile medicale sunt desfasurate intr-un spatiu sigur si cu o acuratete ridicata, printre acestea numarandu-se si avortul. Din pacate, programarile nu se respecta de fiecare data cum se stabilesc initial.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Routine Med
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea

Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea este un alt loc pe care il poti lua in considerare pentru a face un avort in siguranta, in prezenta unei echipe medicale cu experienta si de incredere. Acesta este dotat cu toate aparaturile si echipamentele pentru a duce o astfel de procedura la bun sfarsit, fara ca pacienta sa fie pusa in pericol. De asemenea, echipa medicala este formata din medici specialisti, care cunosc toate metodele eficiente de abordare a acestei situatii. In cadrul spitalului, sunt disponibile doua metode de avort: intrerupere de sarcina la cerere, cu anestezie locala si cu anestezie generala.

Tariful aplicat pentru o intrerupere de sarcina la cerere cu anestezie locala este de 200 lei, in timp ce avortul cu anestezie generala costa 600 lei.

Spitalul Judetean a primit atat recenzii pozitive, cat si negative. Echipamentele, aparaturile si tehnologiile folosite sunt conform standardelor europene si au menirea de a ajuta pacientul, indiferent cat de grava este situatia in care se afla, iar cadrele medicale sunt prompte si atente la necesitatile acestuia. Cu toate acestea, numarul de solicitari este, de obicei, mult prea ridicat, ceea ce determina aparitia timpului indelungat de asteptare.

Concluzii

Cele doua optiuni de institutii medicale in care poti face avort in Tulcea sunt puternic frecventate de paciente, datorita serviciilor calitative, dar si datorita implicarii cadrelor medicale. Solicita intotdeauna sfatul medicului, mai ales cand vine vorba de probleme ginecologice si afla tot ce trebuie sa stii despre un avort realizat in conditii de maxima siguranta.