Meniu

Avort Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un lucru important de precizat despre un avort in Zalau este ca se poate efectua intr-o singura clinica privata din oras. In acest articol te vom ajuta sa o identifici si sa afli informatii importante despre ea, pentru a sti daca este pentru tine.

Decizia de a face o intrerupere de sarcina apartine cuplului, iar in unele cazuri poate fi vorba chiar despre o recomandare medicala in acest sens (complicatii de sanatate, anomalii fetale, daca mama este prea tanara). Asadar, afla in ce clinica din Zalau te poti programa pentru un avort!

Cat costa un avort in Zalau

Daca te intereseaza pretul unui avort in Zalau, il poti afla din acest tabel.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Centrul Iris
Clinica-Verificata
500-700 Ron
  • Pretul pentru Avort variaza intre 500-700 Ron
  • Clinica situata in zona centrala a Zalaului
  • Cabinete de ginecologie, stomatologie si oftalmologie
  • Doi medici ginecologi cu experienta
  • Examene ecografice
  • Examene Babes Papanicolau
  • Intreruperi de sarcina la cerere
  • Intarzieri fata de ora programata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinica privata se poate face avort in Zalau?

Pentru un avort in municipiul Zalau, iti poti face o programare la clinica de mai jos.

Centrul Medical Iris

Singura clinica privata in care se poate face avort in orasul Zalau este Centrul Medical Iris, un centru de diagnostic si tratament destinat locuitorilor din intreg judetul Salaj. In cabinetul de obstetrica-ginecologie din incinta sa se afla dr. Vasile Majdik si dr. Elisabeta Majdik, care ofera consultatii ginecologice si care efectueaza examene ecografice, examene citotumorale Babes Papanicolau, videocolposcopie, colposcopie cu biopsie, aplicare sterilet, chiuretaj uterin si intreruperi de sarcina la cerere.

Pretul unei intreruperi de sarcina variaza intre 500 si 700 de lei.

In acest centru medical, serviciile sunt de calitate superioara, dupa cum reiese din opiniile exprimate de pacienti in mediul online care au scos in evidenta ca: personalul este amabil si profesionist, se fac programari rapid, clinica este curata si aparatura din cabinete este de ultima generatie. Alte aspecte pozitive notate de oameni ar fi: locatia centrala, atmosfera placuta si o buna comunicare cu specialistii. Sunt insa si persoane care spun ca au ramas cu o impresie neplacuta pentru ca intarzierea a fost de peste o ora fata de programare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Iris
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru femeile care au decis sa faca un avort in Zalau exista o singura optiune in acest oras, mai exact un centru medical in care functioneaza un cabinet de obstetrica si ginecologie. In aceasta locatie, femeile pot opta pentru avort medicamentos sau pentru chiuretaj uterin.