Meniu

Embolizare fibrom uterin Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care medicul ti-a recomandat interventia de embolizare a fibromului uterin in Bucuresti, cel mai probabil, ai inceput deja sa te interesezi de clinicile la care se efectueaza aceasta procedura si de facilitatile pe care le pun la dispozitia pacientelor. Doar pentru ca nu ai multe optiuni din care sa alegi nu inseamna ca trebuie sa renunti la procedura! 

Spre deosebire de interventia chirurgicala, embolizarea fibromului uterin este o procedura minim invaziva, foarte usor de suportat. Timpul de spitalizare este redus, iar rezultatele tratamentului efectuat in Bucuresti se vad inca din prima luna. In plus, pacientele care aleg aceasta interventie n-au de-a face cu riscurile asociate cu operatia clasica, precum hemoragia sau diverse infectii.  

Cat costa embolizarea fibromului uterin in Bucuresti?

Pretul interventiei de embolizare fibrom uterin in Bucuresti este stabilit in urma consultatiei de specialitate, in care medicul se familiarizeaza cu situatia pacientei. El variaza in functie de experienta medicului si de dimensiunea fibromului. Pentru a vedea pretul la care trebuie sa te astepti in capitala, tabelul urmator iti sta la dispozitie cu informatii utile in acest sens: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Embolizare
Rating
Website
Spitalul Monza
Clinica-Verificata
13.500 Ron
  • Pretul pentru Embolizare fibrom uterin porneste de la 13.500 Ron
  • Departament special dedicat
  • Medici specialisti
  • Reducere la interventie
  • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este clinica unde poti opta pentru embolizarea fibromului uterin in Bucuresti? 

In prezentarea de mai jos au fost incluse detalii cu privire la modul in care se desfasoara embolizarea fibromului uterin in orasul Bucuresti, la unul din cele mai cunoscute spitale. Pe langa interventia propriu-zisa, mai sunt scoase in evidenta si detalii legate de activitatea profesionala a personalului medical, sau de experienta personala prin care au trecut pacientele. 

Spitalul Monza

Spitalul Monza din cadrul grupului Ares dispune de un departament special dedicat embolizarii fibromului uterin in Bucuresti. Sectiile spitalului sunt dotate la standarde europene, ceea ce permite efectuarea unor proceduri interventionale complexe. Interventia este efectuata de Dr. Rares Nechifor, medic primar radiolog, cu competenta in radiologie interventionala si membru al Societatii Europene de Cardiologie si Radiologie Interventionala. Din echipa medicala mai fac parte si Dr. Razvan Stanciulescu, medic primar radiolog, As. Florina Ungureanu si As. Cristian Andrei. In general, procedura dureaza intre 30 si 60 de minute, iar internarea este de 24 de ore.

Suma la care se poate efectua interventia este de 13.500 de lei. 

Spitalul Monza este apreciat, pe de-o parte, pentru aspectul impecabil, iar pe de alta parte, pentru serviciile de exceptie, la care au apelat multi oameni. Au existat si probleme legate nu de priceperea personalului medical, ci de organizarea spitalului, precum anularea unor programari facute din timp. Nici personalul auxiliar nu a lasat o impresie mai buna, in urma interactiunii cu pacientii. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Monza
Vezi Pareri

Concluzii 

In cele din urma, daca interventia de embolizare a fibromului uterin in Bucuresti este solutia ideala pentru tine, spitalul de mai sus reprezinta optiunea perfecta pentru o programare. Fibromul uterin afecteaza peste 40% din femeile cu varsta cuprinsa intre 30 si 45 de ani, asa ca nu ezita sa te programezi la un consult de specialitate pentru a afla mai multe!