Meniu

Ginecologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru examinarea sanatatii reproductive si gestionarea unor eventuale afectiuni ginecologice, multe femei se prezinta periodic in cabinetele de ginecologie din Bistrita. De regula, majoritatea pacientelor se adreseaza unui ginecolog dupa inceperea vietii sexuale sau atunci cand au o problema, cum ar fi o infectie sau dificultatea de a ramane insarcinate. 

Te poti adresa celor mai buni medici ginecologi din Bistrita atat pentru controlul de rutina, cat si pentru depistarea si tratarea unor afectiuni mai complexe. Dereglarile menstruale, sangerarile in afara perioadei menstruale, scurgerile vaginale neobisnuite si durerile in zona genitala sunt situatii in care trebuie sa te adresezi cat mai repede unui medic specializat in ginecologie. 

Care sunt cele mai populare cabinete de ginecologie din Bistrita?

Bistrita, municipiul de resedinta al judetului Bistrita-Nasaud, gazduieste un numar mare de clinici medicale, multe dintre ele oferind si servicii de ginecologie. De-a lungul anilor de prezenta pe piata serviciilor medicale din aceasta regiune, unele cabinete au castigat aprecierea pacientilor si se claseaza in topul preferintelor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie, atentie si rabdare
 • Amabilitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programarile nu se respecta uneori
Clinica Alteo
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Confort
 • Ingrijiri calitative
 • Timpii de asteptare sunt mari
Casa Medicilor
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Empatie
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Uneori programarile se decaleaza cu zeci de minute
Sticagimed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Diversitate de servicii ginecologice
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Implicare si interes
Policlinica Sanovil
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Raport bun calitate-pret
 • Medici profesionisti
 • Explicatii amanuntite
 • Aparatura ultramoderna
 • Mediu curat si primitor
 • Organizarea programarilor nu este cea mai buna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Pretul unei consultatii de ginecologie in Bistrita

Cautarea unui medic ginecolog necesita documentare in prealabil, iar daca locuiesti in Bistrita vei vedea ca optiunile sunt destul de generoase. Este important sa alegi un medic in prezenta caruia sa te simti confortabil si care sa fie dispus sa iti raspunda la toate intrebarile. 

Pentru a iti fi mai usor sa alegi un cabinet ginecologic din Bistrita, iti prezentam cele mai bune optiuni:

1. Hardmed

Centrul medical Hardmed reuneste peste 30 de specialitati medicale, printre care si ginecologia. Pacientii care aleg serviciile acestui centru beneficiaza de o gama vasta de consultatii, investigatii si tratamente pentru un spectru larg de afectiuni. Se folosesc tehnologii de ultima generatie, iar colectivul este format din medici cu experienta vasta, al caror parcurs profesional este unul complex. 

Consultatia are pretul de 100 lei.

Clinica Hardmed este moderna si curata, iar consultatiile sunt lungi si amanuntite. Asa noteaza pacientii in recenziile lor de pe internet, unde au mai scris ca medicii sunt adevarati profesionisti, empatici, atenti, rabdatori si deschisi. Pacientii sunt tratati cu amabilitate si se simt confortabil. Serviciile sunt de calitate si se foloseste aparatura de ultima generatie. Cei mai multi pacienti sunt de parere ca Hardmed este o clinica buna, dar cativa dintre ei mentioneaza ca programarile nu se respecta mereu.

Vezi parerile pacientilor despre Hardmed
Vezi Pareri

2. Clinica Alteo

Cu peste doua decenii de experienta pe piata serviciilor medicale, Clinica Alteo este una dintre optiunile principale daca locuiesti in Bistrita si trebuie sa te programezi la un cabinet de ginecologie. Se ofera investigatii, tratamente si proceduri dintr-o gama variata de arii terapeutice, iar in dotarea clinicii se afla tehnologii de ultima generatie. Colectivul reuneste medici cu experienta bogata in domeniile lor de specializare, care ofera ingrijiri calitative si se afla intr-o dezvoltare continua. 

La Clinica Alteo, vei plati 200 lei pentru o consultatie ginecologica initiala.

Majoritatea pacientilor care au ales serviciile clinicii Alteo se declara multumiti si ii recomanda cu incredere serviciile. Prin recenzii in mediul online, acestia mentioneaza ca au fost tratati cu profesionalism, amabilitate si ca s-au simtit confortabil in preajma intregii echipe medicale. Fara a contesta pregatirea medicilor si calitatea serviciilor, cativa pacienti sustin ca timpii de asteptare sunt mari. 

3. Casa Medicilor

Daca locuiesti in Bistrita si ai decis sa iti faci programare la ginecologie, Casa Medicilor este locul in care poti gasi cei mai buni medici din zona. Ginecologia este una dintre numeroasele discipline medicale cuprinse in lista de servicii, in care se regasesc diverse consultatii de specialitate, investigatii ecografice si tratamente pentru mai multe afectiuni. Scopul acestui centru medical este de a aduce intr-un singur loc medici cu experienta in cardiologie, ginecologie, dermatologie, medicina interna etc. astfel incat pacientii sa aiba la dispozitie o diversitate de servicii medicale.

Pentru o consultatie ginecologica, tariful este de 120 lei.

Conform parerilor exprimate de pacienti in mediul online, personalul de la Casa Medicilor este foarte bine pregatit, empatic, atent la nevoile pacientului si organizat. Serviciile sunt de calitate foarte buna, iar medicii au o abordare profesionista pentru fiecare caz. La polul opus, cativa pacienti spun ca programarile se decaleaza cu zeci de minute.

4. Sticagimed

Cabinetul particular de ginecologie Sticagimed din Bistrita este un alt loc unde iti pot face programare pentru consultatia de rutina sau pentru servicii din aceasta sfera medicala, cum ar fi ecografii transvaginale, examenul secretiei sau urmarirea ecografica a sarcinii. La acest cabinet isi desfasoara activitatea un medic primar si un medic specialist care folosesc tehnologii moderne si care pun accent pe siguranta si confortul pacientei. Pe parcursul anilor de activitate, medicii au participat si continua sa participe la cursuri si conferinte medicale.

O consultatie ginecologica are pretul de 180 lei. 

In mare parte, pacientele care au ales acest cabinet de ginecologie din Bistrita au fost multumite de calitatea serviciilor. Ele apreciaza profesionalismul medicilor, implicarea acestora si interesul de care dau dovada. 

5. Policlinica Noua Sanovil

Daca locuiesti in Bistrita si vrei sa gasesti un medic bun specializat in ginecologie, poti sa alegi serviciile clinicii Sanovil. Aceasta unitate medicala a fost deschisa in anul 2007, iar de atunci a continuat sa isi extinda lista de servicii. In prezent, sunt cuprinse numeroase specialitati medicale: obstetrica-ginecologie, neonatologie, neurochirurgie, urologie etc. Clinica este dotata corespunzator in fiecare departament si gazduieste o echipa de medici cu experienta. 

Consultatia ginecologica are tariful de 150 lei. 

Referitor la feedback-ul pacientilor, pe internet poti vedea zeci de recenzii pozitive. Cei care au trecut pragul policlinicii Sanovil spun ca au intalnit medici profesionisti care folosesc aparatura ultramoderna. Mediul este curat si primitor. Raportul calitate-pret este bun, iar medicii si asistentele ofera pacientilor toate explicatiile necesare. Cativa pacienti se declara dezamagiti de experienta avuta, reclamand organizarea din clinica.

Concluzii

Afectiunile ginecologice trebuie tratate la timp pentru a nu atrage complicatii, iar in cabinetele de ginecologie din orasul Bistrita poti sa gasesti medici foarte bine pregatiti. In urma examinarilor necesare, medicul va depista daca este vorba de o afectiune sau daca starea de sanatate a aparatului reproducator este una buna.