Meniu

Ginecologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru consultatii ginecologice si alte investigatii din aceasta sfera medicala, pacientele care locuiesc in Capitala isi pot face programare la un cabinet ginecologic din sectorul 5. Medicii recomanda ca femeile sa mearga anual la consultul ginecologic, deoarece in cadrul controlului de rutina se pot depista anumite probleme in stadiu incipient. 

Pe langa controlul de rutina, pacientele trebuie sa mearga la ginecolog daca experimenteaza sangerari vaginale anormale, secretii de culoare neobisnuita si dureri in zona ovarelor sau zonei genitale. In Capitala exista foarte multe clinici si cabinete medicale specializate in ginecologie, inclusiv in sectorul 5.

Care este cel mai bun cabinet ginecologic din sectorul 5?

Inainte de a alege un cabinet ginecologic din capitala, sectorul 5, majoritatea pacientelor isi doresc sa stie care e pretul consultatiei. Fie ca merg pentru controlul de rutina, fie pentru ca au simptome ce ar putea indica existenta unei afectiuni, este o idee buna sa fie informate in prealabil cu privire la costurile pe care le implica o consultatie. Tabelul de mai jos prezinta cele mai bune optiuni de cabinete si tariful pentru un consult ginecologic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Surdulescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic profesionist
 • Experienta de peste 40 de ani in sfera ginecologie
 • Pasiune pentru meserie
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Amabilitate
Medsana
280-320 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 280-320 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala profesionista
 • Empatie si amabilitate
 • Varietate de specialitati medicale
 • Conditii foarte bune
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Uneori nu se tine cont de programari
 • Atitudinea unor medici lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor ginecologice din sectorul 5

Daca locuiesti in sectorul 5 al Capitalei si vrei sa iti faci programare la un cabinet ginecologic, e important sa cunosti care sunt optiunile dintre care poti alege. Orice pacienta isi doreste sa gaseasca un medic care sa le ajute sa se simta confortabil si care sa le ofere cele mai potrivite tratamente. 

Pentru a iti fi mai usor sa faci o alegere, am alcatuit un clasament care suprinde informatii utile despre activitatea si experienta celor mai bune clinici si cabinete ginecologice din aceasta zona a capitalei. Vei afla atat detalii despre medici, cat si privitoare la tarife:

1. Dr. Iuliana Surdulescu

CMI Dr. Iuliana Surdulescu este optiunea principala a pacientelor care locuiesc in sectorul 5 al Capitalei si se afla in cautarea unui cabinet ginecologic bun. Acesta e prezent pe piata serviciilor medicale din sfera ginecologiei inca din anul 2003, avand in dotare aparatura moderna de investigatie si diagnostic. Calitatea serviciilor este sustinuta inclusiv prin colaborarile cu laboratoare performante de analize medicale. Dr. Iuliana Surdulescu este medic primar in obstetrica-ginecologie si activeaza in acest domeniu de peste patru decenii. 

Consultatia costa 250 lei.

Majoritatea pacientelor care au ales acest cabinet ginecologic se declara multumite. Acestea spun ca au simtit ca sunt pe maini bune si o descriu pe dr. Iuliana Surdulescu drept o profesionista, pasionata de meserie si comunicativa.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Iuliana Surdulescu
Vezi Pareri

2. Medsana

Tot in sectorul 5, pacientele care vor sa se programeze la un cabinet ginecologic se pot adresa clinicii Medsana. Acest centru medical a fost infiintat in anul 1996, cu misiunea de a asigura servicii de inalta calitate. Din momentul deschiderii, Medsana a cunoscut o evolutie rapida, iar in prezent cuprinde o gama variata de discipline medicale si are in dotare echipamente medicale de ultima generatie. Performanta tehnica, experienta personalului si conceptul de multidisciplinaritate asigura calitatea actului medical. Sunt acoperite 45 de specialitati medicale, intre care si ginecologia. 

O consultatie costa intre 280 si 320 lei.  

Referitor la feedback-ul pacientilor, acesta e in mare masura pozitiv. Foarte multe persoane spun ca au avut o experienta buna si ca au intalnit medici profesionisti, empatici si amabili. Personalul de la receptie este amabil si politicos. Specialitatile medicale sunt variate, iar pacientii pot alege daca vor sa fie consultati de medic primar sau profesor. Conditiile din clinica sunt foarte bune, iar personalul ofera explicatii pe intelesul pacientilor. Atmosfera este una placuta, prielnica pentru pacientii care sunt stresati de vizita la medic. Cateva persoane spun ca nu se tine cont de programari si ca atitudinea unor medici lasa de dorit. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de cabinete ginecologice situate in sectorul 5 al capitalei, unde te poti programa pentru o consultatie de rutina sau pentru rezolvarea unor probleme de ordin ginecologic. Medicii sunt apreciati pentru experienta si pentru faptul ca recomanda tratamente eficiente atunci cand sunt identificate diverse afectiuni.