Ginecologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici de ginecologie in Sectorul 6 si nu stii care optiune este potrivita pentru ceea ce ai nevoie? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, vei descoperi unele dintre cele mai apreciate institutii medicale specializate in obstetrica si ginecologie din orasul tau. Investigatiile ginecologice nu trebuie sa fie sub nicio forma neglijate, pentru ca, prin intermediul lor, se pot identifica la timp patologii severe sau se pot tine sub control afectiunile existente. 

In Sectorul 6 exista o multime de clinici si cabinete ginecologice, in cadrul carora pacientele pot avea parte de sprijinul unor medici cu experienta vasta in acest domeniu. Fie ca este vorba de infectii usor de tratat sau de afectiuni mai severe, ajutorul medicului specialist este de-a dreptul necesar, pentru ca orice problema de sanatate, mai ales cele de la sistemul reproducator, pot degenera in afectiuni de-a dreptul periculoase.

Care este pretul unei consultatii de ginecologie in Sectorul 6?

De regula, consultatiile de ginecologie in Sectorul 6 sunt accesibile, pentru ca tot mai multe femei sa fie incurajate sa mearga periodic la medicul specialist. Din fericire, exista si cabinete private care au contracte incheiate cu agentii de asigurari de sanatate, ceea ce inseamna ca unele servicii, printre care si consultatiile, pot fi decontate. Iata, totusi, care sunt preturile standard aplicate la clinicile din orasul tau pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Eremia
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Profesionalism, experienta vasta si implicare
 • Rabdare si grija
 • Rating maxim
 • Atitudine pozitiva
Centrul Sf. Nectarie
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Personal medical implicat, profesionist si experimentat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Contract incheiat cu CAS
 • Personalul de la receptie este amabil
 • Programari nerespectate
Centrul Brancusi
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Cabinet multidisciplinar
 • Contract incheiat cu CASMB
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la call center/receptie
Rosana Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Colectiv medical profesionist
 • Rabdare, atentie si implicare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Programarile nu sunt respectate
Mongin
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal medical competent, calificat si priceput
 • Contract incheiat cu CNAS
 • Diagnostic corect
 • Investigatii precise
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de ginecologie in Sectorul 6

In Sectorul 6, exista o multime de clinici si cabinete medicale specializate in ginecologie. In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai bune institutii medicale private la care poti apela, care sunt dotate cu aparaturi de ultime generatie si in cadrul carora isi desfasoara activitatea echipe medicale de exceptie. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Dr. Monica Eremia

Cabinetul individual al dr. Monica Eremia este specializat in obstetrica si ginecologie in Sectorul 6, punand la dispozitia pacientelor servicii ireprosabile si investigatii precise. Formarea profesionala a acestui medic a fost realizata prin intermediul studiilor de specialitate la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, iar diploma de doctor in stiinte medicale a dobandit-o la Catedra de Biologie Celulara si Moleculara, Universitatea Alberta, Canada. De asemenea, si-a slefuit experienta in obstetrica si ginecologie si prin activitatea desfasurata in cadrul spitalelor de prestigiu din tara, cum ar fi Spitalul Universitar Urgenta Bucuresti, unde a dobandit si titlul de medic primar. Dotarile cabinetului sunt superioare, astfel incat medicul sa poata realiza investigatii si proceduri la standarde superioare.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 250 lei. 

Dr. Monica Eremia este apreciata pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera, dar si pentru atitudinea pozitiva pe care o are atunci cand isi consulta pacientele. Este profesionista, experimentata si implicata, oferind de fiecare data solutii eficiente indiferent de gravitatea problemelor de sanatate. Cu multa rabdare si grija fata de pacienta, medicul a primit un rating maxim care sa denote seriozitatea actului medical pe care il desfasoara.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Monica Eremia
Vezi Pareri

2. Centrul de Sanatate ”Sfantul Nectarie”

Centrul de Sanatate ”Sfantul Nectarie” este specializat in diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate, fiind locul potrivit in care pacientele pot efectua investigatii ginecologice de calitate in Sectorul 6. Clinica se deosebeste printr-un act medical competent, in care pacientii au sansa de a fi tratati de catre experti. Echipa medicala este formata din doctori care si-au dobandit experienta vasta in domeniu prin intermediul cursurilor de formare si a stagiilor de practica din cadrul diverselor spitale de prestigiu. Nu este mai prejos nici aparatura medicala, care este alcatuita din aparate, instrumente si echipamente medicale de ultima generatie, eficiente in efectuarea unor investigatii exacte si proceduri ireprosabile. Din cadrul echipei de medici cu specializarea in ginecologie fac parte: dr. Stefan Marian si dr. Georgescu Florentin Daniel. Din fericire, centrul medical are si contract incheiat cu o agentie de asigurari de sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de servicii gratuite.

Pretul pentru o consultatie initiala ginecologica la un medic specialist ginecolog este de 120 lei.

Personalul medical este rabdator, politicos, calm, experimentat si grijuliu cu pacientii sai, desfasurand un act medical exemplar multumita si aparaturilor de ultima generatie din dotare. Multe dintre serviciile medicale pot fi gratuite datorita contractului incheiat cu CAS, iar personalul de la receptie este dedicat muncii pe care o desfasoara. Cu toate acestea, unele programari nu au fost respectate.

3. Centrul Medical Brancusi

Centrul Medical Brancusi este multidisciplinar si isi dedica activitatea in slujba sanatatii incepand cu anul 2009, raspunzand, totodata, si nevoilor pacientelor care au nevoie de investigatii si controale ginecologice in Sectorul 6. Dotarile centrului sunt superioare, acesta fiind echipat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, astfel incat pacientele sa poata beneficia de un diagnostic corect si de un tratament eficient, personalizat in functie de afectiunea de care sufera. Institutia medicala are si contract incheiat cu CASMB, oferindu-le tuturor pacientilor asigurati posibilitatea de a beneficia de investigatii si servicii gratuite. In plus, echipa medicala este formata din medici cu experienta si cu buna pregatire in domeniul de activitate pe care il desfasoara. La departamentul de obstetrica si ginecologie se remarca urmatorii medici primari: dr. Dincaref Luiza, dr. Munteanu Alexandra si dr. Ionescu Claudiu. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: consultatie, ecografie abdominala, ecografie pelvis, transvaginala, videocolposcopie, senologie, ecografie organ, monitorizare sarcina, examen citologic vaginal, examen secretie vaginala, sterilet (montare si extragere), tratament.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 200 lei.

Centrul medical insumeaza mai mult de trei sute de recenzii, in care pacientii isi relateaza atat experientele placute, cat si pe cele mai putin placute. Echipa medicala da dovada de profesionalism, implicare si grija fata de pacient, iar echipamentele utilizate sunt de ultima generatie. Pe de alta parte, au existat si sesizari cu privire la serviciul de urgenta, iar personalul de la call center/receptie nu este suficient de implicat.

4. Rosana Medical

Roxana Medical este o policlinica amplasata in Sectorul 6 cu multiple specialitati, cuprinzand si departamentul de obstetrica si ginecologie. Echipa medicala din cadrul acestui departament este formata din doctori cu experienta vasta, capabili sa stabileasca un diagnostic corect, dar si tratamente eficiente. Printre acestia se numara si: dr. Raluca Borina (medic specialist), dr. Roxana Dumitru (medic specialist), dr. Nicoleta Pruna (medic primar). Printre serviciile medicale puse la dispozitie de aceasta policlinica se numara si: consultatie de specialitate, consultatie de monitorizare a sarcinii, investigatii de sarcina (ecografie ginecologica, ecografie 4D, test TORCH, duplu test, triplu test), dar si investigatii ginecologice generale (ecografie, colposcopie, test Babes-Papanicolau, examen secretie vaginala, montare-extragere sterilet.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 200 lei sau gratuita prin biletul de trimitere eliberat de medicul de familie.

Policlinica a dobandit un numar de peste doua sute de recenzii, ca dovada a popularitatii pe care a castigat-o in randul pacientilor. Colectivul medical da dovada de rabdare, atentie si implicare, iar dispozitivele si aparaturile aflate in dotarea institutiei medicale sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in stabilirea unui diagnostic precis. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate.

5. Mongin

Mongin este o clinica medicala privata infiintata in 2003 si specializata in obstetrica si ginecologie in Sectorul 6. Pacientele au, totusi, posibilitatea de a opta pentru servicii gratuite, datorita faptului ca institutia medicala are contract incheiat cu CNAS. Toate consultatiile ginecologice sunt asigurate de medicul specialist dr. Mona Lungu, fiind disponibile si urmatoarele servicii medicale: montare sau extractie sterilet, test Babes-Papanicolau, ecografie ginecologica abdominala, examenul secretiei vaginale, consult mamar, culturi col uterin. Tot in cadrul cabinetului pacientele pot afla, in urma anamnezei si a investigatiilor efectuate de medic, ce metode de contraceptie sunt adecvate pentru prevenirea unei sarcini nedorite. 

Pretul pentru o consultatie ca cabinetul ginecologic Mongin este 150 lei fara bilet de trimitere.

Clinica este apreciata din mai multe puncte de vedere: personalul medical este implicat, atent la nevoile pacientei si capabil sa stabileasca un diagnostic corect, iar aparaturile utilizate sunt de o calitate superioara, eficiente in realizarea unor investigatii precise si proceduri adecvate. Din pacate, programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Esti in cautarea unui cabinet de ginecologie in Sectorul 6 in care sa isi desfasoare activitatea un personal medical cu experienta si bine pregatit? Din fericire, institutiile medicale prezentate anterior sunt bine cotate pentru serviciile pe care le ofera, oferindu-ti posibilitatea de a beneficia de un act medical ireprosabil. Nu amana vizita la medicul ginecolog, pentru a-ti efectua toate investigatiile necesare si pentru a fi intotdeauna cu un pas inaintea bolii.