Meniu

Ginecologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o programare la ginecologie in Craiova, te poti orienta catre un numar destul de mare de clinici si cabinete medicale. Este important sa nu amani vizita la medicul ginecolog, mai ales daca experimentezi simptomele neobisnuite, cum ar fi sangerarea intermenstruala, durere in timpul contactului sexual, dereglarea ciclului menstrual sau schimbari ale secretiei vaginale.

Chiar si in lipsa simptomelor, se recomanda ca femeile in perioada de fertilitate sa se prezinte anual la un consult ginecologic. In cadrul controlului de rutina, se efectueaza si examinarea de screening pentru cancerul de col uterin, asa ca este important ca pacientele sa isi faca o programare in fiecare an la ginecolog. Daca locuiesti in Craiova si te afli in cautarea unui medic ginecolog bun, din acest articol poti afla mai multe despre alegerile de top.

Cat costa o consultatie la ginecologie in Craiova?

Pretul este unul dintre aspectele pe care le au in vedere pacientele din Craiova atunci cand vor sa isi faca o programare la ginecologie. Pentru ca este un factor important in alegerea unei clinici, am alcatuit un tabel in care sunt prezentate numele celor mai apreciate cabinete de ginecologie si tariful perceput pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Jean Shaao
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic cu peste 25 de ani de experienta
 • Profesionalism, rabdare si dedicare
 • Atentie, empatie si respect
 • Explicatii pe intelesunt pacientelor
 • Confort si sentiment de incredere
MaDonna Maria
170-200 Ron
 • Pretul pentru Consultatie variaza intre 170-200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit, amabil si grijuliu
 • Sustinere morala si implicare
 • Conditii foarte bune
 • Intimitate, confort si siguranta
 • Curatenie exemplara
Ginecho
200-250 Ron
 • Pretul pentru Consultatie variaza intre 200-250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa profesionista, implicata si amabila
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Empatie si rabdare
 • Aparatura performanta
 • Curatenie
Gyn Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Specialisti cu experienta clinica vasta
 • Profesionalism, implicare si dedicare
 • Sprijin moral si confort
 • Amabilitate
 • Clinica dotata corespunzator
OB-GYN
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Explicatii detaliate
 • Atentie la nevoile pacientei
 • Timp scurt de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de ginecologie din Craiova

Pacientele care locuiesc in Craiova pot beneficia de servicii calitative din sfera ginecologiei, in acest oras fiind prezente mai multe clinici si cabinete medicale moderne. Pretul nu este singurul criteriu care trebuie urmarit in alegerea cabinetului de ginecologie. Experienta medicilor, complexitatea gamei de servicii si conditiile din clinica sunt in egala masura importante.

Acestea sunt cateva dintre aspectele despre care vom discuta in clasamentul de mai jos:

1. Dr. Jean Shaao

In Craiova, unul dintre medicii specializati in ginecologie pe care ii poti alege este dr. Jean Shaao. In cabinetul acestuia, se asigura o gama variata de tratamente si investigatii din sfera obstetricii si ginecologiei. Medicul are o experienta vasta, ca urmare a celor peste 25 de ani de activitate. De asemenea, a participat la numeroase cursuri de specialitate in domeniul ginecologiei si este membru in mai multe societati medicale. Cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie si se pune accent pe confortul si siguranta pacientelor. 

Consultatia ginecologica are pretul de 200 lei.

Dr. Jean Shaao este foarte apreciat in Craiova, numeroase paciente caracterizandu-l ca fiind cel mai bun medic. Numeroasele recenzii pozitive din mediul online vin din partea pacientelor care sustin ca au avut o experienta pozitiva si ca serviciile sunt de calitate. Medicul este laudat pentru profesionalism, rabdare, atentie, empatie si dedicare. Acesta trateaza pacientele cu respect, ofera explicatii detaliate, este deschis la intrebari si este comunicativ. Datorita atitudinii medicului, pacientele se simt confortabil si inteleg pe deplin diagnosticul si tratamentul. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Jean Shaao
Vezi Pareri

2. MaDonna Maria

Pentru servicii de ginecologie, pacientele care locuiesc in Craiova pot alege maternitatea MaDonna Maria. Aceasta a fost infiintata in anul 2012 si gazduieste personal medical ultraspecializat, oferind servicii atat pentru viitoarele mamici, cat si pentru pacientele care au nevoie doar de consultatii si investigatii ginecologice. Pentru a garanta calitatea serviciilor si siguranta actului medical, se fac periodic investitii in aparatura medicala noua, in raport cu ultimele descoperiri si tendinte inovatoare din domeniu. 

Pretul unei consultatii ginecologice variaza intre 170 si 200 lei. 

Foarte multe persoane recomanda maternitatea MaDonna Maria, de care se declara placut impresionate. Ingrijirile medicale de calitate, curatenia exemplara, confortul, devotamentul fata de pacient si sustinerea morala sunt cateva dintre avantaje. Conditiile din spital sunt foarte bune, iar personalul este amabil, rabdator, grijuliu, implicat si mai ales profesionist. Pacientele care au ales aceasta unitate medicala spun ca au beneficiat de intimitate, siguranta si respect. 

3. Ginecho

Ginecho este un centru medical din Craiova ales de numeroase paciente pentru consultatia de ginecologie si pentru servicii complete pentru sanatatea femeii. In cadrul acestui centru se efectueaza consultatii, investigatii ginecologice, proceduri de diagnostic pentru cancerul de col uterin si tratamente pentru diferite afectiuni. Conceptul pe care se bazeaza clinica este acela al multidisciplinaritatii, avand o echipa din care fac parte medici din clinicile universitare din Craiova si colaborand cu medici coordonatori experimentati. Acestia se afla intr-o continua dezvoltare si participa la congrese si cursuri, iar aparatura pe care o folosesc in clinica este de ultima generatie. 

La Ginecho, o consultatie costa intre 200 si 250 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul pacientelor, foarte multe persoane si-au exprimat in mediul online aprecierea si recunostinta fata de medicii de la centrul Ginecho. Acestia sunt foarte bine pregatiti, implicati si empatici. Pacientele beneficiaza de solutii corecte si disponibilitate din partea medicilor, care au suficienta rabdare sa explice si sa raspunda la toate intrebarile. Comunicarea medic-pacient este eficienta, iar profesionalismul si amabilitatea sunt calitati ale intregii echipe. Se foloseste aparatura performanta, iar clinica este curata. Cu toate acestea, exista si cateva persoane care spun ca timpul de asteptare e mare.

4. Gyn Med

Maternitatea Gyn Med se inscrie pe lista celor mai bune optiuni daca esti din Craiova si vrei sa te programezi la o consultatie de ginecologie. Cu obiectivul de a oferi servicii de calitate pe partea de diagnostic si tratament, acest spital de obstetrica-ginecologie a fost deschis in anul 2006. Aici se asigura asistenta medicala ginecologica inclusiv in cazuri complexe, iar reusita actului medical este sustinuta atat de pregatirea vasta a medicilor din echipa Gyn Med, cat si prin folosirea aparaturii medicale de ultima generatie. La aceasta clinica, pacientele beneficiaza de solutii pentru intreaga gama de patologie specifica domeniului ginecologic.

Consultatia ginecologica are tariful de 200 lei.

Gyn Med este una dintre clinicile specializate in ginecologie care se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de paciente. Serviciile si dotarile din clinica se ridica la cele mai inalte standarde, iar specialistii care profeseaza aici au o experienta clinica bogata si sunt la curent cu ultimele noutati din domeniu. Actul medical este de calitate, iar pacientele au parte de sprijin moral si confort. Profesionalismul, implicarea, amabilitatea si dedicarea sunt principalele calitati ale echipei medicale.  

5. OB-GYN

Situat in Craiova, centrul de diagnostic si tratament OB-GYN este una dintre cele mai bune variante pentru pacientele aflate in cautarea unei clinici de ginecologie. Intreaga activitate graviteaza in jurul sanatatii pacientelor, asigurandu-se ingrijiri si asistenta medicala in domeniul ginecologiei si obstetricii. Centrul medical are la baza un cabinet medical infiintat in 1992, a carui activitate a fost extinsa si ale carui dotari au fost actualizate. Echipa este formata din medici primari si medici specialisti care pun pe primul loc sanatatea si siguranta pacientelor care aleg serviciile OB-GYN. 

Tariful pentru o consultatie este de 200 lei. 

Foarte multe paciente declara ca au fost tratate exemplar la aceasta clinica si ca au remarcat profesionalismul echipei inca de la receptie, unde personalul este amabil si dispus sa ofere orice informatie necesara pacientelor. Medicii sunt profesionisti, empatici, atenti si delicati in exprimare. Atmosfera este primitoare, iar timpul de asteptare este scurt. Exista totusi cateva persoane nemultumite de tratamentele pe care le-au primit.

Concluzii

Craiova este un oras ce ofera numeroase optiuni la capitolul serviciilor de ginecologie, iar clinicile si cabinetele medicale prezentate anterior au devenit preferatele unui numar mare de paciente datorita calitatii serviciilor si atitudinii personalului, care este implicat in rezolvarea problemelor si are experienta vasta.