Meniu

Ginecologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa iti faci cat mai curand programare la ginecolog in Oradea? Indiferent ca ai sau nu simptome care ar putea indica prezenta unei afectiuni ginecologice, este important sa te prezinti in cabinetul medicului ginecolog anual, pentru consultatia de rutina. Investigatiile sunt menite sa depisteze in stadiu precoce eventualele probleme si sa opreasca evolutia lor.

La o simpla cautare pe Google, vei vedea ca sunt numerosi medici ginecologi in Oradea. Vizita la ginecolog nu trebuie sa reprezinte un motiv de anxietate si stres, asa ca pacientele trebuie sa aleaga cu atentie medicul la care vor sa se programeze. Experienta acestuia si feedback-ul pozitiv din partea altor paciente cantaresc uneori cel mai mult in decizia finala.

Care este cel mai bun ginecolog din Oradea?

Pacientele din Oradea care intentioneaza sa isi faca programare la ginecolog si vor sa aleaga un medic bine pregatit, in prezenta caruia sa se simta confortabil, pot consulta urmatorul tabel. Acesta surprinde cele mai bune optiuni, in functie de calitatea serviciului, pret si parerea altor paciente:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Maria Pitu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic cu experienta
 • Profesionalism si implicare
 • Empatie si amabilitate
 • Incurajari pentru paciente
 • Atmosfera primitoare
Eurogin
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Rabdare, amabilitate si implicare
 • Diversitate de investigatii
Tisamed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Siguranta
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Amabilitate
Clinica Raze
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Diversitate de ramuri medicale
 • Amabilitate si profesionalism
 • Empatie
 • Programarile se fac rapid
Euclid Hospital
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti, empatici si implicati
 • Respect pentru pacienti si sprijin
 • Atmosfera calduroasa
 • Personal amabil
 • Atitudinea unor asistente lasa de dorit
 • Uneori programarile se suprapun
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa iti faci programare la ginecolog in Oradea?

Poti sa apelezi la un medic ginecolog din orasul Oradea pentru consultatia ginecologica de rutina sau pentru a identifica motivul unor sangerari inexplicabile, a durerilor din zona genitala sau altor simptome specifice afectiunilor din aceasta sfera. 

Oricare ar fi motivul pentru care ai decis sa te adresezi unui medic ginecolog din Oradea, in clasamentul urmator poti vedea care sunt cele mai bune cabinete si cateva informatii utile. Vei afla mai multe despre activitatea lor, tarifele pe care le practica pentru o consultatie si impresiile altor paciente:

1. Dr. Maria Gabriela Pitu 

Medic specialist in obstetrica si ginecologie, dr. Gabriela Maria Pitu este una dintre alegerile de top in Oradea. La cabinetul sau, pacientele pot beneficia de consultatii de specialitate si de o gama variata de investigatii din sfera ginecologiei. Obiectivul medicului este de a identifica cele mai bune optiuni de tratament pentru fiecare pacienta, inclusiv pentru cuplurile care au probleme de fertilitate. Dr. Maria Gabriela Pitu incurajeaza preventia si pune accent pe bunastarea persoanelor care ii trec pragul cabinetului, efectuand investigatii menite sa detecteze afectiunile in stadiu incipient.

Consultatia ginecologica are tariful de 200 lei si include testul Papanicolau.

Dr. Maria Gabriela Pitu este foarte apreciata de pacientele care au ales-o si care o lauda pentru profesionalism, rabdare, empatie implicare si amabilitate. Aceasta incurajeaza pacientele si le raspunde la orice intrebare, facandu-le sa se simta confortabil si in siguranta. Atmosfera din cabinet este primitoare si medicul are o atitudine calma, ceea ce le ajuta pe paciente sa se destinda. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Maria Gabriela Pitu 
Vezi Pareri

2. Eurogin

Cabinetul medical Eurogin din Oradea constituie o optiune principala pentru pacientele care vor sa gaseasca un ginecolog bun. Echipa acestui cabinet este formata din numerosi medici cu experienta, care asigura servicii de calitate si pun la dispozitia pacientelor o gama complexa de investigatii. La capitolul dotari, la acest centru exista aparatura medicala ultraperformanta in sfera ecografiei. Una dintre tehnologiile folosite este Voluson E8, ecograf cu ajutorul caruia se redau imagini inalt calitative in format 3D si 4D. 

O consultatie costa 200 lei.

Majoritatea pacientelor care au ales serviciile acestui cabinet il recomanda mai departe. Motivele pentru care se declara multumite sunt profesionalismul, rabdarea si seriozitatea medicilor. Serviciile sunt de inalta calitate si pacientele beneficiaza de investigatii diversificate. Personalul este amabil si implicat.

3. Tisamed

Cu o vasta experienta in domeniul medical, cabinetul Tisamed din Oradea se inscrie pe lista unitatilor medicale unde poti gasi un ginecolog bun. Specializat in obstetrica si ginecologie, acest cabinet asigura consultatii, ecografii si proceduri de urmarire a sarcinii. Performanta actului medical este sustinuta atat prin experienta personalului, cat si prin folosirea aparaturii performante. Se utilizeaza tehnologii de ultima ora, cu ajutorul carora investigatiile sunt precise si inalt calitative. 

O consultatie ginecologica are tariful de 150 lei.

Feedback-ul pacientelor este in mare parte pozitiv, majoritatea dintre ele spunand ca s-au simtit in siguranta la acest cabinet. Medicii sunt apreciati pentru profesionalism si atentia la detalii. Intregul personal da dovada de amabilitate si interes pentru pacienta. 

4. Clinica Raze

In Oradea, poti gasi un ginecolog bun la Clinica Raze, unde profeseaza o echipa medicala bine pregatita in diverse ramuri medicale. Aceasta clinica a fost infiintata cu scopul de a oferi servicii inalt calitative intr-o locatie bine dotata, motiv pentru care s-a investit in aparatura performanta, in solutii informatice si intr-un colectiv format din medici primari si medici specialisti. Succesul actului medical consta in asigurarea de servicii complete si tratamente eficiente in timp util.

Privitor la tarife, pacientele care aleg aceasta clinica vor plati suma de 150 lei pentru consultatie. 

Multe persoane au ales serviciile acestei clinici si si-au impartasit opiniile in mediul online, prin recenzii. Acestea spun ca au avut o experienta peste asteptari si recomanda Clinica Raze. Medicii sunt profesionisti, amabili si empatici, acordand atentie deosebita situatiilor urgente. Pacientii apreciaza faptul ca intr-o singura zi pot sa beneficieze de mai multe tipuri de investigatii si ca programarile se fac rapid. 

5. Euclid Hospital

Pentru o programare la ginecolog, poti sa alegi Euclid Hospital din Oradea. Aceasta e prima clinica din oras specializata in obstetrica si ginecologie, oferind inclusiv servicii de radiologie digitala, ecografie si analize de laborator. Serviciile sunt oferite de o echipa formata din medici cu experienta, care se afla intr-o continua formare si dezvoltare. Medicii participa regulat la conferinte si congrese din tara si din strainatate pentru a isi consolida experienta si a ramane la curent cu ultimele noutati din sfera obstetricii si ginecologiei. De asemenea, clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie. 

Pentru consultatia ginecologica, vei plati 150 lei. 

Medicii de la Euclid Hospital sunt laudati pentru profesionalism, implicare si amabilitate. Acestia sunt rabdatori, empatici si asigura servicii de calitate ireprosabila. Atmosfera din clinica este calduroasa si pacientii sunt tratati cu respect, iar medicii le sunt alaturi la fiecare pas in timpul tratamentelor. Exista si persoane a caror experienta nu a fost conform asteptarilor, acestea sustinand ca atitudinea asistentelor lasa de dorit si ca uneori programarile se suprapun. 

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune clinici de ginecologie situate in Oradea, care au castigat aprecierea unui numar mare de paciente. Profesionalismul medicilor, atentia la nevoile pacientelor si conditiile foarte bune sunt cateva dintre motivele pentru care aceste clinici sunt considerate a fi optiuni de top.