Meniu

Ginecologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Specialitate medicala care se ocupa cu problemele de sanatate ale organelor genitale feminine si cu procesele biologice legate de reproducere, serviciile de ginecologie din Satu Mare se desfasoara in clinici si cabinete de top, care dispun de aparatura moderna si de personal specializat, cu experienta. Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru a gasi cel mai bun cabinet sau cea mai buna clinica in acest domeniu, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile.

Orice femeie care a atins varsta de reproducere ar trebui sa mearga periodic la un medic specialist, pentru preventie, monitorizare si tratament si o relatie de incredere cu un ginecolog din Satu Mare este acum scopul cautarilor tale.

Unde mergi la ginecologie in Satu Mare?

Sanatatea organelor genitale, viata sexuala si aspectele legate de reproducere sunt chestiuni delicate, pentru care ti-ai dori un medic cu experienta, pregatire temeinica, abordare moderna si empatie fata de pacienta, aspecte esentiale in ceea ce priveste calitatea serviciilor de ginecologie din Satu Mare. Ai putea beneficia de ele daca te adresezi unuia/uneia dintre unitatile medicale din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Armedica Stoma
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Dotarile moderne
 • Amabilitatea intregului personal
 • Tratamentele eficiente efectuate aici
Dr. Stefan Pop
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic foarte bun
 • Profesionist atent la nevoile pacientelor
 • Tratamente si interventii eficiente
 • Medicul nu ofera explicatii despre diagnostic
Gynoprax
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare in actul medical si empatie fata de pacienti
 • Receptia raspunde greu la telefon
Clinica Korall
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Dotari cu aparatura performanta
 • Medici profesionisti
Clinica Star Medica
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de calitate
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de ginecologie in Satu Mare

Nu esti genul care sa mearga exclusiv pe recomandari in ceea ce priveste un cabinet bun de ginecologie din Satu Mare, de aceea ai nevoie de mai multe amanunte legate de activitatea unitatilor medicale din top pentru a-ti face propria parere. Le vei gasi in sectiunea urmatoare a articolului, dedicata prezentarii clinicilor din prisma calitatii serviciilor, a dotarilor de care dispun si a competentei medicilor ginecologi care activeaza aici. Totodata, iti vor fi de folos opiniile pacientilor care le-au calcat pragul si au lasat recenzii pentru fiecare dintre ele.

1. Armedica Stoma

Clinica privata Armedica Stoma din Satu Mare reuneste cabinete de ginecologie, medicina interna, cardiologie si stomatologie. Serviciile de ginecologie includ: chiuretaj biopsic si examen histopatologic, chiuretaj la cerere prin aspiratie, conizatie diatermo-cauterizare, consult medical primar, examen citologic vaginal (Babes-Papanicolau), examen de secretie vaginala, intrerupere sarcina, montare sau extragere sterilet. Vei putea conta aici pe experienta de peste 35 de ani a dr. Liviu Ardeleanu, medic primar obstretica-ginecologie, care a ajutat la aducerea pe lume a mii de copii.

Pentru o consultatie la acest cabinet ginecologic din Satu Mare vei plati suma de 150 de lei.

Gradul de multumire al pacientilor pentru prestatiile acestei clinici este maxim, potrivit recenziilor. Sunt apreciate calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, dotarile moderne, amabilitatea intregului personal si tratamentele eficiente recomandate sau efectuate aici.

Vezi parerile pacientilor despre Armedica Stoma
Vezi Pareri

2. Dr. Stefan Pop

Cabinetul de ginecologie Dr. Stefan Pop ofera pacientelor din Satu Mare consultatii, ecografie ginecologica, ecografie vaginala, intrerupere de sarcina, montari sterilete-fire, extractii sterilete-fire, cauterizari, metode contraceptive si citotest Babes-Papanicolau. Dr. Stefan Pop este medic primar obstretica-ginecologie, vorbitor de limba romana si maghiara. In cadrul clinicii private dr. Pop, ginecologul activeaza impreuna cu dr. Maria Lucia Pop, medic primar psihiatrie. 

Pentru o consultatie la acest cabinet de ginecologie vei achita pretul de 150 de lei.

Pacientele sunt in general multumite de serviciile acestui cabinet, pe care le considera de calitate. Se apreciaza ca dr. Stefan Pop este un medic foarte bun, un profesionist atent la nevoile pacientelor si ca aici au beneficiat de tratamente si interventii eficiente. Unele paciente scriu, in recenziile de pe Google, ca medicul nu explica suficient diagnosticul intocmit.

3. Gynoprax

Gynoprax Satu Mare este o clinica privata de obstretica si ginecologie, in care pacientii au acces la analize medicale, radiologie, mamografie, ecografie, medicina materno-fetala, reproducere asistata si spitalizare in specialitatile obstetrica-ginecologie, chirurgie estetica, urologie, chirurgie generala. Pentru ginecologie te vei adresa unuia dintre cei trei medici apreciati de satmareni: dr. Mircea Muncean, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, supraspecializare in medicina materno-fetala si reproducere umana asistata, competenta laparoscopie, histeroscopie, colposcopie, ecografie obstetrica-ginecologie, dr. Clara Radulescu, medic specialist obstetrica-ginecologie, competenta ecografie obstetrica-ginecologie, si dr. Codrut Catalin Leah, medic specialist obstetrica-ginecologie, competenta ecografie obstetrica-ginecologie.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. O consultatie de ginecologie in ambulatoriu te va costa 100 de lei.

Pacientii se declara multumiti in recenziile scrise, de modul in care au fost tratati in cadrul acestei clinici. Ei apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, implicati in actul medical si empatici cu pacientii. Pe de alta parte, activitatea personalului de la receptie genereaza nemultumiri prin prisma faptului ca angajatii de aici nu raspund la telefon.

4. Clinica Korall

La sectia de ginecologie a Clinicii Korall din Satu-Mare activeaza sase medici specialisti in obstretica-ginecologie. In cadrul Clinicii Korall, pacientii au acces la servicii medicale in peste 20 de specializari, medicina de familie, medicina muncii, laborator de analize si imagistica medicala performanta. Clinica, precum si site-ul acesteia se adreseaza deopotriva vorbitorilor de limba romana si de limba maghiara.

Pentru o consultatie de ginecologie, clinica percepe tariful de 170 de lei.

In general, clinica inregistreaza multe recenzii pozitive. Se mentioneaza aspecte precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor si dotarile cu aparatura performanta. Pe de alta parte, unii pacienti spun ca Korall este o clinica preponderent pentru vorbitorii de limba maghiara.

5. Clinica Star Medica

Star Medica este un centru medical modern din Satu Mare, care ofera consultatii in diverse ramuri medicale – ginecologie, medicina interna, ORL, psihiatrie, chirurgie pediatrica, hemotologie, urologie, reumatologie, gastroenterologie, endocrinologie, pediatrie si ortopedie,  analize in laboratorul propriu si toata gama de investigatii imagistice cu tehnologie de ultima generatie. Clinica dispune de o echipa de cinci medici specialisti in obstretica-ginecologie si dotari de ultima generatie la cabinetul specializat. Vei putea accesa aici consultatii ginecologice, senologice si pentru menopauza, consultatii si tratamente de fertilitate, monitorizari sarcina, screening genito-mamar, citologie Babes-Papanicolau, insertie/extractie dispozitiv intrauterin, interventii chirurgicale, ecografie transvaginala, ecografie fetala 3D/4D, ecografie Doppler, diagnostic si tratament infertilitate, planning familial.

Tariful pentru o consultatie de ginecologie la aceasta clinica este de 170 de lei.

Experientele pacientilor la aceasta clinica variaza in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Multi spun ca au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti si de beneficiile aparaturii performante in investigatii. Pe de alta parte, multe persoane remarca intarzieri mari in onorarea programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Indiferent ca vrei sa accesezi o consultatie de rutina, sa obtii diagnostic si tratament pentru afectiuni ale aparatului reproducator feminin, sa rezolvi probleme legate de fertilitate sau sa poti conta pe un medic bun care sa iti monitorizeze sarcina, te poti adresa cu incredere unuia/uneia dintre cabinetele si clinicile cu servicii de ginecologie din Satu Mare. Vei putea conta aici pe medici buni, specialisti in obstretica-ginecologie care, ajutati de aparatura performanta, iti vor oferi o experienta care sa iti satisfaca asteptarile in materii de servicii medicale in acest domeniu.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs, despre unitatile medicale din Satu Mare specializate in ginecologie, vei putea alege cel mai bun cabinet si medicul ginecolog caruia sa i te poti adresa pentru orice problema din aceasta specialitate.

.