Meniu

Ginecologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti programezi o vizita la medicul ginecolog din Slatina, indiferent ca te confrunti cu o anumita simptomatologie sau nu? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in articolul care urmeaza vei putea sa descoperi cinci clinici si cabinete medicale cu specializarea de obstetrica si ginecologie chiar in orasul tau. Consultatiile regulate efectuate o data pe an sunt de-a dreptul importante pentru a detecta posibile afectiuni in stadiu incipient, avand astfel posibilitatea de a le trata cat mai eficient si rapid. 

Printr-o simpla cautare pe internet, vei descoperi o multime de institutii medicale pe care sa le poti lua in considerare in Slatina. Cu toate acestea, pentru a-ti simplifica si mai mult procesul de a gasi clinica potrivita, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o selectie de cinci cabinete medicale de incredere. Nu neglija vizitele la cabinetul de ginecologie si asigura-te ca esti sanatoasa. 

Care este bugetul standard pentru o consultatie la ginecologie in Slatina?

De cele mai multe ori, pretul pentru o consultatie la un cabinet ginecologic in Slatina variaza in functie de mai multe constante: eficienta si performanta aparaturii folosite, experienta cadrelor medicale si metodele de abordare, renumele institutiei medicale etc. Nu-ti face griji. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele aplicate la clinicile din orasul tau, pentru a afla care este bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipe medicae experimentate si profesioniste
 • Servicii calitative
 • Investigatii precise
 • Comunicare deficitara
Spectrum Clinique
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipamente si aparaturi performante si moderne
 • Empatie, profesionalism si implicare
 • Diagnosticare corecta
 • Amabilitate
 • Servicii medicale de calitate
Policlinica ProMed
135 Ron
 • Pret Consultatie 135 Ron
 • Tehnologii moderne
 • Proceduri si investigatii ireprosabile
 • Atmosfera placuta
 • Medici cu experienta
 • Nerespectarea programarilor
Dana Gyn Med
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista, implicata si empatica
 • Servicii de o calitate superioara
 • Atmosfera placuta
 • Preturi ridicate
Unimed
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Tehnologii moderne
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Atmosfera placuta si confortabila
 • Investigatii si proceduri de calitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de ginecologie din Slatina

Fie ca te confrunti cu anumite simptome sau iti doresti doar sa faci o investigatie de control, medicii ginecologi din Slatina iti vor sta la dispozitie cu o serie de metode si proceduri utile. Alege sa soliciti parerea unui expert din cadrul institutiilor medicale amintite ulterior si descopera care este si parerea celorlalte paciente care le-au vizitat:

1. Lisimed

Lisimed este un centru medical multidisciplinar in cadrul caruia pacientele pot opta, de asemenea, pentru o consultatie ginecologica in Slatina intr-un mediu sigur si confortabil. Departamentul de ginecologie din cadrul acestui centru medical isi propune sa trateze pacientele de infertilitate si orice probleme de natura ginecologica pe care pacientele ar putea sa le manifesteze intr-un anumit moment al vietii lor. Echipamentele medicale sunt de ultima generatie, iar echipa medicala este formata din medici de exceptie, printre care se amintesc si: dr. Cristian Jumuga, dr. Ioan Manaila, dr. Stefan Nedelea. Acestia pot oferi urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ecografie transvaginala, colposcopie, ecografie mamara, ecografie de sarcina pe trimestre, consiliere infertilitate, inserare si extracie sterilet, chiuretaj bipsic, testare HPV, examen secretie vaginala, examen Babes Papanicolau etc.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 180 lei. 

Clinica beneficiaza de numeroase aprecieri din partea pacientilor, multumita serviciilor medicale ireprosabile. Departamentul de obstetrica si ginecologie este dotat cu unele dintre cele mai noi si performante aparaturi, iar cadrele medicale au o experienta vasta in acest domeniu medical, oferind servicii de o calitate superioara. Cu toate acestea, au fost sesizate nemultumiri cu privire la comunicarea dintre pacient si personalul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

2. Spectrum Clinique

Spectrum Clinique este o clinica medicala privata din Slatina (care poate sa fie intalnita si in Bucuresti) si ofera o gama larga de servicii ginecologice de calitate superioara. Institutia medicala privata este dotata cu o tehnologie de ultima generatie (ecograful ultraperformant GE Voluson E8), oferind un mediu sigur si confortabil pentru pacienti. Echipa medicala de la Spectrum Clinique este formata din doctori specialisti cu experienta si pregatire de inalta calitate, care ofera servicii personalizate si adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient. Dr. Alina Ciubotariu este medic specialist in obstetrica si ginecologie, avand competenta de a efectua urmatoarele servicii:  interventii chirurgicale ginecologice uzuale si de ginecologie laparoscopica, tratamentul infertilitatii, urmarirea sarcinii si asistenta la nastere, colposcopie, histeroscopie, consultatii de specialitate etc.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 180 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de calitatea serviciilor medicale. Departamentul de ginecologie este dotat cu aparaturi de ultima generatie, iar medicii specializati in acest domeniu sunt empatici, profesionisti, implicati si competenti in stabilirea unui diagnostic corect. In plus, isi trateaza pacientii cu amabilitate si optimism.

3. Policlinica ProMed

Policlinica ProMed este o institutie medicala privata situata in Slatina, care ofera servicii specializate intr-o varietate de domenii, printre care se numara si domeniul de obstetrica si ginecologie. Aceasta este dotata cu echipamente moderne (ecograf Doppler color cu program de morfologie fetala, videocolposcop, electrocauter, radiocauter, histeroscop, masa electrica de examinare) si dispune de personal medical calificat si experimentat. Din cadrul sau fac parte si: dr. Silvia Luba Petrescu, dr. Vlad Andrei Traistaru, dr. Stefan Mandroc, dr. Vasile Claudiu Ionescu si dr. Ion Eremia. Clinica are ca misiune sa ofere servicii medicale de calitate, personalizate si accesibile, pentru a satisface nevoile tuturor pacientilor. Pe langa toate acestea, institutia are si contract incheiat cu o agentie de asigurari de sanatate, motiv pentru care pacientii au sansa de a opta pentru servicii medicale decontate.

Pretul pentru o consultatie ginecologica fara bilet de trimitere este 135 lei.

Policlinica se bucura de numeroase recenzii pozitive, care au in centru serviciile medicale de o calitate superioara. Aparaturile si echipamentele medicale folosite sunt o inalta performanta, fiind utile in efectuarea unor investigatii si proceduri ireprosabile. Echipa medicala este formata din doctori cu experienta in obstetrica si ginecologie, iar atmosfera din cabinet este placuta, oferind incredere pacientelor. Din pacate, nerespectarea programarilor este deranjanta pentru unele persoane.

4. Clinica Dana Gyn Med

Daca esti in cautarea unui medic ginecolog in Slatina de incredere, iti poti indrepta atentia catre clinica Dana Gyn Med, unde vei face cunostinta cu o echipa medicala de exceptie. Clinica pune la dispozitia femeilor o multime de servicii medicale din cadrul departamentului de obstetrica si ginecologie: consultatii de specialitate, ecografii pelvine si abdominale, ecografii de sarcina, test Papanicolau, planning familial, colposcopie, tratamente pentru afectiuni ginecologice, monitorizarea sarcinii, asistenta nastere, montari si extrageri sterilet, mici interventii chirurgicale sonohisteroscopie. Echipa medicala din spatele conceptului Dana Gyn Med este formata din doctori cu experienta si pasiune pentru domeniul in care activeaza: dr. Daniela Ilie (medic primar), dr. Ion Eremia (medic primar) si dr. Delia Roxana Ungureanu (medic specialist). Acestia au competente in ultrasonografie obstetricala – ginecologica si colposcopie. De asemenea, institutia medicala este dotata cu echipamente medicale moderne si utilizeaza cele mai recente tehnologii in diagnosticarea si tratamentul problemelor ginecologice.

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 150 lei.

Empatia, implicarea, pasiunea pentru sanatatea femeii si profesionalismul sunt doar cateva motive pentru care pacientele opteaza pentru clinica Dana Gyn Med. Echipamentele si aparaturile utilizate sunt la standarde superioare, iar prestatia personalului este ireprosabila, ceea ce inseamna ca pacientele se bucura de un act medical de calitate. Cu toate acestea, preturile pot fi destul de ridicate.

5. Unimed

Unimed Clinic este o alta varianta catre care femeile isi pot indrepta atentia pentru efectuarea unei consultatii ginecologice in Slatina in conditii sigure si intr-un mediu confortabil. Clinica ofera o gama larga de servicii, in care sunt incluse consultatiile medicale si investigatiile de diagnostic. Pe langa departamentul de ginecologie, Unimed mai cuprinde si urmatoarele specialitati: medicina interna, medicina muncii, medicina de familie, stomatologie, neurologie, oftalmologie, ORL, pediatrie, psihiatrie, dermatologie etc. Institutia medicala este dotata cu echipamente medicale moderne si de ultima generatie, astfel incat pacientii sa beneficieze de cele mai bune solutii disponibile. Din cadrul echipei de medici se remarca dr. Nicoleta Oncescu, medic specialist in obstetrica si ginecologie, competenta in ecografie si colposcopie. 

Pretul pentru o consultatie de ginecologie este de 140 lei.

Centrul medical ofera servicii de inalta calitate, acest lucru fiind vizibil si in recenziile pozitive postate in mediul online. Tehnologiile, echipamentele si aparaturile aflate in dotarile clinicii sunt de o performanta superioara, iar echipele medicale dau dovada de profesionalism. Personalul de la receptie este intotdeauna disponibil pentru a gasi cele mai bune solutii, iar atmosfera din cabinetele medicale este placuta si confortabila. Din pacate, exista anumite probleme cu privire la programarile efectuate, pentru ca acestea nu sunt respectate de fiecare data. 

Concluzii

Daca esti in cautarea unor medici ginecologi din Slatina pentru a obtine o consultatie de specialitate intr-un cabinet de incredere, atunci poti lua in considerare clinicile mentionate mai sus, pentru a beneficia de servicii calitative. Pe langa echipamentele de o performanta ridicata, clinicile de mai sus sunt caracterizate printr-o activitate empatica a medicilor, care sunt intotdeauna atenti la nevoile pacientei. Nu amana investigatiile si consultatiile ginecologice, alege sa fii intotdeauna cu un pas inaintea bolilor si afectiunilor care pot aparea la nivelul sistemului reproducator.