Meniu

Ginecologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In contextul campaniilor publice de constientizare a importantei mijloacelor de contraceptie si al campaniilor de prevenire a cancerului de col uterin sau ovarian, serviciile de ginecologie din Targoviste au devenit tot mai solicitate. Acest lucru a dus, pe de o parte, la cresterea numarului de cabinete specializate, iar pe de alta parte la ridicarea standardelor de calitate in ceea ce priveste consultatiile, investigatiile si tratamentele.

Daca nu stii unde sa mergi pentru a discuta cu un bun ginecolog din Targoviste, articolul de fata iti poate servi drept ghid de prezentare a serviciilor specializate din oras, pentru a identifica un cabinet sau o clinica in care sa iti poti prezenta problema legata de sanatatea organelor genitale. 

Unde mergi pentru o consultatie de ginecologie in Targoviste?

Vrei sa te asiguri ca beneficiezi de experienta unui medic bun si de conditii la standarde inalte de calitate atunci cand alegi un cabinet sau o clinica de ginecologie din Targoviste. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale de top care activeaza in acest domeniu pe piata medicala privata din municipiu, precum si pretul unei consultatii la fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedTropolis
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica in centrul orasului
 • Cladire eleganta si amenajata cu bun gust
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Explicatii oferite pacientilor
 • Prescriptii si tratamente eficiente
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Medcare Center
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Dr. Tomescu – medic bun, cu experienta
 • Tratamente si interventii cu rezultate bune
Centrul Mediplus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si calm fata de pacienti
 • Explicatii ale diagnosticului
 • Timp de asteptare mare
Medlife
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie trebuie imbunatatit
Hymarco
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Amplasarea clinicii in centrul orasului
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Impresie de clinica de stat
 • Consultatii superficiale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor de ginecologie din Targoviste

Ai un punct de plecare pentru alegerea cabinetului de ginecologie din Targoviste caruia sa i te adresezi pentru problema de sanatate sau consultatia de rutina de care ai nevoie. In plus, informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa te decizi. Vei afla detalii relevante despre calitatea serviciilor, despre dotarile unitatilor medicale din top, competentele medicilor si opiniile pacientelor care le-au trecut pragul.

1. MedTropolis Medical

MedTropolis Medical este o clinica din Targoviste dedicata sanatatii femeii si copilului, cu servicii de obstretica, ginecologie, medicina materno-fetala, infertilitate, menopauza, cardiologie, endocrinologie si pediatrie. La cabinetul de ginecologie activeaza trei medici apreciati de pacientele din Dambovita: dr. Andrei Cucu, medic primar obstretica-ginecologie, avand competente in histeroscopie, colposcopie, contraceptie, laparoscopie si ecografie ginecologica, dr. Florinel Matei, medic specialist cu experienta dobandita in spitale si maternitati de stat din Bucuresti, si dr. Tariq Massawi, medic primar, seful sectiei de Obstretica-Ginecologie a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean Ilfov, cu o experienta in reproducere umana asistata de peste 10 ani.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la unul dintre acesti medici ginecologi din Targoviste vei achita suma de 200 de lei.

Pacientii acestei clinici apreciaza amplasarea centrala a MedTropolis, cladirea eleganta si amenajata cu bun gust. De asemenea, se mentioneaza ca medicii sunt profesionisti cu experienta, ca au rabdare si explica pacientilor problema medicala care le-a fost sesizata si ofera prescriptii si tratamente eficiente. Sunt si cativa pacienti nemultumiti de intarzierile in onorarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre MedTropolis Medical
Vezi Pareri

2. Medcare Family Center

Medcare Family Center este o clinica de familie din Targoviste infiintata si coordonata de reputatul dr. Andrei Tomescu, medic primar in obstretica-ginecologie, care ofera diagnostic si tratament in ginecologie, neonatologie, pediatrie si alte specialitati frecvent solicitate pe piata de servicii medicale. La cabinetul de obstretica-ginecologie poti beneficia de consult de specialitate, ecografie pelvina, ecografie endovaginala, colposcopie, ecografie 4D, chiuretaj biopsic, biopsie exocol, inserare sterilet, extractie sterilet, extractie + inserare sterilet, avort medicamentos (pachet medabon), Erad (electrorezectie cu ansa diatermica), cauterizare, morfologie trimestrul I, morfologie trimestrul III. Dr. Andrei Tomescu are peste 25 de ani de experienta in specialitatea obstretica-ginecologie si competente in laparoscopie, colposcopie si ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

O consultatie acest doctor ginecolog din Targoviste are pretul de 180 de lei. Tarifele clinicii pot fi vizualizate si pe site-ul web.

Pacientii acestui centru medical sunt multumiti de experienta avuta aici. Sunt consemnate aspecte pozitive precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, tratamentele si interventiile cu rezultate bune. De asemenea, pacientele dr. Tomescu apreciaza ca este un medic bun, cu experienta.

3. Centrul Medical Mediplus

Centrul Medical Mediplus din Targoviste reuneste in componenta sa servicii de stomatologie, cabinetele medicale pe diverse specialitati – ginecologie, dermatologie, cardiologie, ORL, boli interne, endocrinologie, neurologie, pediatrie, senologie, pneumologie, urologie, analize de laborator si un centru de imagistica dotat cu aparatura de ultima generatie, pentru investigatii variate. Cabinetul de obstetrica-ginecologie asigura servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul diferitelor afectiuni ale aparatului genital, diagnosticul si supravegherea evolutiei sarcinei, diagnosticul si tratamentul sterilitatii, implantare sterilet, depistare precoce a cancerului genital, biopsie col uter, extirpare polipi (cu examen anatomo-patologic), electrocauterizare col uterin, interventii de mica chirurgie, examen secretie vaginala, frotiu Babes-Papanicolau (citologie). Pentru probleme de ginecologie, te vei adresa aici unuia dintre cei trei medici cu experienta la spitale renumite din Bucuresti: dr. Alice Negru, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, competenta in ecografie, dr. Sorin Stanciu, medic specialist, si dr. Adela Rusu, medic primar.

Preturile practicate sunt publicate pe site-ul web. Tariful perceput pentru o consultatie la acest cabinet ginecologic din Targoviste este de 200 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de serviciile Mediplus, pe care le considera de calitate. In recenziile de pe Google, se apreciaza cu medicii sunt profesionisti si ca explica cu rabdare si calm diagnosticul fiecarui pacienti. Pe de alta parte, sunt persoane care reclama ca preturile sunt ridicate si ca au avut de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului, desi aveau programare.

4. Medlife

Clinica MedLife Polimed din Targoviste reuneste o serie de cabinete pe diverse specialitati – medicina interna, gastroenterologie, obstretica-ginecologie, urologie, cardiologie, endocrinologie, pneumologie, dermatologie, boli infectioase, dermatologie, oftalmologie si ecografie. La ginecologie activeaza trei medici: dr. Daniela Uzdris, medic primar, avand competente in ecografie vaginala, ecografie morfo-fetala si colposcopie, dr. Anca Habean, medic specialist cu competente in ecografie, si dr. Oana Mihaela Visan, medic specialist, la care poti ajunge si cu bilet de trimitere de la medicul de familie, ginecologul avand contract cu CJAS Dambovita. Policlinica MedLife Polimed din Targoviste face parte din cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Tarifele serviciilor clinicii se regasesc pe site-ul web. Pentru o consultatie de ginecologie vei plati 220 de lei.

In ceea ce priveste prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite, depinzand foarte mult de problema pentru care fiecare dintre ei s-a adresat clinicii. Unii spun ca serviciile sunt de calitate si ca medicii sunt profesionisti. La capitolul organizare, clinica are multe aspecte de imbunatatit, potrivit recenziilor, cum ar fi comportamentul personalului de la receptiei si organizarea programarilor. Multi sustin si ca preturile practicate aici sunt ridicate.

5. Hymarco

Clinica Hymarco ofera servicii de diagnostic si tratament in medicina interna, obstretica-ginecologie, urologie, chirurgie vasculara, gastro-enterologie, neurologie, ORL, ortopedie, ortopedie pediatrica, dermatologie, psihiatrie, reumatologie, ecografie si pediatrie. La cabinetul de ginecologie lucreaza o echipa alcatuita din doi specialisti: dr. Gabriela Lungu, medic primar in obstretica-ginecologie, avand competente in ecografie, si dr. Daniela Uzdris, medic primar.

Conform informatiilor de pe site-ul clinicii, pretul unei consultatii de ginecologie este de 150 de lei.

Experientele relatate de pacienti la clinica Hymarco sunt diferite. Majoritatea apreciaza ca centrul medical este situat in centrul municipiului Targoviste. Din recenzii reiese ca aici pacientii au beneficiat de servicii de calitate si de consultatii profesioniste, de la medici cu experienta. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca s-au simtit ca intr-o clinica de la stat, in care medicii sunt grabiti si nu acorda suficienta empatie persoanelor suferinde.

Concluzii

Ginecologia in Targoviste este o specializare medicala bine reprezentata in municipiul resedinta a judetului Dambovita. Aici pacientele pot accesa consultatii, investigatii, tratamente, interventii si monitorizare de sarcina la una dintre clinicile de top cu servicii pentru sanatatea organelor genitale si a reproducerii la femei. 

Cabinetele de obstretica-ginecologie din Targoviste sunt dotate cu aparatura performanta pentru un diagnostic precis si proceduri de calitate. Poti conta aici atat pe experienta unor ginecologi apreciati din oras, cat si pe pregatirea unor medici din spitalele si maternitatile bucurestene, in cadrul unui program afisat de fiecare clinica pe site-ul web.