Meniu

Ginecologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cadrul unui cabinet de ginecologie din Vaslui pacientele pot beneficia de informatii privind menstruatia, sarcina, bolile cu transmitere sexuala, precum si de tratamente pentru afectiunile ginecologice. Sangerarile intre menstruatii, durerile in zona genitala si scurgerile vaginale neobisnuite sunt motive pentru a merge cat mai repede la ginecolog. 

Optiunile de cabinete ginecologice din Vaslui nu sunt la fel de numeroase precum in alte orase, dar sunt suficiente. Poti gasi un medic bine pregatit, care sa efectueze toate examinarile necesare pentru depistarea unei eventuale afectiuni ginecologice si care sa iti recomande tratamentul potrivit. 

Care sunt cele mai bune cabinete de ginecologie din Vaslui?

Daca vrei sa te programezi la consultatia de ginecologie si locuiesti in Vaslui, poti sa alegi un cabinet prin consultarea tarifelor si a feedback-ului din partea altor paciente. Pentru a iti fi mai usor sa iei o decizie, am alcatuit un tabel in care sunt prezentate numele celor mai apreciate cabinete ginecologice si tariful aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Recumed
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism, amabilitate si rabdare
  • Personal eficient la receptie
  • Consultatii amanuntite
  • Dotari de ultima generatie
  • Atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista
  • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune cabinete de ginecologie din Vaslui

In alegerea unui cabinet de ginecologie trebuie sa tii cont de experienta medicului, iar in Vaslui poti gasi medici care profeseaza de multi ani in acest domeniu. La fel de importanta este si atitudinea personalului, precum si conditiile din clinica.

Iata care este optiunea principala la capitolul cabinete ginecologice in Vaslui:

Clinica Recumed

La Clinica Recumed din Vaslui vei gasi numerosi medici specializati in ginecologie, la care poti apela indiferent ca vrei sa te programezi la o consultatie de rutina sau cauti un medic potrivit pentru a iti monitoriza sarcina. Din echipa Recumed fac parte mai multi medici primari si medici specialisti in obstetrica si ginecologie, care pun accent pe calitatea actului medical. Inca de la infiintare, clinica a continuat sa isi extinda gama de servicii oferite, punand la dispozitia pacientilor consultatii de specialitate, analize medicale si investigatii specifice mai multor discipline: cardiologie, dermatologie, chirurgie, pediatrie etc.

Consultatia costa 150 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales serviciile clinicii Recumed se declara multumiti. Acestia sustin ca personalul de la receptie este prietenos, prompt si ca ghideaza pacientii. Medicii au un comportament ireprosabil si dau dovada de profesionalism, amabilitate si rabdare. Consultatiile sunt amanuntite si pacientilor li se ofera toate informatiile necesare. Clinica este moderna si dotata cu echipamente de ultima generatie. Exista si pacienti a caror experienta nu a fost conform asteptarilor, acestia spunand ca atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista si ca programarile nu se respecta uneori.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Recumed
Vezi Pareri

Concluzii

Chiar daca optiunile nu sunt foarte numeroase, poti gasi destul de usor un medic specializat in ginecologie care profeseaza in Vaslui. Este important sa alegi un medic bine pregatit, in prezenta caruia te simti confortabil si care este dispus sa iti ofere raspunsuri la toate nelamuririle. Colaborarea cu ginecologul este una de lunga durata, motiv pentru care trebuie sa iti alegi medicul cu atentie.