Meniu

Ginecomastie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a rezolva problema volumului prea mare al sanilor, foarte multe persoane de gen masculin aleg sa isi faca operatie de ginecomastie in Bucuresti, deoarece in capitala sunt suficienti medici care efectueaza aceasta interventie si care au tratat deja numerosi pacienti ce prezentau aceasta afectiune.

Dupa operatia de ginecomastie efectuata in Bucuresti, pacientii vor sesiza o imbunatatire radicala in ceea ce priveste aspectul pieptului, ca urmare a reducerii dimensiunii sanilor. Parcurge acest articol pana la final pentru a identifica cele mai bune clinici din capitala in vederea efectuarii acestei interventii chirurgicale.

Top clinici pentru operatia de ginecomastie in Bucuresti

Daca ai decis sa apelezi la operatia de ginecomastie si te orientezi catre un medic din Bucuresti, optiunile sunt foarte diversificate, ceea ce poti observa rapid printr-o cautare pe Google. Fiind vorba despre o interventie chirurgicala, este indicat sa alegi o unitate medicala recunoscuta pentru profesionalism si calitatea serviciilor. Medicii si clinicile prezentate in tabelul de mai jos bifeaza aceste cerinte:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ginecomastie
Rating
Website
Dr. Marius Hritcu
Clinica-Verificata
3.000-3.500 Euro
 • Pretul pentru Ginecomastie variaza intre 3.000-3.500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate peste asteptari
 • Comunicare excelenta medic-pacient
 • Preturi accesibile
 • Profesionalism si rabdare
Dr. Berbecar
3.000 Euro
 • Pretul pentru Ginecomastie este 3.000 Euro
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Rezultate excelente
 • Profesionalism
 • Comunicare eficienta
 • Mediu placut
Dr. Alexandru Calu
1.800 Euro
 • Pretul pentru Ginecomastie porneste de la 1.800 Euro
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Implicare si profesionalism
 • Empatie
 • Comunicare foarte buna medic-pacient
Dr. Bortoloni
3.000-4.200 Euro
 • Pretul pentru Ginecomastie costa intre 3.000-4.200 Euro
 • Act medical de inalta calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Atentie la detalii
 • Comunicare eficienta
 • Simt estetic dezvoltat
Dr. Radu Panturu
2.900-3.900 Euro
 • Pretul pentru Ginecomastie costa intre 2.900-3.900 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Rezultate deosebite
 • Atentie la detalii
 • Conditii foarte bune in clinica
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru operatia de ginecomastie din Bucuresti

Interventia de ginecomastie se adreseaza barbatilor care au sani augmentati, fiind disponibila in cadrul mai multor clinici din Bucuresti. Cu ajutorul unei serii de investigatii, medicul va determina daca esti compatibil cu aceasta procedura si iti va oferi toate informatiile despre procedura chirurgicala.

Pentru a beneficia de un act medical de calitate si rezultate pe masura asteptarilor, iti prezentam cele mai bune optiuni de medici si clinici dintre care poti alege pentru operatia de ginecomastie, la pret accesibil in Bucuresti:

1. Dr. Marius Hritcu

Daca ai ales Bucurestiul pentru efectuarea operatiei de ginecomastie, unul dintre medicii care nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta de optiuni este dr. Marius Hritcu. Specialist in chirurgie plastica, acesta pune pe primul loc siguranta pacientului si se aliniaza celor mai exigente cerinte privind calitatea rezultatelor. Unul dintre principiile dupa care se ghideaza activitatea sa este cel al imbunatatirii permanente, motiv pentru care acorda atentie deosebita celor mai noi metode folosite in sfera esteticii.

Pentru ginecomastia simpla, tariful variaza intre 3.000 si 3.500 de euro.

In mediul online, foarte multi pacienti si-au exprimat aprecierea si recunostinta fata de Dr. Marius Hritcu, pentru care au numai cuvinte de lauda. Ei considera ca au facut cea mai buna alegere, deoarece au obtinut rezultate peste asteptari. Medicul este descris ca fiind un adevarat profesionist, rabdator, pasionat de meserie, interesat de noile tehnici si atent la nevoile pacientului. Este remarcat pentru abordarea profesionala, calma si pentru disponibilitatea de a raspunde la orice intrebare privind operatia. Spitalul in care profeseaza este foarte curat si dotat cu aparatura performanta. De asemenea, preturile sunt accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Marius Hritcu
Vezi Pareri

2. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

In Bucuresti, dr. Cristina Berbecar-Zeca este un nume de referinta in domeniul chirurgiei plastice. Cu un istoric profesional si academic complex, aceasta pune pret pe calitatea oricarei proceduri pe care o efectueza si prioritizeaza identificarea celui mai potrivit plan de tratament pentru fiecare pacient. In anii de studiu, a obtinut burse in Italia, Polonia si Ungaria, unde a efectuat practica clinica si cursuri. Portofoliul de prezentari, abstracte si articole stiintifice la care a participat si contribuit ii atesta experienta.

Ginecomastia costa 3.000 euro.

Feedback-ul din mediul online o plaseaza pe dr. Cristina Berbecar-Zeca drept unul dintre cei mai apreciati chirurgi plasticieni din capitala. Pacientii se declara foarte incantati de rezultatele interventiei si de atitudinea intregului personal. Medicului ii sunt atribuite numeroase calitati, intre care profesionalismul, claritatea in comunicare, empatia, rabdarea si grija pentru pacient. Mediul este placut si interventiile sunt explicate in detaliu.

3. Dr. Alexandru Calu

La clasamentul celor mai buni medici din Bucuresti pe care ii poti alege in vederea efectuarii operatiei de ginecomastie se alatura si dr. Alexandru Calu. Cu peste 3.000 de interventii de chirurgie plastica realizate pana in prezent, medicul are o experienta vasta in acest domeniu, conturata pe parcursul activitatii din perioada rezidentiatului, care s-a desfasurat in clinici renumite din capitala. Interesul pentru noutatile din domeniu si pentru adaptarea la ultimele tehnici de chirurgie plastica este dovedit de participarea la congrese si conferinte, dar si prin calitatea de membru activ in mai multe societati medicale.

Pentru operatia de ginecomastie, tariful porneste de la 1.800 euro.

Mai multi pacienti si-au relatat experienta pe internet, unde au scris ca rezultatele pe care le-au obtinut sunt pe masura asteptarilor, motiv pentru care il recomanda cu incredere pe dr. Alexandru Calu. Implicat si profesionist, acesta isi sprijina pacientii atat in perioada de dinantea operatiei, cat si dupa. Empatia, rabdarea si calmitatea il caracterizeaza, un alt aspect foarte apreciat fiind buna comunicare medic-pacient.

4. Dr. Bortoloni – Be Perfect

Be Perfect este una dintre cele mai bune clinici din Bucuresti cand vine vorba despre operatia de ginecomastie si despre o multime de alte proceduri de chirurgie estetica. In cadrul clinicii activeaza o echipa formata din medici cu experienta vasta, atenti la siguranta procedurilor si preocupati de o calitate superioara a interventiilor, motiv pentru care folosesc materiale de la branduri de top. Activitatea clinicii este coordonata de dr. Alin Bortolini, care a participat la numeroase stagii internationale de pregatire in domeniul chirurgiei plastice si care se preocupa constant de tot ce este nou in sfera sa de activitate.

In cadrul acestei clinici, operatia de ginecomastie costa intre 3.000 si 4.200 euro.

Pacientii spun ca si-au recapatat increderea in sine dupa efectuarea operatiei de ginecomastie la aceasta clinica si il recomanda pe dr. Bortolini ca fiind profesionist, comunicativ, atent la detalii, pozitiv si rabdator. Un alt aspect apreciat il reprezinta disponibilitatea sa de a raspunde la orice intrebare intr-o maniera detaliata. Este admirat pentru simtul estetic si pasiunea pentru meserie.

5. Dr. Radu Panturu

Topul celor mai buni medici din Bucuresti pentru operatia de ginecomastie este completat de dr. Radu Panturu. Cu o vasta experienta in domeniul chirurgiei plastice si estetice, a urmat un stagiu de pregatire in Turcia si este membru al mai multor societati medicale, printre care si Colegiul Medicilor din Anglia. Pentru a ramane la curent cu evolutia din sfera chirurgiei estetice, participa regulat la cursuri de perfectionare si ia parte la congrese si intalniri internationale de interes.   

Pretul pentru ginecomastie variaza intre 2.900 si 3.900 euro.

Majoritatea pacientilor care au scris recenzii despre serviciile oferite de acest medic s-au aratat multumiti de rezultate si de experienta avuta. Dr. Panturu este caracterizat drept un profesionist dedicat, preocupat de rezultate deosebite, atent la detalii si pasionat de meserie. Intreaga echipa de medici si asistenti este apreciata, iar conditiile clinicii sunt foarte bune.

Concluzii

Operatia de ginecomastie se poate face la numeroase clinici renumite din Bucuresti, unde profeseaza numerosi medici recunoscuti in domeniul chirurgiei plastice si estetice. Pe langa pret, iti recomandam sa alegi o clinica si in functie de alti factori definitorii pentru calitatea actului medical, asa cum sunt pregatirea medicului si impresiile altor pacienti despre serviciile sale.